Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Açıkcası forumda bir Coentrao havası var...Ne basında ne başka biryerde adı maximum 1 kere geçmiştir...Bu sene Coentrao istemek moda oldu herhalde...Çok fazla hayal kurmayın...

Carlinhos ve City'den bir sol bek gelir

Aykut veya Ömer'i alırız

Alper gelir

Yıldız bir kanat gelir

Taylan gelir

Birde gurbetçi Alman genç gelir...

Belki birde Sinan Bolat gelir...

Daha'da oyuncu alınmaz...Alınırsa Okan Derici gibi A2 için alınır

Elmander + Para = Fernandes olabilir Melo gelmezse..Yani bizimkiler mutlaka öyle bir teklif yaparlar...Tabi Fernandes bir Melo yükü çekemez savunmada...Ayrı konu.

Açıkcası forumda bir Coentrao havası var...Ne basında ne başka biryerde adı maximum 1 kere geçmiştir...Bu sene Coentrao istemek moda oldu herhalde...Çok fazla hayal kurmayın...

Carlinhos ve City'den bir sol bek gelir

Aykut veya Ömer'i alırız

Alper gelir

Yıldız bir kanat gelir

Taylan gelir

Birde gurbetçi Alman genç gelir...

Belki birde Sinan Bolat gelir...

Daha'da oyuncu alınmaz...Alınırsa Okan Derici gibi A2 için alınır

Coentrao satış listesinde sanırım , o yüzden.

Bence gelme ihtimali %0,000001.

En az 15m isterler.

Biz 15 milyonu stoper + sol bek için ayırmışızdır.

Bir oyuncuya bu kadar para vermeye niyetlensek bile o sol bek olmaz , basında geçen Robben,Nani gibi isimler olur.

Coentrao satış listesinde sanırım , o yüzden.

Bence gelme ihtimali %0,000001.

En az 15m isterler.

Biz 15 milyonu stoper + sol bek için ayırmışızdır.

Bir oyuncuya bu kadar para vermeye niyetlensek bile o sol bek olmaz , basında geçen Robben,Nani gibi isimler olur.

Vermeliyiz , böyle bir sol beki bu fiyatlara bulamayız hazır iyi de transfer bütçemiz varken kanatta almayacakken vermeliyiz diye düşünüyorum :)

Bir kampanya falan mı başlatsak ?

k%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1+1+-+Kopya.png

çubuklar daha büyük olacak diye duymuşlar renk nasıl olur acaba bence soldaki daha hoş
Füme yi değenmiştim zaten ama kırmızı bu olursa harika olur bence bu daha iyi

Elmander + Para = Fernandes olabilir Melo gelmezse..Yani bizimkiler mutlaka öyle bir teklif yaparlar...Tabi Fernandes bir Melo yükü çekemez savunmada...Ayrı konu.

Allah korusun. Fernandes gibi ruhsuz oyuncular uzak dursun bir zahmet. istemiyorum arkadas hele hele melonun yerine asla. melo ...= fernandezx1000000.

Vermeliyiz , böyle bir sol beki bu fiyatlara bulamayız hazır iyi de transfer bütçemiz varken kanatta almayacakken vermeliyiz diye düşünüyorum :)

Bir kampanya falan mı başlatsak ?

Biraz gerçekçi olmaz lazım , vermeyiz.

Adriano,Kolarov,Clichy gibi isimler olsa tamam , alma ihtimalimiz var.

Coentrao çok pahalı gelir bize.

9-10'a bırakırlarsa , alabiliriz diyeceğim ama 15'ten aşağıya satacaklarını hiç sanmıyorum.

Yeni sezon formalarımız ;

Daha iyisini yapabilirlerdi bence, bu Nike'ın tasarımcıları dandik. Geçen sene açılış dedik, potansiyeli bilmiyorlar dedik. Adamlar rekor satış yaptı, sonuç yine hüsran. Bu Nike bizi kaale almıyor, bence başka markaya geçelim. Parçalı aynı, itirazım da yok. Diğerleri tek kelimeyle özensiz. Kırmızının konsepti birebir aynı, tek farkı çubuklu. Beceremiyorlar forma yapmayı...

Fernandes çok ruhsuz bir adam melonun bence tırnağı olamaz.

Fernandes ve meloyu kıyaslarsak

Fernandes daha iyi hücuma katkı veriyor ortaları falan daha iyi ama çok savruk,takım içinde sorun yaratan bir yapısı var ayrıca hiç bir büyük maçta takımın kaderini değiştiremedi olumlu yönde yani kötü takımlara karşı alan bulduğu zaman katkı veriyor.

Melo ise gerçekten takımın sertliğe ihtiyacı olduğu zaman oyun içi sertliği çok üst düzeyde rakibe uygulayıp yıldırabiliyor bunun yanında hava toplarına çok hakim ayrıca oyunu kanatlara açmak için inanılmaz iyi paslar atabiliyor birde 40-60 m mesefalerde başarıyor bu çok iyi bir özellik. Ayrıca Selçuk İnana önlem aldıkları zaman pas oyununu yönetebiliyor ve geriden geldiği zaman hücumda etkili olabiliyor eksi yönleri ne yazık ki savruk istikrarsız bir oyun yapısı var performansını sezon geneline yansıtamıyor ama melo fernandesten çok daha üstün bir oyuncu.

Bence bizim fernandes mevkisine yakın iki çok iyi oyuncumuz var selçuk ve sneijder fernandes onların arasında bir tarza sahip ama ikisinden de çok daha kötü oyuncu melonun yükünü tabi ki kaldıramaz.

En önemli konulardan biride gerçekten atletik bir takım değiliz melo ilk 11 deki en atletik elemanlardan biri onu yollayıp ağır fernandesi almak çok büyük sorun bir de defans oyuncularımızın genel olarak kısa ve fizik dezavantajı olan adamlar olduğunu düşünürsek orta alandaki ve korner vs duran toplarda ki hava hakimiyeti çok önemli bir hal alıyor.

Fernandes çok ruhsuz bir adam melonun bence tırnağı olamaz.

Fernandes ve meloyu kıyaslarsak

Fernandes daha iyi hücuma katkı veriyor ortaları falan daha iyi ama çok savruk,takım içinde sorun yaratan bir yapısı var ayrıca hiç bir büyük maçta takımın kaderini değiştiremedi olumlu yönde yani kötü takımlara karşı alan bulduğu zaman katkı veriyor.

Melo ise gerçekten takımın sertliğe ihtiyacı olduğu zaman oyun içi sertliği çok üst düzeyde rakibe uygulayıp yıldırabiliyor bunun yanında hava toplarına çok hakim ayrıca oyunu kanatlara açmak için inanılmaz iyi paslar atabiliyor birde 40-60 m mesefalerde başarıyor bu çok iyi bir özellik. Ayrıca Selçuk İnana önlem aldıkları zaman pas oyununu yönetebiliyor ve geriden geldiği zaman hücumda etkili olabiliyor eksi yönleri ne yazık ki savruk istikrarsız bir oyun yapısı var performansını sezon geneline yansıtamıyor ama melo fernandesten çok daha üstün bir oyuncu.

Bence bizim fernandes mevkisine yakın iki çok iyi oyuncumuz var selçuk ve sneijder fernandes onların arasında bir tarza sahip ama ikisinden de çok daha kötü oyuncu melonun yükünü tabi ki kaldıramaz.

En önemli konulardan biride gerçekten atletik bir takım değiliz melo ilk 11 deki en atletik elemanlardan biri onu yollayıp ağır fernandesi almak çok büyük sorun bir de defans oyuncularımızın genel olarak kısa ve fizik dezavantajı olan adamlar olduğunu düşünürsek orta alandaki ve korner vs duran toplarda ki hava hakimiyeti çok önemli bir hal alıyor.

Fernandes ruhsuz mu acaba? Renktaş Fernandes daha Fatih Terim gibi bir hocayla çalışmadı Melo'yu Engin'i disipline etmek kolay değil diyorlardı.Melo alınır keşke gerçek olsa da Elmander için de iyi olacak şekilde Fernandes gelse hepsi yeri gelir oynar.4-1-3-2'ye devam edeceksek Melo kalıp Alper ve Fernandes gelirse muazzam bir orta sahamız olur.Zaten Beşiktaş vermez geçen sezon Quaresma konusunda olanları hatırlıyoruz.Adamlar bize vermemek için zarar bile ettiler.

bu terry için dönen haftalık 100k-200k pound dedikodularının aslı yoktur umarım

32 yaşındaki bir defans oyuncusuna bu paraları vermek çok yanlış

onur kıvrak ın öz amcasının oğlu askerlık arkadasım. ben askerdeyken onurla görüşüyodu telefonda filan.Sordum ona onur kıvrak hangi takımlı bize gelme ihtimali varmı diye.

Trabzon başkanı seçılsın hersey belli olucak dedi.Onur galatasaraya tek sartla gelırmıs muslera satılırsa.Hazıran 1 de evlenıyormus.Trabzonda 5 tane sponsoru varmış çok iyi para alıyormus bunlardan o yuzden de trabzondan ayrılmak sıcak gelmıyormus ona.Bu arada fenerbahcelıymıs.Ama turkıye de bu şartlarda sadece galatasaraya gelırmıs.Ve bu sene Galatasaray işi olmazsa avrupadan teklıfler varmıs.Evlendıgınde eşi ıle karar verip degerlendıreblırmıs

Çok profesyonel bir futbolcu.Fenerli olması falan bence önemli değil.Adam bundan 3 sene önce Fenerbahçe'yi şampiyon yaptırmadı.Muslera'nın gitmesini istemesi de doğal çünkü oynamak için gelir buraya.Ben çok sıcak bakıyorum Onur'a

Fernandes ruhsuz mu acaba? Renktaş Fernandes daha Fatih Terim gibi bir hocayla çalışmadı Melo'yu Engin'i disipline etmek kolay değil diyorlardı.Melo alınır keşke gerçek olsa da Elmander için de iyi olacak şekilde Fernandes gelse hepsi yeri gelir oynar.4-1-3-2'ye devam edeceksek Melo kalıp Alper ve Fernandes gelirse muazzam bir orta sahamız olur.Zaten Beşiktaş vermez geçen sezon Quaresma konusunda olanları hatırlıyoruz.Adamlar bize vermemek için zarar bile ettiler.

Adam hiç bir büyük maçı kaldıramadı demek istediğim bu normalde oyuncular küçük takımlara karşı yapılan maçlara konsantre olamazlar ama fernandes büyük maçlarda yokları oynadı yani bu motivasyondan çok karakterle alakalı bence adam çabuk yılıyor ayrıca dediğim yönden bence gereksiz olur tabi hoca en iyisini bilir.

ne Fernandes' i arkadaş.

Ne kadar Melo' nun bazı tavırları hoşuma gitmesede Melo' nun tırnağını Fernandes' e değişmem

Fernandes'i geçtim inşallah Portekizli futbolcu almayız.Karakter yönünden çok zaaf gösteriyorlar.

Kaldı ki bence bizim yönetim Melo'yu da almayacak.Alper'de de fiyatlar uçtu.Böyle giderse Gökhan İnler'i alırız gibi.Öyleyse;

--------Muslera-------

Hamit-Semih-Lescott-Kolarov

-------İnler--Selçuk-----

---Frei----------Snejder

-----Drogba--Gervinho olabilir.

Hamit'i sağ beke koydum.Çünkü bu sezonki performansı hiç hoş değildi.Takımın ritmini bozuyor ileride.Mourinho da geride oynattı Real'de.Belki bek oynaması daha iyi olur.

Adam hiç bir büyük maçı kaldıramadı demek istediğim bu normalde oyuncular küçük takımlara karşı yapılan maçlara konsantre olamazlar ama fernandes büyük maçlarda yokları oynadı yani bu motivasyondan çok karakterle alakalı bence adam çabuk yılıyor ayrıca dediğim yönden bence gereksiz olur tabi hoca en iyisini bilir.

Aslında bu sezon 6 büyük maçın 3'ünde çok iyi 3'ünde çok kötü oynadı.3-3 biten bizim maçta çok iyi oynamıştı.Yendiğimiz maçta kötüydü ama yine Sivok'a gol attırmıştı.Fener'e 3-0 yenildikleri maçta çok çok kötüydü ama tüm önlemi ona almışlardı 3-2 yendikleri maçtada süper oynamıştı bence.İlk Trabzon maçında da çok iyi oynadı 2. de çok kötüydü.Biraz istikrarsız bir oyuncu ama skora direk katkı sağlayabilen bir adam ve disipline edilmiş ve Piri ile fit olmuş bir halini görsek çok iyi olur.Melo'yla kıyaslamak çok büyük hata olur yani birini seçmek gerekse kesinlikle Melo olmalı da ben zaten alabilrsek ki pek sanmıyorum Beşiktaş'ın tavrı belli Quaresma'da olduğu gibi olur.Elmander için de iyi bir tercih olabilir ve 4-1-3-2 oynarsak orta sahamızda Melo-Selçuk-Alper-Hamit-Fernandes-Sneijder olursa muhteşem olmaz mı?

Selamun Aleykum.Duyum var mı duyum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt