Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

arkadeslee

fernandes hakkinda ne düsünüyorsunuz

transfer etsek mi

edersek yarar saglarmi

:confused:

Senelerdir aklimda hep bi planlama vardi kendi capimda. Bu sene defans disinda hicbir planlamam yok acikcasi.

Ne yapabiliriz, nasil güclenebiliriz, gercekten bilmiyorum, cünkü ofansif anlamda cok memnunum takimdan.

Ayrica basarili kadrolarda cok oynama yapma taraftari degilim ben. Kadroda da istikrardan yanayim.

Muslera, Melo, Burak gibi isimlerden cok memnunum. Ayrilmalarini da istemem. Benim icin en iyiler arasindalar cünkü.

Belki de bu isimleri kadroda düsündügüm icin farkli secenekler gelmiyor aklima. Gidenler olursa farkli seyler söyleriz herhalde.

Stoper, sol bek en önemli ihtiyac gibi gözüküyor. Alper ve Taylan da tamam gibi. Onun disinda acil ihtiyac yok gibi

sana şu konuda katılmıyorum.

ofansif gücümüz kanat olarak yok.

ben açıkcası kanat ve golcü bir adam bekliyorum.

ayrıca melo nun kalacağını düşünüyorum ama g.inler vs gibi üst düzey birisi olacaksada hayır demem.

muslera mutlaka kalmalı. burak için bişey diyemem çok iyi paralar 25 ve üzeri olursa hayır demem, çünkü yine iyisinin geleceğini biliyorum.

bana göre kısaca

kanat

orta saha melo giderse + (alper bizde)

sol bek

stoper

1-2 yerli genç veya yabancı.

benim için

melo yoksa g.inler

alper potuk

kerim frei

serdar taşcı yerli anlamında

yabancı yazmakla bitmez.

draxler-robben-messi-ronaldo sınır yok:asd:

Muslera ve Burak gitmez. Yönetim göndermez, gönderemez, kendileride gitmek istemiyor zaten. Hareketlerinden belli oluyo bu yani ap açık

kesinlikle kalmasini istedigim :

Muslera

Eboue

Uifalusi (fatih hoca dün dedi kalacak)

Melo

Snider

Drogba

SemihK.

S.Inan

HamitA

YektaK.

EnginB.

E.Colak

BurakY.

Alinsin:

OnurK.

S.Tasci

AlperP.

ArdaT.

M.Demir

Lescott

Bastos

Muslera ve Burak gitmez. Yönetim göndermez, gönderemez, kendileride gitmek istemiyor zaten. Hareketlerinden belli oluyo bu yani ap açık

avrupa ve büyük kulupler her zaman caziptir ama.

kariyer ve yetenek açısından onlardan üstün gidecekleri yerlerde isimler olacak, yaşları 22-23 olsa efsane olurlar derdim.

galatasaray ile gelecek kupa vs ile senelerce konuşulurlar. bu saatten sonra gitmek isteselerde bırakmam.

dandik kalecilere-abuk sabuk sadece top cambazı olanlara 40 milyon euro fiyat çekiyorlar.

Hangi ara acildi bu nobet ve 38 sayfa oldu:) :)

Hadi bakalim yeni yildizlarin gelecegi bir nobetin baslangici olur.

keskem arda gitmese

birde shakiri alinsaydi:sad007:

Bana sanki gideceklermiş gibi hissettiriyorlar nedense. İkisininden herhangi birinin gitmesi beni çok üzer açıkcası. Melo da buna dahil hatta.

alper tamam sırada kım var bakalım

@34cimbom34: 1-alper artık galatarasayın oyuncusu 2-carlinhos ilede büyük ihtimal anlaşıldı 3-robben ile görüşmeler resmi olarak başlıyor

Yok hocam, içiniz rahat olsun, Fatih Hoca bırakmaz onları. Çünkü Burak ve Muslera hemen hemen her maç kilit rol oynayan 2 adam. G.Saray gibi büyük bir camiasın, hedefler gün geçtikçe büyüyor, başarılar gün geçtikçe gelişe gelişe geliyor, yıldızlar yağmaya başladı, tüm dünya tekrardan korkmaya ve konuşmaya başladı, ekonomik anlamda da gün geçtikte müthiş bir hızla rahatlıyorsun, Allah'a çok şükürki müthiş olgun adımlar atıyorsun, ayrıca Emirest'midir nedir orda hazırlık maçları oynucaksın, başka bir yerde daha vardı. Real Madrid gibi Arsenal gibi takımlarla.. Şampiyonlar Ligine gidiyosun 2 sezondur. Ee daha ne olsun ? Ve siz şey'e dikkat etmemişsiniz anladığım kadarıyla, son dönemde müthiş iddaalı konuşan yöneticilerimize falan.. Dikkat edin, hemen hemen herkezin ağzında süperstar lafları, çilek lafları var. Zaten bu takımın eksikliği sadece solbek, stoper, kanat. Bunu herkez biliyo. Avrupaya baktığınız zaman üst düzey oyuncuları alabilicek cazipliğede varmışsınız ve söylenenlere göre çilek transferleride bitmişse bu oyuncular neden gitsinki bu kadar yıldızın bu kadar güzelliğin içinde bide kilit adamken ?

Yeni transfer sezonu hepimize hayırlı olsun :) Nice fayda getirecek oyuncular ve üst düzey yıldızların takımımıza kazandırılması dileğiyle...

34cimbom34 ‏@34cimbom34 21 dk 1-alper artık galatarasayın oyuncusu 2-carlinhos ilede büyük ihtimal anlaşıldı 3-robben ile görüşmeler resmi olarak başlıyor

34cimbom34 ‏@34cimbom34 18 dk

bir diğer isim gervinho

34cimbom34 ‏@34cimbom34 9 dk

chejdu şuanda 1.sıradaki isim tourede listede

34cimbom34 ‏@34cimbom34 9 dk

ve hamburgdan tolgay var kerim var jem karacan var

34cimbom34 ‏@34cimbom34 8 dk

alper ile taylan'ı saymıyoruım onlar gsnin oyuncusu artık

34cimbom34 ‏@34cimbom34 6 dk

melo ile görüşmeler sürüyor teklifimizi verdik bekliyoruz şuanda olacak yada olmayacak demek yanlış olur ama gsde kalmak istiyor melo

Bu arada Transfer Nöbeti'de Hayırlı Olsun...

cimbom 34 yine başlamış sallamaya

Daha ilk günden kafadan 4 yabancı almış.

Eldekilerle birlikte 5+1 nasıl yapacak merak ediyorum :D

cimbom 34 yine başlamış sallamaya

Daha ilk günden kafadan 4 yabancı almış.

Eldekilerle birlikte 5+1 nasıl yapacak merak ediyorum :D

O bitti dememiş yani...2 kişi vardır 2siylede görüşülür hangisi ile anlaşılırsa o alınır...Tahminen bizimkiler Robben'i zorlayacak olmazsa Gervinho bitirilecek keza Chedjou da Robben gibi ilk sırada Toure alternatif..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt