Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Son 17 Dakika

Bir forvet daha lazımdı ya

Cevap: Transfer Nöbeti | Son 17 Dakika

jovanoviç ne oldu bence alındı o ;)

Cevap: Transfer Nöbeti | Son 12 Dakika

Transfer sezonu başında herkes orta saha istiyordu. Bariz belliydi orta sahadaki eksikliğimiz. Hatta oraya gelecek oyuncuya bağlıyorduk biz şampiyonluk şansımızı. Şimdi orta saha transferi yapmadan transfer sezonunu kapatıyoruz. Gerçekten trajikomik bir olay.

Eger gelecek oyuncu klup ile sozlesmesini karsilikli olarak fesh edip gelirse,oyuncuyu istediginiz zaman alabilirsiniz.Ufuk Ceylan icin oyle olmustu sanirsam ama TFF'ni de sitesinde yazdigina gore Turkiye saati ile 17.30 da bonservis odeyerek oyuncu almak bitiyor.

barıştan korkulur

154913672.jpg

Cevap: Transfer Nöbeti | Son 20 Dakika

bu yıl Şampiyonlar ligine gidilmezse ne stad ne riva ne de başka bişey teselli edemez kimseyi.. bu işin lamı cimi yok Şampiyon olmalıyız.. hani hiç sevmiyorum böyle düşünceyi de en azından ş.ligine gitmeliyiz.. rakipler bizden güçlü görünüyor kadro olarak.. ya Orta sayayı öyle yada böyle idare edebiliriz de Barosa bişey olursa felaket olur.. bu yüzden Baptista kesin alınmalı.. adam Romada kalamaz artık neyi bekliyoruz..

Bu dakikadan sonra gelir mi bilemiyorum ama adam Roma'da kalmamalı şu şartlarda, kalmaz gibi geliyor.

gerçekten artık bitsin şu transfer dönemi.işimize ekmeğimize bakalım

Başarısız olursak zarar çok daha fazla oalcak yahu. Risk almadan olmazki. Yine Allah'a emanet giriyoruz. Adam gelmek istiyor, Roma yeni adam aldı bu şartlarda neden almazsınki şu adamı.

Ben de ironi yaptım zaten. 2012 dediler transfer sezonunun başında,işler sarpa sarınca Misi ve Insua geldi. "GS'de para yok" lafı inandırıcılığını yitirdi.Para var da, cepte akrep dolaşıyor.

Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez.

Ucuz etin yahnisi olmaz

vs vs...

ilk baslarda 5 yabanci futbolcu alcaz diyodu :

-pino

-cana

-insua

-misimovic

- ? (kewell yeni sozlesme)

Bunu yönetim mi söyledi? Adnan Polat 1-2 oyuncu alacağız dedi ve aldı. :D

Adnan Polat değil miydi geçen sene bu takımın orta sahası kalitesiz diye ee ortaya sahaya cana harç transfer yapılmadı o da Mehmet Toplaın yerine alındı yani orta saha BAMA emanet

Cevap: Transfer Nöbeti | Son 10 Dakika

ufuk ceylan amma prim yaptı adam mihenk taşı oldu transferde.

5 sene sonra yine bir 1 eylül günü herkes bu muhabbeti yapacak.

"YA AMA UFUK GECE 12 de açıklanmıştııııııı" :((((

:D

beylerr bu arada 11 Dakika 02buçuk saniye kaldı.

Ne diyo scout gs? :D

Cevap: Transfer Nöbeti | Son 10 Dakika

neyse en azından nöbetten yeni birilerini beklemekten kurtuluyoruz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt