Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | 00.00 da kapanacak.

prekazi nin önerdiği adamı alsalardı keşke..sıfır maliyet..dün zaten 2 transfer açıklamışsın..kapadık de bitsin gitsin..insanları boş yere beklentiye sokuyorsun..yazık..

Antep manisa yapıyor bence bizde prensipte anlaştığımız annan'ı transfer ediceğiz..

Jovanovic'i Alsak fena olmazdı bu duruma göre,Prekazi abimizede ayıp etttik

Bugün Radyospor'a bağlandı Prekazi; adam resmen küsmüş yönetime. Çağırmışlar

adamı İstanbul'a ondan sonra ne arayıp, ne sormuşlar. 'Bir daha benden yardım

isterlerse, yardım etmeyeceğim' dedi.

Büyük ayıp vallah! YAZIKLAR OLSUN

Bugün Radyospor'a bağlandı Prekazi; adam resmen küsmüş yönetime. Çağırmışlar

adamı İstanbul'a ondan sonra ne arayıp, ne sormuşlar. 'Bir daha benden yardım

isterlerse, yardım etmeyeceğim' dedi.

Büyük ayıp vallah! YAZIKLAR OLSUN

Tek kelimeyle yazıklar olsun,Madem kardeşim o bölüme transfer yapmayacaksın,Niye adamı almıyorsun,Çok mu maliyeti var,klüp mü batacak.Anlamıyorum ya

misimovic in arkasında deli gibi koşacak 2 isimin mustafa ve elano olamayacağını düşünüyorum . Cana da çok koşan biri değil . Ayhan la Barış çok çekişecek bence .Elano en yüksek ücreti 3.5 milyonu almasına rağmen takımdaki 11 yeri garanti olmayan bir isim. Pino'nun sakat zamanlarında 11in son 6 lısının cana ayhan elano - misimovic baros arda dan oluşması da muhtemel bir şey . Sabri'ye çok iş düşecek sağ kanatta her zamankinden fazla ihtiyac olacak ona

son 2 saat+1.5 dakika umutlar bitiyor...

Yeni yeni adetler ediniyorsunuz. BAM nedir yahu ? :)

misimovic in arkasında deli gibi koşacak 2 isimin mustafa ve elano olamayacağını düşünüyorum . Cana da çok koşan biri değil . Ayhan la Barış çok çekişecek bence .Elano en yüksek ücreti 3.5 milyonu almasına rağmen takımdaki 11 yeri garanti olmayan bir isim. Pino'nun sakat zamanlarında 11in son 6 lısının cana ayhan elano - misimovic baros arda dan oluşması da muhtemel bir şey . Sabri'ye çok iş düşecek sağ kanatta her zamankinden fazla ihtiyac olacak ona

zaten iyi bir teknik direktör oyuncuları aldıgı paralara göre değerlendirmez...

umarım şöyle bişi olmaz-- adnan sezgin çıkıpta guiza galatasarayda felan demez umarım .bide diyomuş en ucuzu bunu kopartabildim felan

adnan polat yarın diyomuş işte ezeli rakibimize misilleme yaptık çalım felan:D:D

Tek kelimeyle yazıklar olsun,Madem kardeşim o bölüme transfer yapmayacaksın,Niye adamı almıyorsun,Çok mu maliyeti var,klüp mü batacak.Anlamıyorum ya

dun milliyet yalan soyluyordur diyenler halami utanmiyor?

bu yonetimin ilk hareketi mi ki bu

her isleri foul

ulan ilgilenmiyorsan yok dersin

sen demekki gel goruselim dedinki adam evini barkini birakip ucaga atlayip geliyor

ddengesiz adamlar

annan veya branislav gelirse şaşırmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt