Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
*Muslera'yı değilde onur'u kadroya yazanlar
*Burak'ı kanata koyanlar
:bansign:
volkan şen nedir ya inanmam
Kanat değil adam. David Villa tarzı olarak yazdım. Sana ban gelsin.
Üsluba bak. Tövbe Ya Rabbi !
Sana deseydim alıntılardım değil mi ? genel söyledim . calm down boy pls.Ya onu bunu bırakın en az 1 tane kanat lazım.Stoper sol bek on libero bir de yerli rotasyon oyuncusu freı kafi bence
volkan şeni değil yedeğe floryaya sokmamYedeklere çok takılma
Burak'ı kanata yazmadıysan niye üzerine alıyosunSana deseydim alıntılardım değil mi ? genel söyledim . calm down boy pls.
bende yaparım o zaman fantezimi.SİSTEM 4-3-3 TEKNİK DİREKTÖRÜM : ZİYA DOĞAN / BAŞKAN : FİKRET ORMAN
ORKUN USAK(C) (kalesine frikik atılırken barajı düzeltmek için evi yanmış gibi feryad eden kaleci)
ORHAN AK ( ibrettir, tuzluktur)
SERVET ÇETİN (o burundan cikan seyin sadece sumuk olmadigi o kadar asikar ki artik.
organik gubre ureten burun sahibi futbolcu)
YALÇIN AYHAN (agresif/kompleksli)
VOLKAN YAMAN (yerli carlos)
İNAMOTO (Yaşıyor mu hayatta mı bilemiyorum artık.)
BARIŞ ÖZBEK (kendisi aslinda ucan adam sabri'ye ilham olmustur diye dusunuyorum. kendisini yalan dolan bi sekilde yerde oyle paralardi ki, ustune yildirim dusse o etkiyi yapmazdı)
MUSTAFA XARP (verkaçta vermesini geçtim kaç bile yapamayan dop cambazı )
CARRUSCA (yanılmıyorsam oraya buraya kiralandığı yıllardan birinde "bir gün milan'da oynayacağım ve o gün galatasaray pişman olacak." şeklinde bir açıklama yapmıştı. iyi çocuktu lan aslında)
ALİ LUKUNKU (cm oynarken Galatasaray'ı seçtiğim vakit ilk sattığım oyuncu )
MEHMET BATDAL (toplara slow motion vuruyor bu çocuk. boş kaleye vursa gol diye ayağa kalkmak için sırf üç dakika bekleriz)

Transfer döneminin yıldızı olmaya aday isimlerden Eskişehirsporlu Alper Potuk konusunda Galatasaray'da önemli gelişmeler yaşanıyor.
Galatasaray'ın transfer listesinde ilk sırada yer alan isim olan Eskişehirspor'un başarılı orta saha oyuncusu Alper Potuk konusunda dün önemli gelişmeler yaşandı.
Önceki gün oynanan Bursaspor maçı sonrasında Eskişehirspor'da takıma izin verilirken, Alper Potuk da soluğu İstanbul'da aldı. Genç futbolcu öğlen saatlerinde menajerleri Ali Egesel ve Ogan Tarhan ile bir araya gelerek kendisine yapılan teklifleri masaya yatırdı.
Alper, Galatasaray'ın yaptığı teklifi prensipte kabul etti. Eskişehirspor Yönetimi'nden izin alarak Alper'in menajeri ile görüşen sarı-kırmızılı kulüp, Eskişehirspor Yönetimi ile bu hafta sonu görüşecek.
Eskişehirspor'a ilk etapta önerilen 4 milyon euro bonservis bedeli ve 2 oyuncu teklifini artırmayı planlayan Galatasaray'ın son teklifi ise 4.5 milyon euro + 2 futbolcu ve sonraki satıştan da yüzde şeklinde olacak. Alper'e karşılık olarak verilecek futbolcuların Eskişehirspor ile görüşerek belirleneceği ve masadaki ilk ismin de Culio olduğu öğrenildi.
TurkFutbol.Com Özel Haber / Osman ALTUNTERİM
Satıştan pay verme olayını hiç sevmiyorum ya, adamları finanse etmiş oluyoruz boş yere