Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | 00.00 da kapanacak.

HTSPOR

İbricic transferinde frene basmak zorunda kaldı. Hajduk Split ile 6 milyon Euro bonservis bedelinde anlaşmaya varan Cimbom, Hırvat taraftarların başkan Josko Svagusa’ya baskı yapması üzerine geri adım attı.

Taraftarların, Svagusa’nın evine yürüyüş düzenlediği ve İbricic’in satılmaması konusunda kendisini tehdit ettikleri öğrenildi. Başkan da “100. yılımızda başarılı olmak için İbricic’i satmayacağız” açıklamasını yaptı.

o deegilde klupten biri cikip transferi kapattik diyemedimi:)

emana herif catir catir ara paslar atiyor :) yazik oldu yaaa remen kacmasi:(

Arkadaşlar artık transfer dönemi bitti diyebiliriz şimdi tek dileğimiz tek dua'mız Allah futbolcularımıza sakatlık derdi vermesin onlarda Metin gibi Prekazi gibi Bülent Gibi Hasan gibi Hakan gibi cıkıp oynasınlar o bize yeter bu Sene ŞAMPİYONUZ yeterki biz onlara güvenelim onlarda ASLANlar gibi cıkıp oynasınlar..

Saygılar...

galatasaray bu sene kadıköyde feneri yenecek ama fenerde türkiye kupasını alacak

Şehirdaşım güzel dedin de sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim fb kupayı alırsa efsane ortadan kalkar bence hem biz orada yenelim hemde kupada yine eleyelim bu daha doğru :n: :cool:

vu34x2gjge5siyq6cars.jpg

neyse hadi bakalim

kadromuz kotu degil

onemli olan savasmak

2010-2011 sezonu birinci transfer dönemi sona erdi - Duyuru ve Kararlar Detay Sayfası Türkiye Futbol Federasyonu

2010-2011 sezonu birinci transfer dönemi sona erdi 01.09.2010

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun aldığı karar uyarınca, 2010-2011 sezonu birinci transfer dönemi bugün saat 17.30'da sona erdi. Profesyonel liglerde transfer dönemi 9 Haziran'da başlamıştı.

2010-2011 sezonunda ikinci transfer dönemi ise 5 Ocak-1 Şubat 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Rijkaard kupa maçlarında ufak maçlarda Mustafa ayhan barışı koyması lazım forvetede pino felan başlaması lazım as oyuncular sakatlanırsa hakkaten gene düşüş başlar..

Ben foruma nispeten yeni katılanlardanım, bir hafta kadar ziyaretci olarak takip ettikten sonra üye oldum.

Şu transfer nöbeti kapanmadan amatör futbol oynamış biri olarak heyecanlı genç arkadaşlarımıza söylemek istediğim bir şey var:

- Çok fazla CM/FM takılmayın. Sonuçta bu oyunlar geçmiş istatistikler derlenerek yapılıyor, ama insanoğlu değişir evrimleşir, bir futbolcu bugün b2b oynayamaz ama 2 yıl sonra bambaşka bir kimliğe bürünebilir, bu biraz da hocayla alakalıdır. Oyuncuların çıtasını çalıştıkları hocalar ve çalışmak yükseltir. Yetenek bambaşka bir şey ama çalışmak yeteneksiz oyuncuları bile belli bir çıtanın üstüne atar. Ayhan'ın futbol geçmişine bakın ne demek istediğimi anlarsınız.

-Hakan Balta Karpaty maçında o hatayı yaptığında sinirden laptopu tekmeledim ama sonra yine buradan öğrendim ki eşinden yeni ayrılmış ve çocukları varmış, bunlar da insan sizin gibi benim gibi, robot değil, o zaman hata onu o haliyle takıma koyan hocadadır. Ha ama burda FR'nin seçeneği yoktu, o zaman da hata ona alternatif yaratamayan yönetimdedir.

-Galatasaray en kötü şartlarda bile şu haliyle ilk üçe girer, takım o ruhu ve ateşi yakaladıktan sonra, her futbolcu performansının %120'sine çıkar. Bu kadar ümitsiz olmayalım. Futbol enteresan bir oyundur, matematiksel değildir, hiç aklımıza gelmeyen parametreler bir anda bütün dengeleri alt üst edebilir.

Alex Ferguson'un bir sözü vardır: İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni örter"

Son söz; hiç umudu kesmeyelim, şartlar ne olursa olsun :)

Keyifli bir futbol sezonu izlemek ve Galatasarayımızın şampiyonluğunu kolkola kutlamak dileğiyle...

Üşüyoruz guisa reyiz :sad007: Adama işkence ediyorlar rezerv falan bence alalım şunları nasıl olsa misi arda elano hatta sarp bile reyizi gol kralı yapacaktır :D

son 9 dk zaman gecırmek ıcın burdayım yoksa transfer falan bekledığımızden değıl bu saatten sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt