Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Abi kilo alıp kasa çevrilmez.

Sen kiloyu direk kas olarak alırsın senin dediğin durum için.

Büyük ihtimalle bu hafta Trabzon maçında forma verecek gibi hoca. Orada daha iyi görürüz sonuçta Trabzon takımı onun için iyi bir sınav olur

öyle olurmu hic yahu:SS: sen yag aliyorsun sonra onu kasa ceviriyorsun. kas öyle nerden olusacak yahu. yag alma ve onu kasa dönsütürme olayi ama ayni zamanlarda oldugu icin pek fark yapmiyor ya neyse.

:D

sacini kesmisler yahu cididen ardanin

arda_sac1.jpg

tuhaf olmus

Örnek aynı değil. Sadece bir açıdan benzer. Bahsi geçen lig kıyası.

kusura bakmada

adami bir sezon iyi bir performans gösterdi diye, adama o paralari basan fenerde akil yoksa suc benim degil

düsün okan yilmaz bir sezonda müthis bir performans gösterdi diye galatasaray alsaydi ayni sekilde elerinde patlardi

birde güiza hicbir zaman top class degildi

kusura bakmada

adami bir sezon iyi bir performans gösterdi diye, adama o paralari basan fenerde akil yoksa suc benim degil

düsün okan yilmaz bir sezonda müthis bir performans gösterdi diye galatasaray alsaydi aynim sekilde elerinde patlardi

birde güiza hicbir zaman top class degildi

Bak, para mevzu bahsine girmedim. Gol kralı oldu o hırbo La Liga'da. Gerisi faso fiso.

öyle olurmu hic yahu:SS: sen yag aliyorsun sonra onu kasa ceviriyorsun. kas öyle nerden olusacak yahu. yag alma ve onu kasa dönsütürme olayi ama ayni zamanlarda oldugu icin pek fark yapmiyor ya neyse.

yanlış biliyorsun abi.

Sen yağı en fazla enerjiye çevirirsin.

Kas oluşumu için protein miktarı yüksek yiyecekler ile beslenirsin.

Vücuttaki yağ oranı azaldığında, kaslar daha belirgin hale gelir ve bu durum yağların kasa dönüştüğü algısını yaratır. Tam tersi kas oranı azaldığında vücuttaki yağ oranı artabilir ki bu da kasların yağa dönüştüğü algısını yaratır.Yağlar ve kaslar vücutta farklı dokulardır ve birbirlerine dönüşmezler, ancak halk arasında maalesef böyle bir yanlış kanı oluşmuştur.3 yıldır düzenli olarak fitness yapıyorum.eylül ayından ocak ayına kadar bulk,daha sonrasında ise definasyona geçiyorum.belli bir hacim alınır ama yağlanmadan olur.yağı anca yakarsın.kas kütlesi inşası ancak bol proteinle olur.

Bak, para mevzu bahsine girmedim. Gol kralı oldu o hırbo La Liga'da. Gerisi faso fiso.

fazla uzatmay gerek yok,bence sisirilmis bir ligin ,simarik türk topcularinin hicbir yerde basarili olma sansi yok

bir ülke ki futbolcularina hakkindan fazla para veriyorsa o topcudan fazla bir gelisim beklentisi olmaz bende

:D

sacini kesmisler yahu cididen ardanin

arda_sac1.jpg

tuhaf olmus

Ardanın bizdeki haliyle burdaki hali arasında çok fark var cidden.kilosu tahminimce 70-73 arası birşey.bizde g.t göbek salmıştı top sürecek hali yoktu neredeyse.Avrupada fitness'a çok önem veriliyor.

S.a hayırlı geceler abilerim kardeşlerim ya bu ardayla necati muhabbeti ne abiler biriniz ufak bi anlata bilirmi size zahmet...

ilker sayan işi tamam :D alparslanı da dillendirdiler.emre utkucana yazın,önerin :D

yanlış biliyorsun abi.

Sen yağı en fazla enerjiye çevirirsin.

Kas oluşumu için protein miktarı yüksek yiyecekler ile beslenirsin.

protein ve yag ile birlikde hem kas yaparsin hemde kilo alirsin ayni anda. yagsiz kaz yapmaya calisirsan emre colak semih kaya gibi olursun ancak. drogba gibi olman icin ama yagada ihtiaycin var. senin dedigin de dogru ama haklisin

Şu ismi geçen adamlar gerçekse Fatih Terim yabancı oyuncu transferine hiç bulaşmasın bence mevkileri söylesin yönetime yeter çok daha iyilerini bulurlar gibi geliyor.

protein ve yag ile birlikde hem kas yaparsin hemde kilo alirsin ayni anda. yagsiz kaz yapmaya calisirsan emre colak semih kaya gibi olursun ancak. drogba gibi olman icin ama yagada ihtiaycin var. senin dedigin de dogru ama haklisin

abi benim dediğim şekilde beslenip affedersin ayı gibi kaslanıp güçlü olan bir ton insan var etrafımda ki başta benim kardeşim

necati atesin geri gelecegine dair baya bir dedikodu okudum bugün twitter de ...

asli astari var mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt