Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Sona Erdi | Değerlendirme Başlığı

Adnan sezgin beleş malı geri çevirmez. ben inanmıyorum öyle olduğuna:)

ama misiyle ilgili hareket vardı insua sesleri 1-2 saat önceden basladı sadece o kadar

İşin garibi, etraftan duyduğum kadarıyla Insua kendi istemiş gelmeyi ve birden gelişmiş olaylar. Öyle birşey hatırlıyorum, bir yerden okumuştum sanki.

00:00 a kadar uzatıldığını nereden öğrendiniz renktaşlar. çok merak ettim:)

Ne kontenjanı ya sanki 8 yabancını 8 ide sağlam oynuyo tüm sene bırakın kontejanı bana

Boşver takma sen O'nu..Rep'in önemli bir şey olduğunu sanıyor..Uyuyor, uyandırma..şşşş...:p

yok lafımda dalga amçlı falan bişey bulduysa diye söyledim. yanlış anlaşılacak bişey demek istemedim yani... sadece metehan ve modlar bişeyler biliyorsa paylaşmalarını istedim. gece 12 ye kadar bişiler olabilirmiş sanırım.

yok lafımda dalga amçlı falan bişey bulduysa diye söyledim. yanlış anlaşılacak bişey demek istemedim yani... sadece metehan ve modlar bişeyler biliyorsa paylaşmalarını istedim. gece 12 ye kadar bişiler olabilirmiş sanırım.

Keşke birşeyler olsa hakkaten.

Kaynak sağ lob..Üst dış kadran..

TFF de transfer sezonunun sona erdiğine dair neden hiç bir mesaj yok acaba ?

B_408f98f401ddcb523e04ed7f3312bf78.jpg

B_0bb835308a9e2074b4e984778e2075ec.jpg

B_4a359a02f9de851480708824a4f6b715.jpg

B_73b8ea9bb0028021a9506b09d73925e7.jpg

GİDENLER

Mehmet Topal - 5 milyon 350 bin Euro karşılığında Valencia takımına.

Abdel Kader Keita - 8 milyon 150 bin Euro karşılığında Al Sadd takımına.

Uğur Uçar - 1 milyon 300 bin TL karşılığında Ankaragücü takımına.

Emre Güngör - 2 milyon TL karşılığında Gaziantepspor takımına.

Özgürcan Özcan - 250 bin TL karşılığında Adanaspor takımına.

Marcelo Carrusca - ? karşılığında kiralık olarak Banfield takımına.

Leo Franco - Sözleşmesi fesh edildi.

Erhan Şentürk - Takasta kullanılmak üzere Denizlispor takımına.

Murat Akça - Takasta kullanılmak üzere Denizlispor takımına.

Semih Kaya - Takasta kullanılmak üzere Denizlispor takımına.

Fırat Kocaoğlu - Takasta kullanılmak üzere Denizlispor takımına.

Caner Erkin - Oyuncunun satın alma opsiyonu kullanılmadı. Oyuncu kiralık olarak geldiği CSKA Moskova takımına geri döndü.

Joao Alves - Oyuncu kiralık olarak geldiği Manchester City takımına geri döndü.

Giovani Dos Santos - Oyuncunun satın alma opsiyonu kullanılmadı. Oyuncu kiralık olarak geldiği Tottenham Hotspurs takımına geri döndü.

Emre Aşık - Oyuncu aktif futbol hayatını sonlandırdı.

Serdar Eylik - Bu yıl geçerli olmak üzere Denizlispor takımına kiralandı.

Çetin Güngör - Bu yıl geçerli olmak üzere Şanlıurfaspor takımına kiralandı.

GELENLER

Serdar Özkan - Ücretsiz olarak transfer edildi. Oyuncu ile yapılan üç yıllık sözleşme gereğince yıllık olarak 950 bin TL, 1 milyon TL ve 1 milyon 50 bin TL ödenecek.

Mehmet Batdal - Ücretsiz olarak transfer edildi. Oyuncu ile yapılan üç yıllık sözleşme gereğince yıllık olarak 750 bin TL ödenecek.

Çağlar Birinci - Bonservis bedeli olarak 1 milyon 500 bin euronun yanı sıra dört genç oyuncu takasta kullanılmak üzere Denizlispor takımına gönderildi. Oyuncu ile yapılan üç yıllık sözleşmenin ilk iki yılında yıllık olarak 900 bin TL, son yılında ise 950 bin TL ödenecek.

Ali Turan - Oyuncu ücretsiz olarak transfer edildi. Oyuncu ile yapılan 3 yıllık sözleşme gereğince yıllık olarak 1 milyon TL ödenecek.

Musa Çağıran - Bonservis bedeli olarak Altay takımına 1 milyon TL ödendi. Oyuncu ile yapılan üç yıllık sözleşme gereğince yıllık olarak 500 bin TL ödenecek.

Lorik Cana - Bonservis bedeli olarak Sunderland takımına vadeli olarak 4 milyon 500 bin euro ödendi. Oyuncu ile yapılan dört yıllık sözleşme gereğince oyuncuya yıllık olarak 2 milyon euro ödenecek.

Juan Pablo Pino - Bonservis bedeli olarak Monaco takımına vadeli olarak 3 milyon euro ödendi. Oyuncu ile yapılan üç yıllık sözleşme gereğince oyuncuya yıllık olarak 600 bin euro ödenecek.

Harry Kewell - Sözleşmesi biten oyuncu ile yeniden bir yıllık sözleşme imzalandı. Oyuncuya yapılan sözleşme gereğince yıllık 1 milyon 50 bin euro ödenecek.

Zvjezdan Misimovic - Bonservis bedeli olarak Wolfsburg takımına vadeli olarak 7 milyon euro ödendi. Oyuncu ile yapılan dört yıllık sözleşme gereğince oyuncuya yıllık olarak 2 milyon 100 bin euro ödenecek.

Emiliano Insua - Kiralama bedeli olarak Liverpool takımına 750 bin euro ödendi. Oyuncuya ise yapılan sözleşme gereğince 1 milyon 60 bin euro ödenecek. Ayrıca oyuncunun satın alma opsiyonu 4 milyon 500 bin euro karşılığında Galatasaray'da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt