Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Vücuttaki yağ oranı azaldığında, kaslar daha belirgin hale gelir ve bu durum yağların kasa dönüştüğü algısını yaratır. Tam tersi kas oranı azaldığında vücuttaki yağ oranı artabilir ki bu da kasların yağa dönüştüğü algısını yaratır.Yağlar ve kaslar vücutta farklı dokulardır ve birbirlerine dönüşmezler, ancak halk arasında maalesef böyle bir yanlış kanı oluşmuştur.3 yıldır düzenli olarak fitness yapıyorum.eylül ayından ocak ayına kadar bulk,daha sonrasında ise definasyona geçiyorum.belli bir hacim alınır ama yağlanmadan olur.yağı anca yakarsın.kas kütlesi inşası ancak bol proteinle olur.

her neyse ise. yag energiye dönüstürü ama futbolcuda yag oranida cok önemlidir . bakiniz drogba gibi oyuncularda. muthis kas var yag ile karisim ile her zaman. öyle ince detayina kadar ama bilmiyorum senin gibi acikcasi. fitness hocasi degilim :D

daha çok dedikodu olur takmayın kafayı.yabancı sayısı da artar. hem bugün başkan tvye çıkacak ,bakarsınız bi bomba patlatır..nani falan der:D o yüzden istediğiniz oyuncuyu yazın,tartışın.aynı isimler üzerinde durmayalım:D:D

:D

sacini kesmisler yahu cididen ardanin

arda_sac1.jpg

tuhaf olmus

gavur nasılda kaslandırmış bizim oğlanı:)

abi benim dediğim şekilde beslenip affedersin ayı gibi kaslanıp güçlü olan bir ton insan var etrafımda ki başta benim kardeşim

evet iyide ama o zamanda hareketligini kaybedersin. futbolda kaz ama az oranlada olsa her zaman yagli olmasinida dikat edelir. ne cok kaz nede az gibi bir ortalama olursa br futbolcuda süperdir. ama söylede olur ince kalirsin ama vudun sadece kasli olur mesela etto gibi. özelikleri hiz olan oyuncular yagsiz kaz yapmaya calisir. ama mücadele etmesini bekledigin oyuncularin yagli olmasida lazim fiziki anlamda ki uzun boyulu dedigimiz oyuncular bu klasmanina girmektedir. simdi acikcasi bu ortalama hangi yöntemlerle oluyor yani yag limi proteinlemi tam bilmiyorum. onu fitness hocalari daha iyi biliyor scott piri misali.

daha çok dedikodu olur takmayın kafayı.yabancı sayısı da artar. hem bugün başkan tvye çıkacak ,bakarsınız bi bomba patlatır..nani falan der:D o yüzden istediğiniz oyuncuyu yazın,tartışın.aynı isimler üzerinde durmayalım:D:D

baskan nereye cikiyor?

adriano hazır gönderilcekler listesine konmuşken alınsa diyorum :f clichy olmuyosa alsınlar

abiler saolun bir şey sorduk kimse cevap vermedi:))))

S.a hayırlı geceler abilerim kardeşlerim ya bu ardayla necati muhabbeti ne abiler biriniz ufak bi anlata bilirmi size zahmet...

eskişehirin personeline dahi ödeyecek parası yok.futbolculara para ödenmiyo.alper için o yüzden çok istiyolar zaten.necati de sadece dedikodu.

q7 akar beyler ya. naniye ve sayre verecek paramiz yok simdilik. ilerde baskanin dedigi gibi aliriz o tür isimler. q7 form yakalrsa zaten naniden asagasi olmaz. borclari hal etmek lazim artik hizli cekilde ki bu yönde düsünüyor bizimkiler. 2014-2015 senelerine borc konusunda sikintisiz cekilde girmek gerekir bence. takimda gayet güclü ki eksik bölgelere zaten kaliteli oyuncular alinakacak gibi düsüncemiz var zaten (stoper-sol bek) . melo+alper+q7 de alinirsa transferi kapata biliriz bence.

Ya vizyonumuzu büyültücez dioruz ama beni yanlış anlamyn q7 falan necolarla olcak iş olcagnı sanmıyorum.

Necati fln gercekten geri adim olur. Ne biliyim bizmi cok uctuk, bilemiyorum beklentiler farkliydi acikcasi. Ben yinede bu haberlere inanmiyorum.

şu fildişili andersona çok iyi diyolar.geçen sene fildişinde yılın futbolcusu seçilmiş sanırım.ve taa şubat ayında haber çıkmış fransız basınında ilgilendiğimize dair. e madem izlediler melonun alternatifi diye düşünmesinler,geleceğe yatırım diye alsınlar artık birini.

Transfer önerileri konusunda daha önce yazmıştım hayal kırıklığı olur demiştim.

Drogba ve Sneijder fırsat transferiydi her zaman karşımıza böyle adamlar çıkmaz dedim.Sneijder bence hiç hedefte bile yoktu tamamen sistem dışı bir transfer yaptık.Ha gelmesi çok çok iyi oldu ama ilk hedef bence o değildi.Robben falan hep hikayeydi bence...

Fakat bu eski çöpleri artıkları toplayalım manasına gelmez gelmemeli.

Tıpkı o bitik kadroyu nasıl tekrardan ayağı kaldırdık ve o transfer döneminde tek hata Riera(o da bu sene fena katkıda bulunmadı) olduysa aynı kaliteyi, aynı nokta transferleri yine yapmalıyız.

Solbek ve defansa yıldız oyuncu(kendini ispatlamış,adı sanı bilinen,tecrübeli) alsınlar da kadrodanda kilit oyuncular(Melo,Muslera,Burak,Selçuk) gitmezse gerisi pek önemli değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt