Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.795
- 2.063
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış
Bir pittbull'dan bir pitbull'a mı?
Bir pittbull'dan bir pitbull'a mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her mac 10 kişi kalalım sonra
Her mac 10 kişi kalalım sonra
Olur o kadar futbolda gerektiginde sertlik,yildirma yapacaksin buna uygun futbolcularin olacak,hem bu sene direk 1 tane kirmizi gormus adam 30 macta ligde, her mac ne alaka?Bize lazim olan eleman teknik,hizli,sert,yorulmayan kisaca Inter'deki Zannetin rolu.. tabi Alper ve Melo'nun durumlarina bagli transferi.
Melo'yu bizim yönetimin alacağını sanmıyorum.Orta sahayı 5'leyip ön libero almasak :
------Muslera-----
Hamit-Semih-Terry-Kolarov(Abidal)
--------Selçuk-Eriksen----------
Nani-----Snejder------Frei
---------Drogba---------
Frei özellikle başarılı olacağını düşünüyorum.Frei olmasa bile paftan da olabilir; genç,dinamik bir topçu lazım:b5:
Adam agresif çirkef .Ayarı yoktur medelin.Zaten Sevilla'ya gitmesinde ki sebeb de bu yoksa daha büyük takımlara gidecek potansiyeli vardı ama karakteri buna müsade etmedi
Biliyorum agresif fazlasiyla orda katiliyorum sana ama cokta iyi futbolcu en ust seviyedeki takimlarda oynardi dedigin gibi agresifligi olmasa.i Galatasaray taraftarinin ozel sevgisi,Fatih Hocanin ilgisi v.s belki iyiye dogru bi etki yapar Melo'da oldugu gibi.Ikisi de pitbull biz severiz pitbullari:yenieek:
Ajax taki Eriksen den bahsetmiyon demi?
Evet. 10m Euro gibi bir bonservisi varmış.Yaşıda genç.İstatistikleri de iyi.(gol/assist)
Evet. 10m Euro gibi bir bonservisi varmış.Yaşıda genç.İstatistikleri de iyi.(gol/assist)

Hoca bana Enzo Perez ve Gaitan'ı ne gerekiyorsa yapın alın dese. 20 milyona bitirsek ikisini.