Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | 00.00 da kapanacak.

Beyler farklı bir tartışma konusu gündeme getirmek istiyorum,sorarım size?Cana mı Annan mı?

Ben olsam Cana'yı değil Annan'ı transfer ederdim Gs'ye.Peki ya siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Cana bizim için tamamen bir şans transferi oldu.Ailesine yakın bir ülkede futbol oynama isteği olmasaydı imkanı yok alamazdık.Adam Nasri,Niang,Ribery gibi futbolcuların oynadıgı takımda prens ilan ediliyordu taraftar tarafından yahu.

ingiltere milli takımında oynama ihtimali %0 olduğu için türkiyeyi seçti yoksa ortada mal gibi kalırdı... ayrıca herkes bjk ve f5 in o dediğin takımların verdiği paranın 2 katından fazla teklif ettiğini biliyor.... ayrıca kazımın ingiltere 2.liginden geldiğini unutmayalım eğer buraya gelmesydi orda çürümeye devam ederdi

kazımın uyuşturucu skandalı var ingilterede gözden düşmüştü bilmeden konuşuyolar burda yaptıgı geceleri ordada yapıyor skandal patlıyor o sezon türkiyeye geldi işte

ben oyun atıyorum geldiğimde transfer bekliyorum bişi diyomusunuz.çd

Cana bizim için tamamen bir şans transferi oldu.Ailesine yakın bir ülkede futbol oynama isteği olmasaydı imkanı yok alamazdık.Adam Nasri,Niang,Ribery gibi futbolcuların oynadıgı takımda prens ilan ediliyordu taraftar tarafından yahu.

Cana eskişehir maçında oyuna girdikten sonra,maçın rengi ne kadar değişti,umarım farketmişsinizdir..

benim babam türk olsa alman milli takım forması giymeye utanırım sokakta gezemem öyle

Guti 33

Erst 31

Fatih 33

Aurello 32

İbo 36

Ferrari 31

Rüştü 37

Bu ne la eklemek isteyen varsa eklesin hatırladıklarım bunlar :D

de rossi - song -annan-emana-seydu keita seçin arasından :D

Sabah ki YOB2 olayına açıklık getireyim.

Biraz önce geldim provadan. Rasim Öztekin'le konuştuk.

Olayı uzun uzun anlatmayayım, kısaca;

Şu Manisaspor'da oynayan orta saha oyuncusu Yiğit'i alabilirdik, dedi. Dedim olmadı mı abi? O kadarını bilmiyorum dedi.

Annan gelsin Kadınköyü bombalayacam:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt