Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Taylan'ı kaç kere izledin'de leş diyebiliyorsun?

Bucasporlu genç tobcu degil mi ? biz furkanı oynatamıyoruz daha bi ton kiralık oyuncu geri dönecek.

Öylesine alakacaksak alalım ama öyle vizyon transferi gibi yazmak olmuyor :lol:

Taylan gelecek vadediyor , denenecek , Ömer ise Gökhan Zan'la sözleşme yenilenmemesi ya da , gelecek yabancı stoperden sonra Dany gönderilirse Dany'nin yerine düşünülebilir çok normal bir durum yani. Zaten kaç tane isim var öyle kulübede bekleyip zaman zamanda Semih ile forma savaşına girecek ? Ömer , Aykut başka yok.

Bucasporlu genç tobcu degil mi ? biz furkanı oynatamıyoruz daha bi ton kiralık oyuncu geri dönecek.

Öylesine alakacaksak alalım ama öyle vizyon transferi gibi yazmak olmuyor :lol:

Ben soruma cevap alamadım....İnsanların emeğini görmeden etmeden leş diye harcamayın...

birileri nasil bu turgut dogani begeniyor hayret ediyorum. adam resmen mustafa sarp volume2 ve forvet kanat versionu. iyi niyetli ama 5 para etmez arkadas malesef

Düşünsenize 5 transfer birden açıklıyor ....

Alper + Taylan + Carlinhos + Ömer + MANGO

Alper ile Taylan güzel olur

Ömer eğer yabancı sınırı için bir çözüm bulunmassa yeterli bir Türk oyuncu

Carlinhos bana göre daha çok Kasımpaşa/Bursaspor topçusu onu alacağımıza Riera kalsın daha iyi

Mango candır :lol:

Taylan'ı kaç kere izledin'de leş diyebiliyorsun?

Öncelikle söyliyim hiç izlemedim.İşte sorun da bu.Hocası çok iyi diyor ama "neden oynatmıyor?" sorusu geliyor aklıma.Bu sezon ligde sadece 2 maç 11'de oynamış.4 maçta sonradan girmiş ve 1 kupa ve u18 milli maçı var.Tamam genç iyi güzel de Furkan'la Yiğit'e benzemesin transfer.Salih geçen sene 20 küsür maç oynamıştı.

Öncelikle söyliyim hiç izlemedim.İşte sorunda bu.Hocası çok iyi diyor ama "neden oynatmıyor?" sorusu geliyor aklıma.Bu sezon ligde sadece 2 maç 11'de oynamış.4 maçta sonradan girmiş ve 1 kupa ve u18 milli maçı var.Tamam genç iyi güzel de Furkan'la Yiğit'e benzemesin transfer.Salih geçen sene 20 küsür maç oynamıştı.

Hocam denemekte fayda var ne olacak bu tarz oyuncuların bedeli bir de parlayıp , çok iyi yerlere ulaştığını düşünün , böyle bir ihtimal de var.

Bu arada elbet bir gün Salih parçalıyı giyecek diye düşünüyorum , Avrupa dönüşü olur muhtemelen , Beleşoğlu'nun intikamı alınır.

Öncelikle söyliyim hiç izlemedim.İşte sorunda bu.Hocası çok iyi diyor ama "neden oynatmıyor?" sorusu geliyor aklıma.Bu sezon ligde sadece 2 maç 11'de oynamış.4 maçta sonradan girmiş ve 1 kupa ve u18 milli maçı var.Tamam genç iyi güzel de Furkan'la Yiğit'e benzemesin transfer.Salih geçen sene 20 küsür maç oynamıştı.

Farklı senaryolar var o konuda Fatih Terim'in özel isteği olabilir hani oynatmayın,risk falan diye...

Takım arkadaşlarıyla sorunu olabilir ( Samsun maçında bizimkilerin ADS maçında Mertan'a yaptığını yaptılar,hiç pas çıkarmadılar,çıkarınca Batdal'a asistlik pas verdi Batdal dağlara yolladı...İyiydi gayet o maçta full izledim... )

Farklı sakatlık sorunu olabilir...

Melo'nun yerine Gökhan İnler alınırsa asrın hatası olur... NET

Farklı senaryolar var o konuda Fatih Terim'in özel isteği olabilir hani oynatmayın,risk falan diye...

Takım arkadaşlarıyla sorunu olabilir ( Samsun maçında bizimkilerin ADS maçında Mertan'a yaptığını yaptılar,hiç pas çıkarmadılar,çıkarınca Batdal'a asistlik pas verdi Batdal dağlara yolladı...İyiydi gayet o maçta full izledim... )

Vay arkadaş ne kadar büyük futbolcuymuş :D

Melo'nun yerine Gökhan İnler alınırsa asrın hatası olur... NET

Gerçekten Gökhan'da , Melo'nun defansif meziyetleri ve ısırıcılığı yok.

Ancak şöyle olabilir ;

Melo

Gökhan Selçuk​

Böyle bir üçlü oynayabilir ; yoksa ;

Gökhan

Alper Selçuk​

Falan olmaz bunlar hayal , defansif olarak biteriz.

Vay arkadaş ne kadar büyük futbolcuymuş :D

Gençleri kollamak lazım...Sonra fiyatları Alper gibi 10M olunca AAAAH VAHH demeyelim...Kayseri'nin yaptığınıda yapalım...Adam ne kadar gurbetçi varsa alıp A2'ye falan dizayn etti...Ajax A2'sinden adam aldılar....3-5 seneye görün siz Kayseri'yi..Tolgay,Aras vs. Mesut Özil durumu olmasın...Yaşı gençken alalım ucuza,deneyelim..Kiralayalım..İlerde farklı milletlere gitmesin ...

Böyle bir şey olduğunu hiç sanmıyorum ama iyi oynadı diyorsan öyledir.İnşallah iyidir de gelirse katkı sağlar.

Gerçekten Gökhan'da , Melo'nun defansif meziyetleri ve ısırıcılığı yok.

Ancak şöyle olabilir ;

Melo

Gökhan Selçuk​

Böyle bir üçlü oynayabilir ; yoksa ;

Gökhan

Alper Selçuk​

Falan olmaz bunlar hayal , defansif olarak biteriz.

Kesinlikle katılıyorum....Bize agresif bir oyuncu lazım orda masetro değil...Selçuk maestro'luk işini çekiyo....Bize agresif sürekli basıcak sert adam lazım, kaldı ki tekniği de bir o kadar iyi olacak...Melo gibi diabonal pasları atabilecek...Bu tanıma uygun dünyada en fazla 10 oyuncu vardır herhalde..

Transfer konusunda ilk kez ortak bir görüşümüz var.

Kader işte...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt