Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Her mac 10 kişi kalalım sonra

Olur o kadar futbolda gerektiginde sertlik,yildirma yapacaksin buna uygun futbolcularin olacak,hem bu sene direk 1 tane kirmizi gormus adam 30 macta ligde, her mac ne alaka?Bize lazim olan eleman teknik,hizli,sert,yorulmayan kisaca Inter'deki Zannetin rolu.. tabi Alper ve Melo'nun durumlarina bagli transferi.

Olur o kadar futbolda gerektiginde sertlik,yildirma yapacaksin buna uygun futbolcularin olacak,hem bu sene direk 1 tane kirmizi gormus adam 30 macta ligde, her mac ne alaka?Bize lazim olan eleman teknik,hizli,sert,yorulmayan kisaca Inter'deki Zannetin rolu.. tabi Alper ve Melo'nun durumlarina bagli transferi.

Adam agresif çirkef .Ayarı yoktur medelin.Zaten Sevilla'ya gitmesinde ki sebeb de bu yoksa daha büyük takımlara gidecek potansiyeli vardı ama karakteri buna müsade etmedi

Melo'yu bizim yönetimin alacağını sanmıyorum.Orta sahayı 5'leyip ön libero almasak :

------Muslera-----

Hamit-Semih-Terry-Kolarov(Abidal)

--------Selçuk-Eriksen----------

Nani-----Snejder------Frei

---------Drogba---------

Frei özellikle başarılı olacağını düşünüyorum.Frei olmasa bile paftan da olabilir; genç,dinamik bir topçu lazım:b5:

Ajax taki Eriksen den bahsetmiyon demi?

Adam agresif çirkef .Ayarı yoktur medelin.Zaten Sevilla'ya gitmesinde ki sebeb de bu yoksa daha büyük takımlara gidecek potansiyeli vardı ama karakteri buna müsade etmedi

Biliyorum agresif fazlasiyla orda katiliyorum sana ama cokta iyi futbolcu en ust seviyedeki takimlarda oynardi dedigin gibi agresifligi olmasa.i Galatasaray taraftarinin ozel sevgisi,Fatih Hocanin ilgisi v.s belki iyiye dogru bi etki yapar Melo'da oldugu gibi.Ikisi de pitbull biz severiz pitbullari:yenieek:

Biliyorum agresif fazlasiyla orda katiliyorum sana ama cokta iyi futbolcu en ust seviyedeki takimlarda oynardi dedigin gibi agresifligi olmasa.i Galatasaray taraftarinin ozel sevgisi,Fatih Hocanin ilgisi v.s belki iyiye dogru bi etki yapar Melo'da oldugu gibi.Ikisi de pitbull biz severiz pitbullari:yenieek:

Belki demişşinde bence artık takımda belki tutar tarzı transfere gerek yok bize her yönüyle iyi topçular lazım.Medel aynı davranışını sergilerse bir de seneye onun yerine adam aramayalım bence

Eriksen 30 milyon euro mu? Nediyorsunuz ya? Hollanda'da bile ''cok fazla rakam isteyemesin'' diyorlar.

Daha 1 yillik sozlesmesi var.

13/14 milyon euro gibi bir rakam'a gider.

[video=youtube;pMcpvdlqkqs]https://www.youtube.com/watch?v=pMcpvdlqkqs[/video]

Eriksen bize kalmaz,kaçırmamak lazım.

[video=youtube;oDCpHqAsmRo]https://www.youtube.com/watch?v=oDCpHqAsmRo[/video]

Gelecekte çok iyi yerlere gelecek...Zaten Ferguson boş adam çıkarmaz...Ama mevkisinin en iyi 3 oyuncusundan biri olacak..

Hoca bana Enzo Perez ve Gaitan'ı ne gerekiyorsa yapın alın dese. 20 milyona bitirsek ikisini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt