Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Sona Erdi | Değerlendirme Başlığı

ya ne biçim taraftarsınız başka takımları övmeyi bırakın artık bıktım beşiktaş daha iyi orta sahası falan izleyin bu sene şampiyonuz azıcık güveninbu kadar da olmaz ne biruh var sizde ne bişey

.............Ufuk...............

Sabri....Ali.....Hakan......İnsua

.........Cana.....Neill..........

Elano.......Misimovic........Arda

.............Baros...............

Neill'i orta sahada oynatmakta mantıklı. Pas tekniği, soğukkanlılığı ile bu bölgeyi kaldırır.

renktaşlar bana kızabilirsiniz belki ama neill ilk geldiği gibi oynamıyor bu sezon daha çok kaçamak oynuyor gibi geliyor bana bilmiyorum ne düşüüyorsunuz

16538_Galatasaray_SK.jpg

Benim tercihimde bu olur. Insua transferi sayesinde 1 taşla 2 kuş vurduk. Hem sol bek iyi oldu hemde Servet'ten kurtulduk.

Bu sene dua edelim şimdiden sakatlık belası bize uğramasın diye.

ya ne biçim taraftarsınız başka takımları övmeyi bırakın artık bıktım beşiktaş daha iyi orta sahası falan izleyin bu sene şampiyonuz azıcık güveninbu kadar da olmaz ne biruh var sizde ne bişey

Aynen ya ne Bursaspormuş arkadaş

harbi annana izalattıysak süper olur

Geçen sene forvetsiz oynamak zorunda kaldık yahu hiç mi ders almaz bu yönetim? Baros'a yerli olarak Deniz Naki,Eren Derdiyok yabancı olarak Rodallega gibi oyuncular alınamaz mıydı?

Eren imkansıza yakındır. Çift haneleri gözden çıkarmak lazım onun için. Yabancı bir forvet bulunabilirdi.Jozy Altidore kiralık ya da bonservisi ile ; ikisinde de sorun çıkmaz. İyi bir alternatif olurdu.

renktaşlar bana kızabilirsiniz belki ama neill ilk geldiği gibi oynamıyor bu sezon daha çok kaçamak oynuyor gibi geliyor bana bilmiyorum ne düşüüyorsunuz

Renktaş bir sepette ne kadar sağlam yumurta olursa olsun içlerindeki 1 tane çürük bile sağlamlarıda götürür yavaş yavaş.

Bir maçta bu kanıya vardın olemi.Sivas bizi 2-1 yendi tamam ozaman onlarda bize bimlem kaç basar yapma bunu bana:)

Ben sana geçen seneyi örnek verdim;)Koca bir sene;)

Abi 1 maçla verilen örnek değil belli yani allah aşkına yapmayın ya.

Ceyhun>Hüseyin

Colman>Batalla

Selçuk>Ergic

Bu kadar basit yapmayın allah aşkına :SS:

.............Ufuk...............

Sabri....Ali.....Hakan......İnsua

.........Cana.....Neill..........

Elano.......Misimovic........Arda

.............Baros...............

Neill'i orta sahada oynatmakta mantıklı. Pas tekniği, soğukkanlılığı ile bu bölgeyi kaldırır.

Orta sahayı peşin rakibe bıraktın!...Cana statik oyuncu,misimoviçin fonksiyonu hücum,Neill de statik kalır...Kim dolduracak koca alanı?...neill ortada olabilir ama cana ile birlikte asla.

annan gelirse hakikaten çok mücadeleci 2 ortasahamız olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt