Eğer transfer gelmezse tek suç yönetimde falan değildir.Nondayı ben gönderdim dedi forvet yokken.Aynı şekilde devre arasında orta sahamızın kötü olduğu belliydi ama dos santosu istedi dos santosu aldık bu da hatadır.Takımda 7-8 kanat oyuncusu varken 1 sol bek 1.5 forvet vardı..Şimdi de orta saha istemedi veya alınmadı sol bek alındı.Sol bek mi orta saha mı tabi ki orta saha..Bu da hata.Tek suçun yönetimde demek saçmalık,bu takımın teknik adamı var nereler eksik nerelere takviye yapılacağını söyler.Bana forvet alın dese defalarca almayacaklar mı
Rijkard bilmiyor mu orta sahanın kötü olduğunu..Diyelim ki birini seç dediler orta saha mı sol bek mi cevap belli orta saha.Seç deseler orta saha mı lıncoln tarzı futbolcu mu cevap belli orta saha..Misimovicden de mi haberi yok
Ha misimovic süper oyuncu doğru ama bizde hücumcular baya varken orta sahaya yapılmaması transferin yönetim ve rijkardın suçudur..
Tek dileğim skibbe dönemindeki avrupa maçları gibi oynamamız o zaman da hücum hattı böyleydi orta sahamız yine böyleydi..
Baros 4-5 maç sonra cezalı olacaktır..
Bu arada ilk 11 olarak iyi kadroya sahibiz..Ama ilk 11 i saydıktan sonra pino kewell s.özkan aydın diğer tarafta sarp-barış yedek olacaklar,sarpı sayma zaten..Bu sene de ofans oyuncuları iyi orta saha oyuncuları kötü.Bu sene de kanat oyuncusu çok ama forvet ve orta saha oyuncusu az.