Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | 00.00 da kapanacak.

Beyler farklı bir tartışma konusu gündeme getirmek istiyorum,sorarım size?Cana mı Annan mı?

Ben olsam Cana'yı değil Annan'ı transfer ederdim Gs'ye.Peki ya siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Annan 2 Cana kadar oynar. Cana durarak oynayan bir adam, becerebildigi adam durdurmak ve top/atak kesmek. Annan ise tam bir dinamo.

gece yarısına kadar izin alındıysa transfer yolda demektir millet ;) kafanızı yormayın gece yarısı girin bi haber sitesine kim geldi görürsünüz

gece yarısına kadar izin alındıysa transfer yolda demektir millet ;) kafanızı yormayın gece yarısı girin bi haber sitesine kim geldi görürsünüz

iyide izini Galatasaraydan Manisaya kadar herkez alabilir yada genel olarak federsyon yapmıstır yani fazla ümitlenmeyin

Popov ve Dany Gaziantepspor´da... herkes transfer yapıyor hnai biz :(

Son dakikalarda hep Balkanlardan bir oyuncu gelmistir. Ilic, Bratu, Petre, Filipescu, Rotariu vs. Bakarsiniz tarih tekerrur eder.

Herkese hayırlı nöbetler arkadaşlar. Allah yolumuzu açık etsin. TSL için iyi bir kadro oldu. Çok iyi değil. Ama omurgayı oluşturabilecek oyuncular aldık. İlerleyen yıllarda orasına burasına ekleye ekleye daha dinamik ve kaliteli bir kadro olacaktır. Avrupa kupalarına gelince ise ..Pardon elendik zaten..TK'yı alalım bari de 30 yıl olsun Fener'in çilesi.

Neyse baya bir zaman geçirdim burada. Kırdıklarım olmuş olabilir. Herkes kendine dikkat etsin. Kusura bakmasınlar.

Sağlıcakla,

insua gibi hiç haberimiz olmayan biri gelir mete nin dedigi gibi balkan topcusuda afrikadan bi kavruk cocukda avrupadan gelen bi yaşlı kurt da olabilir

Beyler yapmayin etmeyin hala transfer olacagini dusunenler var...pes

adnan sezgin bence bu zamana kadar beleş futbolcu aradı:D paraları yedi ararkenede şimdi mutludur

zaten bi tane beleş var mustafa sarp onuda o getirdi bi tane daha bulamdı tabi mustafa gibisini adam çünkü dünyanın 7 harikasından biri :D len şu adnana transfer yaptırmayın son dakikada :D hatırlıyomda 2 sene önce maçtan sonra adnan sezgin çıktıydı nonda galatasarayda feln son dakikalarda bak:D

yasine bile razıyız arkadaş..yeterki BAM üçlüsünden kurtulalım..

----yasin--cana----

-------misi--------

bu şekilde oynarız..hem yasin pas yapan hızlı bi oyuncuymuş söylediklerine göre stoperde oynayabiliyormuş..bence her türlü BAM dan daha iyidir :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt