Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

944256_476043425806009_203876490_n.jpg

fatih hoca seneye kanatlı oyuna dönecek ona göre transferler olacak 4-3-3 olabilir belkı :) robben frei gervinho denılıyorsa şuankı sistem bunları yedek oturtur :)

cimbom 34 yine başlamış sallamaya

Daha ilk günden kafadan 4 yabancı almış.

Eldekilerle birlikte 5+1 nasıl yapacak merak ediyorum :D

ujfa-danny-elmander-amrabat-riera gider.

kalır geriyeee

snejder-drogba-eboue-melo-muslera bu kadar basit :)

bu arada kerim frei de hayırlı olsun bence (1 senedir izletiyor hoca). jem karacan haberi vardı bilemem.

:ayatollah:

Yok hocam, içiniz rahat olsun, Fatih Hoca bırakmaz onları. Çünkü Burak ve Muslera hemen hemen her maç kilit rol oynayan 2 adam. G.Saray gibi büyük bir camiasın, hedefler gün geçtikçe büyüyor, başarılar gün geçtikçe gelişe gelişe geliyor, yıldızlar yağmaya başladı, tüm dünya tekrardan korkmaya ve konuşmaya başladı, ekonomik anlamda da gün geçtikte müthiş bir hızla rahatlıyorsun, Allah'a çok şükürki müthiş olgun adımlar atıyorsun, ayrıca Emirest'midir nedir orda hazırlık maçları oynucaksın, başka bir yerde daha vardı. Real Madrid gibi Arsenal gibi takımlarla.. Şampiyonlar Ligine gidiyosun 2 sezondur. Ee daha ne olsun ? Ve siz şey'e dikkat etmemişsiniz anladığım kadarıyla, son dönemde müthiş iddaalı konuşan yöneticilerimize falan.. Dikkat edin, hemen hemen herkezin ağzında süperstar lafları, çilek lafları var. Zaten bu takımın eksikliği sadece solbek, stoper, kanat. Bunu herkez biliyo. Avrupaya baktığınız zaman üst düzey oyuncuları alabilicek cazipliğede varmışsınız ve söylenenlere göre çilek transferleride bitmişse bu oyuncular neden gitsinki bu kadar yıldızın bu kadar güzelliğin içinde bide kilit adamken ?

Birakmasina birakmaz da, Muslera konusunda kendisinin cok belirleyici olacagini düsünmüyorum. Muslera´nin düsüncesini tam olarak bilmiyoruz ve gitmek isterse de tutamazsin yabanci oyuncuyu. Ancak Muslera´nin kiymetini ve degerini iyi kavramamiz gerekiyor. Rekor fiyata sattik demek icin de 17-18 Milyon´a birakmamak lazim Muslera´yi. Minimum rakam 25 Milyon Euro olmali. Yoksa tepki büyük olur.

Fatih Terim Burak´in kalmasini isterse kalir. Zaten mutlu oldugunu hep söylüyor Burak. Burak konusunda belirleyici olur Terim. Ama birisi 20-25 Milyon teklif ederse düsünürsün. Bazi firsatlar vardir ki, 1 kere karsina cikar. Bence Burak icin 20-25 Milyon üstü teklif hicbirzaman alamazsin bir daha. 20 yasinda da degil sonucta.

Bakalim ne olacak. Cok merak ediyorum. Ama Muslera ve Burak ikilisinden minimum 40-45 Milyon Euro kazanirsak, piyasayi alt üst ederiz yine bence. Cünkü onun disinda da acayip gelirimiz vardi bu sezon.

CL / Lig (Toplam 70 Milyon Euro)

Arena (Nerden baksan 50-60 Milyon Euro var)

Sponsor falan filan derken, bide Muslera ve Burak´tan 40-45 Milyon Euro kazanirsan, dagitirsin piyasayi. Dogru isler yaparsan tabiki

Clichy

Lescott(taşçı)

Alper

Melo(inler)

Birakmasina birakmaz da, Muslera konusunda kendisinin cok belirleyici olacagini düsünmüyorum. Muslera´nin düsüncesini tam olarak bilmiyoruz ve gitmek isterse de tutamazsin yabanci oyuncuyu. Ancak Muslera´nin kiymetini ve degerini iyi kavramamiz gerekiyor. Rekor fiyata sattik demek icin de 17-18 Milyon´a birakmamak lazim Muslera´yi. Minimum rakam 25 Milyon Euro olmali. Yoksa tepki büyük olur.

Fatih Terim Burak´in kalmasini isterse kalir. Zaten mutlu oldugunu hep söylüyor Burak. Burak konusunda belirleyici olur Terim. Ama birisi 20-25 Milyon teklif ederse düsünürsün. Bazi firsatlar vardir ki, 1 kere karsina cikar. Bence Burak icin 20-25 Milyon üstü teklif hicbirzaman alamazsin bir daha. 20 yasinda da degil sonucta.

Bakalim ne olacak. Cok merak ediyorum. Ama Muslera ve Burak ikilisinden minimum 40-45 Milyon Euro kazanirsak, piyasayi alt üst ederiz yine bence. Cünkü onun disinda da acayip gelirimiz vardi bu sezon.

CL / Lig (Toplam 70 Milyon Euro)

Arena (Nerden baksan 50-60 Milyon Euro var)

Sponsor falan filan derken, bide Muslera ve Burak´tan 40-45 Milyon Euro kazanirsan, dagitirsin piyasayi. Dogru isler yaparsan tabiki

kısa yazıyorum.

senelerdir biliyoruzki 10 senede ancak 1-2 futbolcu satarız iyi paralara. bu ülkede önemli olan istikrarı korumak..

1 sene daha bence kalmalılar. çünkü asıl vitrin şampiyon ligidir. 2.tur-çeyrek final veya ötesi olursa , değerlerini 2 ye katlarlar.

beklemek lazım. birde dünya kupası var sonuçta.

akıllı futbolcu (yabancı) dünya kupasını ve 1 sene beklerim.

Bence Robben olmazsa yabancı olarak genç potansiyel bir yıldız adayı alınmalı

[video=youtube;OWx-TQSqzBs]https://www.youtube.com/watch?v=OWx-TQSqzBs[/video]

Örnek.

Beşiktaş sezon başında Buca'dan Salih Uçan'ı istemiş ancak genç oyuncuyu Fenerbahçe'ye kaptırmıştı. Bu kez işi sıkı tutan Siyah-Beyazlılar, Salih gibi geleceğin yıldızları arasında gösterilen Taylan için İzmir ekibinin kapısını çaldı.

Ancak Siyah-Beyazlılar Bucaspor Başkanı Mehmet Bektur'dan hiç ummadıkları bir yanıt aldı.

Bektur "Taylan için Fatih Terim'e söz verdim. Onunla görüşmeden diğer takımlarla bir pazarlık içine girmem. Taylan'da öncelik Fatih Terim'in ve Galatasaray'ındır" dedi.

Aslında Galatasaray'ın Taylan'a ilgisi çok daha eskiye dayanıyor. Sarı-Kırmızılılar 1995 doğumlu orta saha oyuncusuna 4 sezon önce Muğlaspor'da oynarken talip olmuştu. Ancak Bucaspor hızlı davranıp Taylan'ı 30 bin liraya kadrosuna katmıştı.

İzmir temsilcisiyle 2015'e kadar sözleşme imzalayan Taylan geride kalan iki sezonda çok büyük çıkış yakalayınca yine Cimbom'un ilgisini çekti.

Performansıyla U18 Milli Takımı'nın kaptanlığına kadar yükselen Taylan, Avrupa arenasında birçok turnuvada boy gösterdi. Bu sayede başta İngiltere, Almanya ve Rusya olmak üzere birçok Avrupa kulübü genç oyuncuyu listesine al

İşte Galatasaraylı olmak.. :) Elmander'le Muslera sanırım.. Nasılda Halktan insanlar gibiler, ne kasıyolar kendilerini nede başka birşey. Helal olsun ya vAllaha.. Bu takıma kurban olurum işte ben. :)

İşte Galatasaraylı olmak.. :) Elmander'le Muslera sanırım.. Nasılda Halktan insanlar gibiler, ne kasıyolar kendilerini nede başka birşey. Helal olsun ya vAllaha.. Bu takıma kurban olurum işte ben. :)

Aradaki mavili de Riera.

arkadeslee

fernandes hakkinda ne düsünüyorsunuz

transfer etsek mi

edersek yarar saglarmi

:confused:

Şov oyuncusu gerek yok top ayagına geldimi artislik yapayımda nasıl iyi teknik gözükeyim diye yırtınıyor

Bu kadronun oluşması dileğiyle + yerli yedek oyuncu alınabilir Kerim Frei Ahmet Hasan Çalık Erman Kılıç gibi

705753_Galatasaray_SK.jpg

kısa yazıyorum.

senelerdir biliyoruzki 10 senede ancak 1-2 futbolcu satarız iyi paralara. bu ülkede önemli olan istikrarı korumak..

1 sene daha bence kalmalılar. çünkü asıl vitrin şampiyon ligidir. 2.tur-çeyrek final veya ötesi olursa , değerlerini 2 ye katlarlar.

beklemek lazım. birde dünya kupası var sonuçta.

akıllı futbolcu (yabancı) dünya kupasını ve 1 sene beklerim.

Beklemek lazim iste. Bence bu 2 futbolcunun durumu transfer politikasini da ciddi anlamda etkileyecektir.

Bende kalmalarindan yanayim ama Muslera konusunda hic emin degilim acikcasi.

Zaten Muslera kalirsa, Melo kalirsa, bide sol bek alirsan, yabanci stopere bile yer kalmiyor. Kanat oyuncusu diyoruz bide :)

Olmuyor yani. Benim düsündügüm konu bu zaten. Almasina alirsin herkesi de, kontenjan izin vermiyor zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt