Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 2 Saat !

1 tane ön libero(eğer 4-2-3-1 oynayacaksak) veya 1 tane box to box(4-3-3) oynayacaksak şart bu takıma BAM üçlüsü oyunu tek yönünde bile oynayamıyolar

arda-elano-misimovic-ayhan-cana

topal-sarp-elano-keita-arda

sen bu iki ortasahanın pas yapma gücünü eşit mi görüyorsun ?

Cana ve Topal değişikliği var evet Cana'nın Topaldan fazla pas yaptığınımı düşünüyorsun. Evet çok iyi bir ön libero yıllardır takip ettiğim ve beğendiğim bir orta saha ama pas yapamıyor..

Ayhan geçen senede oynadı herhangi bir değişiklik olmayacak yaz boyunca pas yapmayı öğrenmediyse tabi.

Sarp'ı geçen sezon kadrosuna yazmışsın bu sene kadrosunda yok sen yedek kalacağınımı düşünüyorsun ?

Bir tek Elano'yu b2b oynatırlarsa ve eğer o da oynarsa pas konusunda artın olur geçen seneden hiçbir fark yok..

Transfer döneminin bitimine çok az kaldı. Sanırım transfer olmaz artık. Ama yerli birini almamız lazım. Orta sahaya veya forvete. Umarım bir süpriz yapılır son dakika. Bonservisi elinde bulunan Jovanovic de iyi gider aslında.

Kalan 1 saat 40 dakikada transfer beklemek tatlı bir hayal kurmak gibi. Oyle birsey olsa su dakikalarda haberi dusmus olmalıydı.

Sabah UA'dan birisi sırf Yalçın Dümer ile dalga geçmek için bir mesaj attı. Yalçın Dümer haberi duyurdu, üstüne birde fanatik imzalı haber yaptı. Bir çok kimse Yalçın Pehlivan geliyormuş doğrumu diye sordu. Yuh yaaa, bu kadarmı araştırmadan haber yapılır.

eğer birde gelirse köşeyi döner yalçın dümer:D

Yasin Pehlivan'ı kaç kişi ne kadar izlemiş de dertlere ilaç olacakmış diyor anlamak mümkün değil..

Türkiye'de box2box oynayabilecek 3 yerli adam gördüm ben. Biri emre, biri aurelio(niye biz almadık anlamak mümkün değil) biri de Ayhan.

Geçen sezon rezil oynadı Ayhan ama geçen sezon kim iyi oynadı ki?

Bu sezon ilk maçların hepsinde Ayhan anormal istekli ve akıllı oynadı. BAM derken Ayhan'ı biraz ayrı tutmak lazım ayıp oluyor.

Bu sene Ayhan düşündüğüm gibi oynarsa takım şu şekilde olur eminim buna.

----------------Ufuk----------------

Sabri----Neill--------Balta-----Insua

------------Cana--Ayhan-------------

---Elano-----------------------Arda--

---------------Misi-------------------

----------------------Baros----------

Top bizdeyken 4-2-3-1, top rakipteyken 4-4-1-1

Elano yıldız olur.. Brezilya'nın oynadığı sistemin aynısı. Kaka-Robinho yerine Misi-Arda ile dönerek oynayacaklar..

Ayhan da bu işi fazlasıyla kıvırır. Şu an oynadığı performansın altına düşmesin yeter..

Selçuk İnan?

Yasin Pehlivan'ı kaç kişi ne kadar izlemiş de dertlere ilaç olacakmış diyor anlamak mümkün değil..

Türkiye'de box2box oynayabilecek 3 yerli adam gördüm ben. Biri emre, biri aurelio(niye biz almadık anlamak mümkün değil) biri de Ayhan.

Geçen sezon rezil oynadı Ayhan ama geçen sezon kim iyi oynadı ki?

Bu sezon ilk maçların hepsinde Ayhan anormal istekli ve akıllı oynadı. BAM derken Ayhan'ı biraz ayrı tutmak lazım ayıp oluyor.

Bu sene Ayhan düşündüğüm gibi oynarsa takım şu şekilde olur eminim buna.

----------------Ufuk----------------

Sabri----Neill--------Balta-----Insua

------------Cana--Ayhan-------------

---Elano-----------------------Arda--

---------------Misi-------------------

----------------------Baros----------

Top bizdeyken 4-2-3-1, top rakipteyken 4-4-1-1

Elano yıldız olur.. Brezilya'nın oynadığı sistemin aynısı. Kaka-Robinho yerine Misi-Arda ile dönerek oynayacaklar..

Ayhan da bu işi fazlasıyla kıvırır. Şu an oynadığı performansın altına düşmesin yeter..

zaten BAM serisinden topu bilen ve oynayan tek Ayhan var ama geriye çok pas yapıyor ilerisi ile alakası yok gibi... barış sadece koşturuyor msarp'ın ben ne oynadığını çözemedim şu ana kadar ki oynadığıu maçlarda...

yerli bir alternatif almazlarsa eldekilerden ayhan oynar ilk 11 ve bence de ayhan oynamalıdır... yasin pehlivan'ı alırlarsa performansına bakar ama musa denenmelidir...

Bu saatten sonra daha transfer felan olmaz.

Bu arada Adnanlar istifa....

İyi günler beyler.Son dakika gelişmeleri neler?? Dün gece Lucas Baptista Annan'dan biri deniyodu_??

Eğer transfer gelmezse tek suç yönetimde falan değildir.Nondayı ben gönderdim dedi forvet yokken.Aynı şekilde devre arasında orta sahamızın kötü olduğu belliydi ama dos santosu istedi dos santosu aldık bu da hatadır.Takımda 7-8 kanat oyuncusu varken 1 sol bek 1.5 forvet vardı..Şimdi de orta saha istemedi veya alınmadı sol bek alındı.Sol bek mi orta saha mı tabi ki orta saha..Bu da hata.Tek suçun yönetimde demek saçmalık,bu takımın teknik adamı var nereler eksik nerelere takviye yapılacağını söyler.Bana forvet alın dese defalarca almayacaklar mı

Rijkard bilmiyor mu orta sahanın kötü olduğunu..Diyelim ki birini seç dediler orta saha mı sol bek mi cevap belli orta saha.Seç deseler orta saha mı lıncoln tarzı futbolcu mu cevap belli orta saha..Misimovicden de mi haberi yok

Ha misimovic süper oyuncu doğru ama bizde hücumcular baya varken orta sahaya yapılmaması transferin yönetim ve rijkardın suçudur..

Tek dileğim skibbe dönemindeki avrupa maçları gibi oynamamız o zaman da hücum hattı böyleydi orta sahamız yine böyleydi..

Baros 4-5 maç sonra cezalı olacaktır..

Bu arada ilk 11 olarak iyi kadroya sahibiz..Ama ilk 11 i saydıktan sonra pino kewell s.özkan aydın diğer tarafta sarp-barış yedek olacaklar,sarpı sayma zaten..Bu sene de ofans oyuncuları iyi orta saha oyuncuları kötü.Bu sene de kanat oyuncusu çok ama forvet ve orta saha oyuncusu az.

Bu dediğine sen inandın mı şimdi :happynew:

ayhan,barış,sarp bunlarmı kurtaracak orta sahayı ey yönetim

babtısta yı alsaydık cok akıllıca bı transfer olurdu kım sakatlanırsa koy yerıne ama gel gor ki yonetım kendını bu sene bıtmeden gondermek ıcın herseyı yapıyor

Yabancı transferi için Elanonun gitmesi gerekiyordu..Şİmdi seneye 6+2+2 den 2 si kalksa Elanoyu ne yapıcaz? Yıllık 3 3,5 alıyor adam..Brezilya milli takımınıda bundan sonra görmez..Göndermek için 6 7 Milyon para vermek gerekir..

Cevap: Transfer Nöbeti | Son 1 Saat !

Saidou'yu alsaydık hiç yoktan iyidir sivasspora gitmiş:D

beyler klüp 17.00'a kadar bi futbolcuya imza attırıp daha sonra açıklayabilir

bknz. Ufuk Ceylan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt