Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Sona Erdi | Değerlendirme Başlığı

Neresi yedek ya:D Fink,cristian banko oynadı.Uğur incemanda oynadığı maçlarda iyi oynadı.Kewellın bu sene kalması hata.Sırf duygusal yönden kaldı.Kewell kalmasa yabancı oyuncu alınmış olabilirdi şimdi.Ona verdiğimiz parayı gelcek adama verirdik

Yahu Uğur Kewell'a ne kadar para veriyoruz ki kimi alcaz o parayla? Hem adam oynadığı maçlarda daha ölmediğini gösterdi takımın en iyilerindendi. Eğer yönetim yabancı alsaydı alırdı Kewell'ı bahane edemezler bence.

Transferler Kap'a bildirilirken bir bölüm vardı ertelenmiş açıklama mı diye belkide transfer bitmiş son hazırlıklarda yapılıyor olabilir.Kap'a bildirilen birşey anında gözükür diye bir kaide yok.

arkadaşlar geçen sene ilk yarıyı 2.tamamladık bu senede ilk yarıı hücum hattımız formda olsun ilk yarıyı ilk 2 içinde tamamlarız ben buraya yazıyorum.Devre arasıda murat ceylan tarzı 2 adam alırsak yerli şampiyonluk şansımız çok yüksek

Allah rızası için biri şu yasin haberi nerden çıktı söylesin :o

Buda jovanovic gibi geri mi gönderilcek yoksa yalan haber mi

Geçen sene forvetsiz oynamak zorunda kaldık yahu hiç mi ders almaz bu yönetim? Baros'a yerli olarak Deniz Naki,Eren Derdiyok yabancı olarak Rodallega gibi oyuncular alınamaz mıydı?

elano dünya starı değil vasat bir oyuncu ve elanonun oynadığı yerde kewell arda misi var bu 3üde elanodan üstün oyuncular

Tamam sen yedek oturt. Pino'yu koy sakatlansın, Kewell'ı koy yorulsun veya sakatlansın, sonra Serdar Özkan'ı koyarsın.

Elano satılmadı oynayacak, sen satabilirsin belki. O senin tercihin.

kewell 32 yaşında ve 3 sene daha kalmalı inanılmaz iyi bir rotasyon oyuncusu 35 yaşında bile son yarım saat girse çok faydası olur.

.............Ufuk...............

Sabri....Ali.....Hakan......İnsua

.........Cana.....Neill..........

Elano.......Misimovic........Arda

.............Baros...............

Neill'i orta sahada oynatmakta mantıklı. Pas tekniği, soğukkanlılığı ile bu bölgeyi kaldırır.

Tamam sen yedek oturt. Pino'yu koy sakatlansın, Kewell'ı koy yorulsun veya sakatlansın, sonra Serdar Özkan'ı koyarsın.

Elano satılmadı oynayacak, sen satabilirsin belki. O senin tercihin.

ya şu fenerdeki şans kimsede yok biz ilk yarıyı 3 forvetle açtık 3üde sakatlandı adamlar 2 taneyle açtıı bir şey olmadı

Trabzonun orta sahası Bursaya 636354235 basar. Nerdeydi Süper Kupa finalinde o orta saha ?

Bence de Bursa'nın orta sahası o kadar sağlam değil. Defans ve hücum hatları iyi. Trabzon'un orta sahası ve hücumu iyi. Defansı da fena değil.

16538_Galatasaray_SK.jpg

Neill'i orta sahada oynatmakta mantıklı. Pas tekniği, soğukkanlılığı ile bu bölgeyi kaldırır.

Aynı şeyi Meira için de söylemiştik ama sonuç hüsran olmuştu:(

Bi arkadaş öm yazmış bana faceden.Annan 8 saat önce faks yoluyla imza atmış diyor.doğrudur yalandır bilinmez..Sadece böyle bişey duydum..Paylaşmak istedim..

Hakan eski Hakan olsa tamam derdim de .:(

Ben demiştim bugün. Mehmet açmış konuyu transfer falan beklemeyin diye.

bari branislav jovanovici alalım bastan 3 kat iyidir

Trabzonun orta sahası Bursaya 636354235 basar. Nerdeydi Süper Kupa finalinde o orta saha ?

Bir maçta bu kanıya vardın olemi.Sivas bizi 2-1 yendi tamam ozaman onlarda bize bimlem kaç basar yapma bunu bana:)

Ben sana geçen seneyi örnek verdim;)Koca bir sene;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt