- 20 Mayıs 2011
- 23.340
- 10.307
- 1.873
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış
Taylan'ı kaç kere izledin'de leş diyebiliyorsun?
Alper haric lesh
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alper haric lesh
Alper haric lesh
Bucasporlu genç tobcu degil mi ? biz furkanı oynatamıyoruz daha bi ton kiralık oyuncu geri dönecek.
Öylesine alakacaksak alalım ama öyle vizyon transferi gibi yazmak olmuyor :lol:
Düşünsenize 5 transfer birden açıklıyor ....
Alper + Taylan + Carlinhos + Ömer + MANGO
birileri nasil bu turgut dogani begeniyor hayret ediyorum. adam resmen mustafa sarp volume2 ve forvet kanat versionu. iyi niyetli ama 5 para etmez arkadas malesef
Öncelikle söyliyim hiç izlemedim.İşte sorunda bu.Hocası çok iyi diyor ama "neden oynatmıyor?" sorusu geliyor aklıma.Bu sezon ligde sadece 2 maç 11'de oynamış.4 maçta sonradan girmiş ve 1 kupa ve u18 milli maçı var.Tamam genç iyi güzel de Furkan'la Yiğit'e benzemesin transfer.Salih geçen sene 20 küsür maç oynamıştı.
Öncelikle söyliyim hiç izlemedim.İşte sorunda bu.Hocası çok iyi diyor ama "neden oynatmıyor?" sorusu geliyor aklıma.Bu sezon ligde sadece 2 maç 11'de oynamış.4 maçta sonradan girmiş ve 1 kupa ve u18 milli maçı var.Tamam genç iyi güzel de Furkan'la Yiğit'e benzemesin transfer.Salih geçen sene 20 küsür maç oynamıştı.
Farklı senaryolar var o konuda Fatih Terim'in özel isteği olabilir hani oynatmayın,risk falan diye...
Takım arkadaşlarıyla sorunu olabilir ( Samsun maçında bizimkilerin ADS maçında Mertan'a yaptığını yaptılar,hiç pas çıkarmadılar,çıkarınca Batdal'a asistlik pas verdi Batdal dağlara yolladı...İyiydi gayet o maçta full izledim... )
Farklı sakatlık sorunu olabilir...
Ne yazık ki Turgut > 2xEmre Çolak
Melo'nun yerine Gökhan İnler alınırsa asrın hatası olur... NET
Melo'nun yerine Gökhan İnler alınırsa asrın hatası olur... NET
Vay arkadaş ne kadar büyük futbolcuymuş![]()
Farklı senaryolar var o konuda Fatih Terim'in özel isteği olabilir hani oynatmayın,risk falan diye...
Takım arkadaşlarıyla sorunu olabilir ( Samsun maçında bizimkilerin ADS maçında Mertan'a yaptığını yaptılar,hiç pas çıkarmadılar,çıkarınca Batdal'a asistlik pas verdi Batdal dağlara yolladı...İyiydi gayet o maçta full izledim... )
Farklı sakatlık sorunu olabilir...
Gerçekten Gökhan'da , Melo'nun defansif meziyetleri ve ısırıcılığı yok.
Ancak şöyle olabilir ;
Melo
Gökhan Selçuk
Böyle bir üçlü oynayabilir ; yoksa ;
Gökhan
Alper Selçuk
Falan olmaz bunlar hayal , defansif olarak biteriz.
Transfer konusunda ilk kez ortak bir görüşümüz var.