Uğur Güleryüz
Parçalı Üye
- 22 Kasım 2008
- 2.551
- 69
- 1.488
Cevap: Transfer Nöbeti | Son Dakikalar...
5:30 dedik 12347891347913471 kere hala bitiyor diyorlar
5:30 dedik 12347891347913471 kere hala bitiyor diyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yurt içi transferi neyse de yurt dışı transfer 17:30'dan sonra bana göre olmaz. Baptista'nın fiyatını düşüremediler ve olmadı herhalde.
Gooooll 2-2 Bursa
+1905 sadece burda yazılanlar doğruysa prekaziye yapılan ayıptır, yani o birini tavsiye etti diye almak zorunda değiliz ayrıca kim ki bu adam 25 yaşında partizan gibi bir takım kapıya koymuş resmen... ama sonuç olarak Prekaziye yapılan ayıptır...
BJK bu sene işin peşini bırakmayacak,öyle anlaşılıyor.Aurelio ve Fatih Tekke hamleleri tam isabet,göreceksiniz.Lig tarihinde en beğendiğim futbolculardandır ikisi de ve hele de Aurelionun iş ahlakı mükemmel olduğu içinde 33 yaşında olmaları sorun oluşturmayacak...Dahası,gerekirse ara transfer döneminde yeni hamleleri de ne pahasına olursa olsun yapmaktan çekinmeyeceklerdir...Elbette transfer herşey demek değil ama onlar gerekeni gözünü kırpmadan yaparken biz en gerekli,olmazsa olmaz dediğimiz mevkiye 2 yılda bir oyuncu alamadık.''% 100 orta saha oyuncusu'' tanımına en çok uyan adamımız hala Ayhan dersem,konuyu özetlemiş olurum sanırım.
Yurt içi transferi neyse de yurt dışı transfer 17:30'dan sonra bana göre olmaz. Baptista'nın fiyatını düşüremediler ve olmadı herhalde.
hala fiyat düşürme olayı.. ne yönetmmiş arkadaş ben hayatımda bu kadar rezil bir transfer dönemi daha görmedim..
Bu saatten sonra yabancı transferi beklemek kadar bir akılsızlık olmaz kim oynamayacak Baros mu ? Hadi diyelim aldık Emana'yı bana bir kadro yapın 6 yabancılı.Bekliyorum hadi.