Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | 00.00 da kapanacak.

Onların yaptıkları doğru mu? İş yabancı almakla mı çözülüyor? Biz yerlilere gereken önemi vermedik. Aldığımız yerlilerin hepsini bedavaya getirdik neredeyse. Yerli takviyesi iyi bir şekilde yapılsaydı yabancıya ihtiyaç duymazdık.

İşte ben ne diyorum,Yerlilerin Eksikliğini Bari yabancıyla doldursan,onu da yapmıyorsun,Eee ne diyelim artık

Prekazi olayından sonra "Her eski oyuncunun getirdiği adamı alırsak..." cümlesi kadar mantıksız, dayanıksız, saçma sapan bir düşünce olur mu ya?

Adam taaaaa Sırbistan'dan Türkiye'ye geliyor, sonra "Yok istemiyoruz" diyip geri gönderiyorsun. Nasıl bir mantıktır bu?

Seni evine çağıran komşunun kapısını çaldığında "Biz de şimdi dışarı çıkacaktık" dese ne düşünürsün?

Mantıklı olun beyler, lütfen. Transfer yok sadece, oksijen değil ?!

Buyuttugum yer hakkinda elinde var mi somut bir kanit?

Boyle bir durum varsa yonetim en buyuk ahlaksizligi yapmistir..

Ama iddialar sadece varsayimdan ya da kizgin bir adamin soylediklerinden ibaretse o zaman hemen bu kadar fazla kopurmeyin derim..

Yoksa yarin Adnan Polat tv'ye cikarda "Biz prekazi'ye davet gondermedik" derse, gunahini almis olursun.

Sen yazdıklarımı okumadın heralde adama atla gel demisler. bu adamlar durduk yere gelmemiş. Önerirsin yok saol derlerse atlayıp oraya gitmessin. Prekazi ye sonuna kadar inanıyorum

kardeş kusura bakma olayı daha yeni anladım .ve öyle ise varya büyük değil yüzyılın ayıbı olmuş.peki başkan değilde sezgin in dediğimi oluyor bu klüpte.nasıl yönetiliyoruz biz ya.bakın işte bedava gelen jovanoviç sezginin dünya para verdiklerinden daha verimli lafını duymamak için almamış bu adamı.böyleyse varya tiskinmeye başladım bu yönetim tarzından....neyse daha uzatmayım ceza yerim....

nezaman söylesem diyorumdum madem sen açtın vdv olayını...Vdv gelmek istedi, ednan istemedi. :(

gerçekleri söyledim diye ceza mı alacağım?

arkadaşlar başkana yalancı demenin ceza sebebi olduğunu bilmiyordum çok özür dilerim.

Galatasaray'a çok zarar verirmiş..Bu Adnanlar bişeyler çeviriyor ama..

eğerki adnan lar klübe tahmin ettiğimiz zararı veriyorsa ve üstünelde bunu söylemiyorsa açıklamıyorsa dahada suçludur üstünel gözümde.istifa etmek en kolay yol.çık kongrede açıkla be kardeşim.neymiş eendim biliyorum ama söylemem klüp zarar görürmüş.söylemesende zarar görmeye devam ediyordur klüp.

Buyuttugum yer hakkinda elinde var mi somut bir kanit?

Boyle bir durum varsa yonetim en buyuk ahlaksizligi yapmistir..

Ama iddialar sadece varsayimdan ya da kizgin bir adamin soylediklerinden ibaretse o zaman hemen bu kadar fazla kopurmeyin derim..

Yoksa yarin Adnan Polat tv'ye cikarda "Biz prekazi'ye davet gondermedik" derse, gunahini almis olursun.

hic te gunahini almis olmam

inanmiyorumki soylediklerine

kurumsallasma ayagina ustuneli yerin dibine sok

sonra albayragi getir

albayrak = kurumsallasma:)

bir tane gulucuk koydum ama sen devam ettir

adnan polat yalan soyleyip kendini kurtarabilir ama prekazi 30 yildir futbolcu getirmemis klube bugun aklina gelmisse vardir bir bildigi

her gun klubun kapisinda futbolcu satmaya calisan biriymis gibi konusmayin

o attigi gol GS in vizyonunu degistirdi siz farkinda degilsiniz bence

Başkan Jovonoviçe atla gel derken atla ancak 2 günde gelir o zamana kadarda transfer kapanır diye düşünmüş olabilirmi o da uçakla gelerek Başkanı zor durumda bıraktı bence.:D

Bayazit'a ceza veren olursa yanlis yapar.. cocuk Adnan Polat yalancidir diye direk suclama yapmadi. Yalanci baskan istemiyorum diye genel bir soylemde bulundu.

o değilde Koskoca Galatasaray başkanı çagaracak maaşlı çalısan Sezgin git ben istemiyorum diyecek. Özhan Başkandan hiç bir şey öğrenememişler.

hic te gunahini almis olmam

inanmiyorumki soylediklerine

kurumsallasma ayagina ustuneli yerin dibine sok

sonra albayragi getir

albayrak = kurumsallasma:)

bir tane gulucuk koydum ama sen devam ettir

adnan polat yalan soyleyip kendini kurtarabilir ama prekazi 30 yildir futbolcu getirmemis klube bugun aklina gelmisse vardir bir bildigi

her gun klubun kapisinda futbolcu satmaya calisan biriymis gibi konusmayin

o attigi gol GS in vizyonunu degistirdi siz farkinda degilsiniz bence

Galatasaray ın Avrupa Fatihi olması, Prekazi nin sol ayağı ile baslamıstır.

kardeş kusura bakma olayı daha yeni anladım .ve öyle ise varya büyük değil yüzyılın ayıbı olmuş.peki başkan değilde sezgin in dediğimi oluyor bu klüpte.nasıl yönetiliyoruz biz ya.bakın işte bedava gelen jovanoviç sezginin dünya para verdiklerinden daha verimli lafını duymamak için almamış bu adamı.böyleyse varya tiskinmeye başladım bu yönetim tarzından....neyse daha uzatmayım ceza yerim....

uzatmayın tamam konuyu yeni anladım.

Arkadaslar bide benim aklıma su geliyo...Simdi bu jovanovic'i alsak kontenjan dolacak...Demekki sezgin daha iyi bi yabancı alcak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt