Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | 00.00 da kapanacak.

Renkdaşlar bn öncelikle burada benimle beraber gece gündüz demden beraber nöbete kalan tüm renkdaşlarıma teşekkür ederim...sıkıntılı bir dönem geçirdik...ama sonunda değdi sayılır..sorduğum sorulara cevap veren vermeyen görüşlerini GALATASARAYIMIZIN başarısı için söyleyen tüm rekdaşlarımıa sonsuz teşekkürler...ALLAH yardımcımız olsun uzun lig maratonunda güzeldi herşeye rağmen burda sabah akşam transfer beklemek siz değerli renkdaşlarımla iletişim halinde olmak...tekrar tekrar teşekkürler...unutmayalım...bu ülkenin tek bir büyüğü vardır...oda GALATASARAYDIR...diğerlerinin hayallerinin bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlar...mayıs sonunda 18.şampiyonluğu doyasıya kutlamak dileğiyle renkdaşlar...

Galatasaray _ Monaco macı -- Tarih : 15Mart1989

Bilenler anlar, Ankara Mesrutiyet Caddesi Hatay Sokak ta ozamanlar ev vardı :)

Ben ilk biramı o aksam içtim(bira dediysek, yarım cay bardagı:)) Babam Prekazi'nin golünden sonra git bir cay bardagı getir dedi bana, anlamadım tabi:)

Evde ben babam annem ve iki dayım vardık. Mac feci heyecanlı idi, bizimkiler koltukta oturmak yerinde koltugun tepesinde, halının üzerinde falan debeleniyorlardı. Mac 0-0 devam ederken cehennemim dibinden kazanılan bir serbest vurus... Ve topun basına Prekazi gecer. İlk tepki babamdan gelir, hala kulaklarımda o lafı "ah ulan Prekazi, o sol ayagın yine yakacak bizi!"

Evet, Prekazi'nin sol ayagı o aksam yaktı bizi:) O yangınla en son kendimi kocaman yemek masasının üzerinde uyurken bulmustum(yarım cay bardagı bira:))

O macı ve o golü hala unutamam, bende yeri bambaskadır.... O macın, o golün ve Prekazi'nin... Eeee kolay değil, insanın babası ile izlediği son mac olması :)

maca monaco kalecisi ettori dahil hucum ederek ba$lamı$ ama kalemizdeki simovic faktörüne takılmı$lardır. ilk yarı 0 - 0 bittikten sonra cevat prekazi ikinci devrenin hemen ba$ında mesafesi bugun hala muamma olan bir yerden kazanılan serbest vuru$ icin topun ba$ına gecmi$, monaco takımı göstermelik 2-3 ki$i ile baraj kurmu$tur. prekazi'nin vurdugu top önce yerden gitmesine ragmen daha sonra hafif havalanarak ettori'nin sagından aglara gitmi$tir.

o dönem ya$ar duran kaleci ettori'yi ele$tirmi$ ''orada yaptın mı 8 ki$i baraj yapacan'' demi$tir.

macın ilerleyen dakikalarında cüneyt tanman ve bülent korkmaz'ın ilk defa weah'ı kaybetmi$ ve weah moskof ajanı gibi aradan cıkıp golünü atmı$ ve son 15 dakika gerek tribünlerdeki gerekse televizyonda macı izleyen taraftarlara kurde$en döktürmü$tür.

macın hakemine ce$itli dillerde edilen küfürler i$e yaramı$ ve hakem macı daha fazla uzatmadan galatasaray'ı yarı finale cıkartan düdügü calmı$tı.

mac sonrası simovic elinde türk bayragı bütün stadı turlamı$, mustafa denizli aglayarak saha icinde dola$mı$tır. efendi kaptan cüneyt tanman tüm monaco takımını tebrik ettikten sonra sahadaki tura katılmı$tir.

Arkadaşlar Prekazi son derece özgür bir oyuncuydu. Arad söylenirdik ulan bir öyle bir böyle oynanır mı diye... Cevap ta şu olurdu "hep öyle oynasa bizde işi ne realde falan oynardı" Oynadığı zaman sihirbaz gibiydi. Neler yapmıştır neler. İnsan durup dururken Prekazi olmaz

hiç kimseyi alamıyorsanız marco ile fatih tekkeyi alsaydınız,marco bedelsiz fatih 750 bin euro bonservisi var,marco barış ayhan mustafadan daha iyidir fatihte barosa mehmetle beraber alternatif olurdu mehmet 8 hafta yok allah korusun baros bi sakatlansa yine ardayı görürüz forvette geçen seneyi hatırlamak bile istemiyorum..

Emana şu an takır takır oynuyor takımında.İzliyorum

galatasaray pinoyu ne stocha ne q7ye nede diaya değişmem bu adam başka bişey oynayınca görürüz ki kadroya dahi almamışsın elmagoyu

Adam topallamadan hele bir yürüsün, ayakta dursun. Yoksa çok iyi bir topçu olduğunu biliyoruz tabii ki. Umarım iyileşir.

Keşke Mehmet gitmeseydi lan, elimizdekilerden iyidir hiç olmazsa :(

Bunalıma girdim ^^:D

12'den sonra avatarımı isterim agalar :D :p

Bari metehana sallamayin herkes misimovic yatti derken merak etmeyin bizde diyordu

En azından Transfer beklentileri olan arkadaşların şevkini kırmayalım.Kırsak bile ''komik'' diyerek küçük düşürmeyelim.

gerçekleri konuşmak gerekirse transfer sezonunda üç takım içersinde gs bjk fb en kötü biziz bjk fenerde iyi transferler yaptı bizde sakatların bol oldugu yerlilerin az oldugu alternatifin olmadigi bir kadromuz var surekli sakatlanan bir kadro bikaç oyuncu sakatlansa ki suan var zten sakatlar ilkonbire koyacak adam kalmıcak forvet desen kötü bilmiyorum bu sene iki iyi transfer de yapılsa herhalde 3 yada 4 cüyüz inaşşalah yüzümüz kara çıkarırlar sonuna kadar destekliyoruz

Nöbetçiler forumumuz her zaman açıktır.Yüzlerce topak mevcuttur.

Nöbet kapanıyor diye forumu kapattık zannetmeyin.Her zaman bekleriz

aman he :D

Yönetim bir kerede akıllı iş yap markoyu alsaydı 1 sene oynar giderdi gayette güzel oynardı madem adam akıllı oyuncu alamıyorsun marcoyu al bedavaya ama nerdee.

Ufuk

Sabri-Neill-Hakan-Insua

Cana-Ayhan

Elano-Misimovic-Arda

Baros

Cenk

Ekrem-Zapo-Toraman-Uzulmez

Aurelio-Ernst

Hilbert-Guti-Quaresma

Bobo

Volkan

Gokhan-Lugano-Yobo-Caner

Selcuk-Emre

Dia-Alex-Stoch

Niang

Yukaridaki 3 ilk 11den hangisini secerdiniz ?

Tabiki Galatasaray

Eğer transfer açıklanırsa ki %1 herşey tamamen bitmiş sadece iş açıklamaya kalmış olacaktır . O da zor bee artık devre arasına

Koy Cana'nın yerıne mehmet aurelio'yu,Yönetim emana'yla o kadar uraşcağına hiç uğraşmadan Aurelio'yu alabilirdi.Koy Aurelio'nun yanına Emana ya da Annan'ı.Ayaklarını uzat maç izle.Ayhan'dan bu zamana kadar gösteremediği performansı bekleyeceğiz artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt