Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

volkan şen nedir ya inanmam

*Muslera'yı değilde onur'u kadroya yazanlar

*Burak'ı kanata koyanlar

:bansign:

fazla değişiklik yapmaya gerek yok bazı arkadaşlar sil baştan kadro kurmuşlar :) eksikler belli ayrıca sistemde önemli. en önemli öncelik sol bek ve bu sol beke üst düzey hücum yönüde en az defansı kadar etkili olan bir adam almalıyız düz bir sol bek işimize yaramaz örnek verecek olursak : coentrao,bastos,felipe luis tarzı oyuncular lazım(bunlardan biri alınsın demiyorum ) alperin geldiğini düşünürsek hamitle dönüşümlü oynarlar. defansımıza öncelik yerli bir oyuncu alınmalıdır( muslera satılırsa yabancı da olabilir) yerli kaliteli pek oyuncu olmadığından herkesin diline düşen ömer toprak ve serdar taşçı dan biri olabilir.forvete bence üst düzey bir transfere gerek yok drogba ve burak bu sezonu götürürler illa alınacaksa gelecek vaad eden bir oyuncu alınabilir drogbanın sakatlık ceza vs gibi durumlarında oynatılmak üzere. melo kalacakmı belli değil ama mutlaka kalması gerekiyor. yabancı olarak melo kalitesinde bir oyuncu almak istesek bonservisi 10 nun üzerinde olur onun için melo kalmalı. yerli olacaksa tek aday gökhan inler olur bunun haricinde yerli herhangi bir oyuncu melonun yerini dolduramaz. sneıjder den dolayı kanatlı sisteme döneceğimizi düşünmüyorum. onun için ilk 11 e girecek oyuncular üst düzey olmalı ekstra olarak gelecek vaad eden yerli oyuncular alırsak yeterli olur.

2 tane yedek yerli kanat oyuncusu kupa maçları ve rotasyonda kullanılacak. Genç ve ileriye dönük olabilir.

Orta saha için rotasyonda oynayabilecek 1 defansif 1 ofansif oyuncu(Alper gibi) olabilir.

Hep as oyuncu olarak düşünmeyin birazda kadro derinliği için adam lazım ayrıca alınabilecek yetiştirilebilecek yerli sol bek varmıdır.

Üst düzey bir sol bek ile rotasyonlu ve işi öğrenebilecek öğretebilecek. Bunlara bakmak lazım. Tamam şimdi oyuncu alıyoruz ama birazda yerli yazın.

Şener,Alper ve olabilirse Gökhan İnler bence çok önemli adımlar olur. Kerim Frei belki varmı yerli iyi oyuncu???

Ya onu bunu bırakın en az 1 tane kanat lazım.Stoper sol bek on libero bir de yerli rotasyon oyuncusu freı kafi bence

Burak'ı kanata yazmadıysan niye üzerine alıyosun :asd: Sana deseydim alıntılardım değil mi ? genel söyledim . calm down boy pls.

Canım benim. En son kadroyu ben yaptım. Zeka anlayışın bumu senin. Konuşturma şimdi milletin ortasında. Senin gibi haddini bilmeyenler yüzünden ' doğruları ' söylüyoruz diye ceza alıyoruz sonra. Hadi şimdi doğru üslub kullanmasını öğren de sonrasında gir buraya. İhtiyacın olucak çok

bende yaparım o zaman fantezimi.SİSTEM 4-3-3 TEKNİK DİREKTÖRÜM : ZİYA DOĞAN / BAŞKAN : FİKRET ORMAN

ORKUN USAK(C) (kalesine frikik atılırken barajı düzeltmek için evi yanmış gibi feryad eden kaleci)

ORHAN AK ( ibrettir, tuzluktur)

SERVET ÇETİN (o burundan cikan seyin sadece sumuk olmadigi o kadar asikar ki artik.

organik gubre ureten burun sahibi futbolcu)

YALÇIN AYHAN (agresif/kompleksli)

VOLKAN YAMAN (yerli carlos)

İNAMOTO (Yaşıyor mu hayatta mı bilemiyorum artık.)

BARIŞ ÖZBEK (kendisi aslinda ucan adam sabri'ye ilham olmustur diye dusunuyorum. kendisini yalan dolan bi sekilde yerde oyle paralardi ki, ustune yildirim dusse o etkiyi yapmazdı)

MUSTAFA XARP (verkaçta vermesini geçtim kaç bile yapamayan dop cambazı )

CARRUSCA (yanılmıyorsam oraya buraya kiralandığı yıllardan birinde "bir gün milan'da oynayacağım ve o gün galatasaray pişman olacak." şeklinde bir açıklama yapmıştı. iyi çocuktu lan aslında)

ALİ LUKUNKU (cm oynarken Galatasaray'ı seçtiğim vakit ilk sattığım oyuncu )

MEHMET BATDAL (toplara slow motion vuruyor bu çocuk. boş kaleye vursa gol diye ayağa kalkmak için sırf üç dakika bekleriz)

Amrabatın yerine keşke şu Mirallas ı alsaydık yav.

Transfer döneminin yıldızı olmaya aday isimlerden Eskişehirsporlu Alper Potuk konusunda Galatasaray'da önemli gelişmeler yaşanıyor.

Galatasaray'ın transfer listesinde ilk sırada yer alan isim olan Eskişehirspor'un başarılı orta saha oyuncusu Alper Potuk konusunda dün önemli gelişmeler yaşandı.

Önceki gün oynanan Bursaspor maçı sonrasında Eskişehirspor'da takıma izin verilirken, Alper Potuk da soluğu İstanbul'da aldı. Genç futbolcu öğlen saatlerinde menajerleri Ali Egesel ve Ogan Tarhan ile bir araya gelerek kendisine yapılan teklifleri masaya yatırdı.

Alper, Galatasaray'ın yaptığı teklifi prensipte kabul etti. Eskişehirspor Yönetimi'nden izin alarak Alper'in menajeri ile görüşen sarı-kırmızılı kulüp, Eskişehirspor Yönetimi ile bu hafta sonu görüşecek.

Eskişehirspor'a ilk etapta önerilen 4 milyon euro bonservis bedeli ve 2 oyuncu teklifini artırmayı planlayan Galatasaray'ın son teklifi ise 4.5 milyon euro + 2 futbolcu ve sonraki satıştan da yüzde şeklinde olacak. Alper'e karşılık olarak verilecek futbolcuların Eskişehirspor ile görüşerek belirleneceği ve masadaki ilk ismin de Culio olduğu öğrenildi.

TurkFutbol.Com Özel Haber / Osman ALTUNTERİM

bende yaparım o zaman fantezimi.SİSTEM 4-3-3 TEKNİK DİREKTÖRÜM : ZİYA DOĞAN / BAŞKAN : FİKRET ORMAN

ORKUN USAK(C) (kalesine frikik atılırken barajı düzeltmek için evi yanmış gibi feryad eden kaleci)

ORHAN AK ( ibrettir, tuzluktur)

SERVET ÇETİN (o burundan cikan seyin sadece sumuk olmadigi o kadar asikar ki artik.

organik gubre ureten burun sahibi futbolcu)

YALÇIN AYHAN (agresif/kompleksli)

VOLKAN YAMAN (yerli carlos)

İNAMOTO (Yaşıyor mu hayatta mı bilemiyorum artık.)

BARIŞ ÖZBEK (kendisi aslinda ucan adam sabri'ye ilham olmustur diye dusunuyorum. kendisini yalan dolan bi sekilde yerde oyle paralardi ki, ustune yildirim dusse o etkiyi yapmazdı)

MUSTAFA XARP (verkaçta vermesini geçtim kaç bile yapamayan dop cambazı )

CARRUSCA (yanılmıyorsam oraya buraya kiralandığı yıllardan birinde "bir gün milan'da oynayacağım ve o gün galatasaray pişman olacak." şeklinde bir açıklama yapmıştı. iyi çocuktu lan aslında)

ALİ LUKUNKU (cm oynarken Galatasaray'ı seçtiğim vakit ilk sattığım oyuncu )

MEHMET BATDAL (toplara slow motion vuruyor bu çocuk. boş kaleye vursa gol diye ayağa kalkmak için sırf üç dakika bekleriz)

çok iyi olmuş ha sesli güldüm :lol:

:omg: Forza'dakiler hala Quaresma nöbeti tutup, hergün sayfasına unutmadık seni yazıyolar, valla tinerin bu kadar kafa yaptığını bilmiyodum :asd:

Transfer döneminin yıldızı olmaya aday isimlerden Eskişehirsporlu Alper Potuk konusunda Galatasaray'da önemli gelişmeler yaşanıyor.

Galatasaray'ın transfer listesinde ilk sırada yer alan isim olan Eskişehirspor'un başarılı orta saha oyuncusu Alper Potuk konusunda dün önemli gelişmeler yaşandı.

Önceki gün oynanan Bursaspor maçı sonrasında Eskişehirspor'da takıma izin verilirken, Alper Potuk da soluğu İstanbul'da aldı. Genç futbolcu öğlen saatlerinde menajerleri Ali Egesel ve Ogan Tarhan ile bir araya gelerek kendisine yapılan teklifleri masaya yatırdı.

Alper, Galatasaray'ın yaptığı teklifi prensipte kabul etti. Eskişehirspor Yönetimi'nden izin alarak Alper'in menajeri ile görüşen sarı-kırmızılı kulüp, Eskişehirspor Yönetimi ile bu hafta sonu görüşecek.

Eskişehirspor'a ilk etapta önerilen 4 milyon euro bonservis bedeli ve 2 oyuncu teklifini artırmayı planlayan Galatasaray'ın son teklifi ise 4.5 milyon euro + 2 futbolcu ve sonraki satıştan da yüzde şeklinde olacak. Alper'e karşılık olarak verilecek futbolcuların Eskişehirspor ile görüşerek belirleneceği ve masadaki ilk ismin de Culio olduğu öğrenildi.

TurkFutbol.Com Özel Haber / Osman ALTUNTERİM

Satıştan pay verme olayını hiç sevmiyorum ya, adamları finanse etmiş oluyoruz boş yere

Satıştan pay verme olayını hiç sevmiyorum ya, adamları finanse etmiş oluyoruz boş yere

alamamakdan daha iyidir. alper simdiki systemizde cok önemli bir oyuncudur. hamitin yerine koy takir takir isler bu system. hamit malesef tek pass hizli düsünemiyor pass alisverisinde. alper ise tam tek pass uzmani. hizli düsünüyor . Selcuk-sneijder-melo-alper--->>> tek pass uzmanlari hepside.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt