Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış
her neyse ise. yag energiye dönüstürü ama futbolcuda yag oranida cok önemlidir . bakiniz drogba gibi oyuncularda. muthis kas var yag ile karisim ile her zaman. öyle ince detayina kadar ama bilmiyorum senin gibi acikcasi. fitness hocasi degilim
Vücuttaki yağ oranı azaldığında, kaslar daha belirgin hale gelir ve bu durum yağların kasa dönüştüğü algısını yaratır. Tam tersi kas oranı azaldığında vücuttaki yağ oranı artabilir ki bu da kasların yağa dönüştüğü algısını yaratır.Yağlar ve kaslar vücutta farklı dokulardır ve birbirlerine dönüşmezler, ancak halk arasında maalesef böyle bir yanlış kanı oluşmuştur.3 yıldır düzenli olarak fitness yapıyorum.eylül ayından ocak ayına kadar bulk,daha sonrasında ise definasyona geçiyorum.belli bir hacim alınır ama yağlanmadan olur.yağı anca yakarsın.kas kütlesi inşası ancak bol proteinle olur.
her neyse ise. yag energiye dönüstürü ama futbolcuda yag oranida cok önemlidir . bakiniz drogba gibi oyuncularda. muthis kas var yag ile karisim ile her zaman. öyle ince detayina kadar ama bilmiyorum senin gibi acikcasi. fitness hocasi degilim