Uğur Güleryüz
Parçalı Üye
- 22 Kasım 2008
- 2.551
- 69
- 1.488
Cevap: Transfer Nöbeti | Sona Erdi | Değerlendirme Başlığı
bursa uzatmış herhalde
bursa uzatmış herhalde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eeee ne oldubekle sen istersen bir ıkı gun daha
![]()
Son gün sürprizi İsveçli Svensson!
Son gün sürprizi İsveçli Svensson!
01 Eylül 2010 Çarşamba 17:30
Bursaspor transferin son gününde Göteborg'un yıldız adayı Gustav Svensson'u katmak üzere.
Transfer sezonunun son gününü birçok takım hareketli geçiriyor. Şampiyonlar Ligi'nde önemli karşılaşmalara çıkacak olan Bursaspor kadrosunu İsveçli bir yıldız adayıyla güçlendirmek üzere.
İsveç'in Göteborg takımında forma giyen 23 yaşındaki Gustav Svensson, yeşil-beyazlı yöneticilerle görüşmek üzere menajeriyle birlikte Türkiye'ye geldi.
GECE YARISI 24.00'E KADAR SÜRE VAR
İsveç Milli Takımı'nda da forma giyen genç oyuncunun, görüşme halinde olduğu yeşil-beyazlı yöneticilerle anlaşma sağlaması halinde kendisini Bursasporlu yapan sözleşmeyi imzalayacağı kaydedildi.
Transfer sezonu bu gece yarısı 24.00'te sona erecek
Forumda sadece bu konu yok. Girebileceğin çok yerler var.
Rijkaard'ın kadrosu bence budur;
![]()
Kontenjandan dolayı orta sahaya yabancı transfer yapılmayacağını düşünürsek, (Kaliteli bir yerli orta saha alamayacağımıza göre) elimizde ki en iyi yerli orta saha Ayhan'dır. Sezona iyi bir başlangıç yaptı Ayhan. Umarım form grafiği düşmez de, o bölgede aranılan kan olur.
İnsua transferi nokta transferdir bana göre. Sol kanat hem ofansif hem de defansif yönden kuvvetlenmiştir.
Hem Arda'yı rahatlatıcaktır, hem de ofansif yönden yeterince katkı verecektir.
Arda'nın ceza sahası içine doğru dribling yaptığını düşünürsek; İnsua'nın, Arda'nın boşaltığı alanlara yapacağı bindirmelerle hücumda çok iyi katkı
vereceğini umuyorum. Geçen sene sağ kanatta ki Sabri-Keita uyumunu, bu sene sol kanatta İnsua-Arda ikilisinde göreceğimizi düşünüyorum.
Misimovic'i anlatmaya gerek yok. Olağanüstü oyun zekası, ince pasları, etkili şutları ve rakibin belini kıran çalımları...
Baros'u gol kralı yapmasını umuyorum. Gelelim geçen senenin hayal kırıklığı Elano'ya. Bu sezon, Brezilya Milli Takımında ki yerinde oynayacak.
Misimovic'in gelmesi ile üzerinde ki yük kalktı. Brezilya Milli Takımın da, sağ kanatta oynayan Elano; Arkasında ki beke boşluklar yaratan, sağ çaprazdan
isabetli şutlar atan, sol kanada ters toplar atan, asistlik ortalar açabilen ve en önemlisi, ceza sahasına sızıp gol atabilen bir oyuncu izlenimi verdi.
Umarım bu sezon kafası rahat bir biçimde kendisinden bekleneni gösterir. Sabri ile uyum içerisinde olur.