Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Sona Erdi | Değerlendirme Başlığı

Neyse.Elano bari kaldı.Bu sene belki bişeyler yapabilir.Ama forvete kesinlikle takviye lazımdı.İşimiz yine şansa kaldı

bence transfer bitmedi

Beyler daha var yahu gece 12'de bitecek:D

Acı tatlı bir transfer dönemi daha sona erdi arkadaşlar.

Toplamda gerçekleşesen,

Ali Turan - Çağlar Birinci - Musa Çağıran - Serdar Özkan - Mehmet Batdal - Pablo Pino - Lorik Cana - A. İnsua - Misimovic

Transferlerinin (eğer bir son dakika şakası yaşamazsak tabii?) takıma iyi ve uzun süre katkı vermeleri umuduyla.

Ocakta görüşmek üzere, başlık kilitleniyor.

Unutmadan,

"Galatasaray adının olduğu her yerde 'Umut' vardır."

:tiphat:

Rijkaard'ın kadrosu bence budur;

1283313991478034.jpg

Kontenjandan dolayı orta sahaya yabancı transfer yapılmayacağını düşünürsek, (Kaliteli bir yerli orta saha alamayacağımıza göre) elimizde ki en iyi yerli orta saha Ayhan'dır. Sezona iyi bir başlangıç yaptı Ayhan. Umarım form grafiği düşmez de, o bölgede aranılan kan olur.

İnsua transferi nokta transferdir bana göre. Sol kanat hem ofansif hem de defansif yönden kuvvetlenmiştir.

Hem Arda'yı rahatlatıcaktır, hem de ofansif yönden yeterince katkı verecektir.

Arda'nın ceza sahası içine doğru dribling yaptığını düşünürsek; İnsua'nın, Arda'nın boşaltığı alanlara yapacağı bindirmelerle hücumda çok iyi katkı

vereceğini umuyorum. Geçen sene sağ kanatta ki Sabri-Keita uyumunu, bu sene sol kanatta İnsua-Arda ikilisinde göreceğimizi düşünüyorum.

Misimovic'i anlatmaya gerek yok. Olağanüstü oyun zekası, ince pasları, etkili şutları ve rakibin belini kıran çalımları...

Baros'u gol kralı yapmasını umuyorum. Gelelim geçen senenin hayal kırıklığı Elano'ya. Bu sezon, Brezilya Milli Takımında ki yerinde oynayacak.

Misimovic'in gelmesi ile üzerinde ki yük kalktı. Brezilya Milli Takımın da, sağ kanatta oynayan Elano; Arkasında ki beke boşluklar yaratan, sağ çaprazdan

isabetli şutlar atan, sol kanada ters toplar atan, asistlik ortalar açabilen ve en önemlisi, ceza sahasına sızıp gol atabilen bir oyuncu izlenimi verdi.

Umarım bu sezon kafası rahat bir biçimde kendisinden bekleneni gösterir. Sabri ile uyum içerisinde olur.

Yok ya şaka gibi.2 yıldır takviye yapamadığımız yere bursa bille takviye yapıyor.Söylencek söz yok.

sayın mod lar dün Insua analizi haırlayabiilirim demiştim Semih Yüksel adlı haber ekinizden biri irtibata geçmişti benle analiz hazır benle özelden irtibat kurabilirmisinzi

Elveda transfer nöbeti ühühüh ağlıyorum lan :(

bursanın yaptığını bile beceremedik

Son gün sürprizi İsveçli Svensson!

Son gün sürprizi İsveçli Svensson!

01 Eylül 2010 Çarşamba 17:30

Bursaspor transferin son gününde Göteborg'un yıldız adayı Gustav Svensson'u katmak üzere.

Transfer sezonunun son gününü birçok takım hareketli geçiriyor. Şampiyonlar Ligi'nde önemli karşılaşmalara çıkacak olan Bursaspor kadrosunu İsveçli bir yıldız adayıyla güçlendirmek üzere.

İsveç'in Göteborg takımında forma giyen 23 yaşındaki Gustav Svensson, yeşil-beyazlı yöneticilerle görüşmek üzere menajeriyle birlikte Türkiye'ye geldi.

GECE YARISI 24.00'E KADAR SÜRE VAR

İsveç Milli Takımı'nda da forma giyen genç oyuncunun, görüşme halinde olduğu yeşil-beyazlı yöneticilerle anlaşma sağlaması halinde kendisini Bursasporlu yapan sözleşmeyi imzalayacağı kaydedildi.

Transfer sezonu bu gece yarısı 24.00'te sona erecek

Hadi bakalım sonu kötü biten filmlerin devamı gibi...Yada tam fil bitti diyorsun cast cıkıcak dıye beklıyosun ama son daıkada fılm bıraz daha uzuyor ve süpriz bir son gelıyor ya....Aynısı...Allah yardımcımız olsun bakalım kimler gelıp gitcek :D

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun aldığı karar uyarınca, 2010-2011 sezonu birinci transfer dönemi bugün saat 17.30'da sona eriyor. Profesyonel liglerde transfer dönemi 9 Haziran'da başlamıştı.

2010-2011 sezonunda ikinci transfer dönemi ise 5 Ocak-1 Şubat 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

KAYNAK

2010-2011 sezonu birinci transfer dönemi bugün sona eriyor - Duyuru ve Kararlar Detay Sayfası Türkiye Futbol Federasyonu

Transfer Nöbeti bu Gece 24te bitiyor.

Kacmayin biryere.

Daha Emana,Baptista,Lucas,Annan dan biri gelecek.

konuyu kapatmayın beyler

Galatasarayda transfer bitmez

Rijkaard'ın kadrosu bence budur;

1283313991478034.jpg

Kontenjandan dolayı orta sahaya yabancı transfer yapılmayacağını düşünürsek, (Kaliteli bir yerli orta saha alamayacağımıza göre) elimizde ki en iyi yerli orta saha Ayhan'dır. Sezona iyi bir başlangıç yaptı Ayhan. Umarım form grafiği düşmez de, o bölgede aranılan kan olur.

İnsua transferi nokta transferdir bana göre. Sol kanat hem ofansif hem de defansif yönden kuvvetlenmiştir.

Hem Arda'yı rahatlatıcaktır, hem de ofansif yönden yeterince katkı verecektir.

Arda'nın ceza sahası içine doğru dribling yaptığını düşünürsek; İnsua'nın, Arda'nın boşaltığı alanlara yapacağı bindirmelerle hücumda çok iyi katkı

vereceğini umuyorum. Geçen sene sağ kanatta ki Sabri-Keita uyumunu, bu sene sol kanatta İnsua-Arda ikilisinde göreceğimizi düşünüyorum.

Misimovic'i anlatmaya gerek yok. Olağanüstü oyun zekası, ince pasları, etkili şutları ve rakibin belini kıran çalımları...

Baros'u gol kralı yapmasını umuyorum. Gelelim geçen senenin hayal kırıklığı Elano'ya. Bu sezon, Brezilya Milli Takımında ki yerinde oynayacak.

Misimovic'in gelmesi ile üzerinde ki yük kalktı. Brezilya Milli Takımın da, sağ kanatta oynayan Elano; Arkasında ki beke boşluklar yaratan, sağ çaprazdan

isabetli şutlar atan, sol kanada ters toplar atan, asistlik ortalar açabilen ve en önemlisi, ceza sahasına sızıp gol atabilen bir oyuncu izlenimi verdi.

Umarım bu sezon kafası rahat bir biçimde kendisinden bekleneni gösterir. Sabri ile uyum içerisinde olur.

Aayhan değil de başka birisi olsa tam süper olur

Transferlere 10 üzerinden puan verirsek bence aşağıdaki gibidir durum. Unuttuğum kime varsa ekleyim :)

Misimovic (8)

Insua (7)

Cana (4)

Pino (2)

Serdar (1)

Mehmet Batdal (3)

Ali Turan (1)

Çağlar Birinci (?)

haha yine başladı muhabbet :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt