Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son Dakikalar...

Yurt içi transferi neyse de yurt dışı transfer 17:30'dan sonra bana göre olmaz. Baptista'nın fiyatını düşüremediler ve olmadı herhalde.

hala fiyat düşürme olayı.. ne yönetmmiş arkadaş ben hayatımda bu kadar rezil bir transfer dönemi daha görmedim..

Transfer çalışması olsaydı yönetim federasyondan ek süre isteyip gece 12 ye kadar uzatırdı transfer süresini.Öyle birşey olmadığına göre,boşuna beklemeye gerek yok sanırım :o

Cevap: Transfer Nöbeti | Son 1 Saat !

+1905 sadece burda yazılanlar doğruysa prekaziye yapılan ayıptır, yani o birini tavsiye etti diye almak zorunda değiliz ayrıca kim ki bu adam 25 yaşında partizan gibi bir takım kapıya koymuş resmen... ama sonuç olarak Prekaziye yapılan ayıptır...

Prekaziye yapılan ayıptır , tabi olaylar medyada bahsedildiği gibi geliştiyse ,ben medyada dolanan bu haberlerin doğru olduğunu sanmıyorum, bana pek mantıklı gelmiyor. Hangi fubolcu başka bir takımla kesin olrak anlaşmadan , en azından ön protokol imzalamadan klubüyle bağlarını kopartır? Bence olay şöyle gelişmiştir, adam partizanla bir şekilde anlaşmazlığa düşmüştür , yada bir sebeple takımda kalmak istememiştir yada klubu onu istememiştir, sözleşme karşılıklı fesh edilince de Prekazi adamı tutup İstanbul'a getirmiştir. Bizim yönetimin adama seni kesin alcaz bonserisini al gel diyipte vazgeçtiğini sanmam, aslına bakarsanız ben futbolcu olsam eğer çok büyük problem yaşamıyorsam yada klup ilişkiyi kesmek istemiyorsa , bu şekilde telefon görüşmesine yada sözlü anlaşmaya dayanarak eski klubümle gemileri yakmam , sözleşmemi fesh etmem.

BJK bu sene işin peşini bırakmayacak,öyle anlaşılıyor.Aurelio ve Fatih Tekke hamleleri tam isabet,göreceksiniz.Lig tarihinde en beğendiğim futbolculardandır ikisi de ve hele de Aurelionun iş ahlakı mükemmel olduğu içinde 33 yaşında olmaları sorun oluşturmayacak...Dahası,gerekirse ara transfer döneminde yeni hamleleri de ne pahasına olursa olsun yapmaktan çekinmeyeceklerdir...Elbette transfer herşey demek değil ama onlar gerekeni gözünü kırpmadan yaparken biz en gerekli,olmazsa olmaz dediğimiz mevkiye 2 yılda bir oyuncu alamadık.''% 100 orta saha oyuncusu'' tanımına en çok uyan adamımız hala Ayhan dersem,konuyu özetlemiş olurum sanırım.

Aynen öyle.

hala fiyat düşürme olayı.. ne yönetmmiş arkadaş ben hayatımda bu kadar rezil bir transfer dönemi daha görmedim..

Abi 2.5'tan fazla yıllık vermezler kimseye bence. Sorun burası. Miso 2.1 alıyor Baptista'ya daha yükseğini vermek doğru olur mu bence olmaz ama bu dakikadan sonra işin mantığı mı kaldı hayır. Ne yapıp edip almalılar. Bakalım Baptista Roma'da kalmaz benim düşüncem bu olanlardan sonra.

18 de bitiyormuş beylerr

neden kapatıldı topiçç

Cevap: Transfer Nöbeti | 27 Dakika

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun aldığı karar uyarınca, 2010-2011 sezonu birinci transfer dönemi bugün saat 17.30'da sona eriyor. Profesyonel liglerde transfer dönemi 9 Haziran'da başlamıştı.

17.30 yahu yarım saat var

Cevap: Transfer Nöbeti | 27 Dakika

Baptista'yı alsaydık bari. Hiç yoktan iyidir hem orta saha hem forvet.

Bu saatten sonra yabancı transferi beklemek kadar bir akılsızlık olmaz kim oynamayacak Baros mu ? Hadi diyelim aldık Emana'yı bana bir kadro yapın 6 yabancılı.Bekliyorum hadi.

-----------------ufuk---------------------

sabri--------neill-----g.zan-------insua---

-----------cana-----emana-------------

aydın-------misimovic---------arda

--------baros-------------------

olmazmı? :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt