- 22 Mayıs 2010
- 3.494
- 219
- 1.173
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Imkansiz. Bunun yasla alakasi yok. 22 yasinda 12´ye sattim, 25 yasinda 8´e alirim gibi bir mantik olamaz.
O zaman millet de bize desin, "Burak´i 27 yasinda 5´e aldin, 28 yasinda 4´e ver diye. Yok böyle birsey.
Borclarini ödedilerse zor aliriz zaten.
Nerede söylemiş bunu , canlı yayında mı şuan ?

Ünal Aysal: ''Drogba futbolu bıraktıktan sonra burada devam etmek isterse sportif direktör olacak"
Riera, Ujfalusi,Culio,Elmander,Engin Baytar,Çağlar Birinci bir şekilde kiralık yada satarak gönderip yerlerine ;
Serdar Taşçı, Gökhan İnler, Alper Potuk, Kerim Frei, Sinan Bolat, Chedjou, Teryy,Carlinhos, bu oyunculardan en uygunlarını alabilirsek 3 sene daha
şampıyon oluruz![]()
Ujfa'nın gelecek sezon için kalabilme ihtimali var.
Serdar Taşçı'ya hiç ama hiç gerek yok eğer üçüncü stoper için bir yerli düşünülüyorsa bu ; Ömer Toprak , Aykut Demir veya Serdar Aziz olmalıdır.
Gökhan İnler'in maliyeti çok fazla ayrıca kimi keseceğiz tam bir defansif ortasaha değil gerek yok.
Alper gerekli , sezon sonu imza atacak bence bitti Alper'in transferi.
Frei gelecek vadeden bir oyuncu ayrıca yerli denenmeli en azından.
Sinan Bolat sezon sonu serbest , doğru düzgün yedek kalecimiz yok , Aykut ve Ufuk'u gönderip gönül rahatlığıyla Sinan'ı kullanabiliriz , Kupa'da , Muslera'nın sakatlığında , cezasında.
Chedjou olabilir ancak daha kaliteli bir isimden yanayım ben
Terry çok yaşlı ve düşüşte gerek yok , sol beke ise Carlinhos'tan çok daha iyileri gerekli.
Yani buradan ; Alper , Frei , Sinan + daha iyisi alınamaması durumunda Chedjou iyi olur gerisi gereksiz.
SA, Şampiyon takımın taraftarları :ayatollah:
Aziz ne dedi yine?
İş'in yaşla alakası yok zaten canım benim. Adam dönmek istiyormuş evine tekrar. Yani resti çekmiş anlıcağın.
8'e bırakmak zorundalar. Yoksa Arda'nın kafasının burda olup orda doğru düzgün oynuyamıcağını onlarda biliyor.
Bizde biliyoruz bunu çünkü Arda son derece duygusal bir adam.
Merak etmeyin bence gelicektir Arda eğer bunlar doğruysa.
Bende Aykut demir ile serdar azize okadar güvenemıyorum bazı maclar cok ıyıler bazı maclar cok kotu dengelerı yok yanı. o yuzden pek sıcak
bakmıyorum. Gökhan inler pahalıdır ama sonucta kaliteli ve standartı olan bır oyuncu bu yuzden bu paralar verilebilir diye düşünüyorum.
Carlinhosdan daha ıyısını bulurlarsa tabıkı onu alsınlar![]()
Terry min 2 sene oynar. Bu sıradada en azından genç futbolculara örnek olup defansda nerede nasıl durulması gerektıgını cok guzel ogretır kanımca.