- 20 Mayıs 2011
- 23.349
- 10.320
- 1.873
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cimbom 34 yine başlamış sallamaya
Daha ilk günden kafadan 4 yabancı almış.
Eldekilerle birlikte 5+1 nasıl yapacak merak ediyorum![]()
Yok hocam, içiniz rahat olsun, Fatih Hoca bırakmaz onları. Çünkü Burak ve Muslera hemen hemen her maç kilit rol oynayan 2 adam. G.Saray gibi büyük bir camiasın, hedefler gün geçtikçe büyüyor, başarılar gün geçtikçe gelişe gelişe geliyor, yıldızlar yağmaya başladı, tüm dünya tekrardan korkmaya ve konuşmaya başladı, ekonomik anlamda da gün geçtikte müthiş bir hızla rahatlıyorsun, Allah'a çok şükürki müthiş olgun adımlar atıyorsun, ayrıca Emirest'midir nedir orda hazırlık maçları oynucaksın, başka bir yerde daha vardı. Real Madrid gibi Arsenal gibi takımlarla.. Şampiyonlar Ligine gidiyosun 2 sezondur. Ee daha ne olsun ? Ve siz şey'e dikkat etmemişsiniz anladığım kadarıyla, son dönemde müthiş iddaalı konuşan yöneticilerimize falan.. Dikkat edin, hemen hemen herkezin ağzında süperstar lafları, çilek lafları var. Zaten bu takımın eksikliği sadece solbek, stoper, kanat. Bunu herkez biliyo. Avrupaya baktığınız zaman üst düzey oyuncuları alabilicek cazipliğede varmışsınız ve söylenenlere göre çilek transferleride bitmişse bu oyuncular neden gitsinki bu kadar yıldızın bu kadar güzelliğin içinde bide kilit adamken ?
Taylan'da tamam.
bu ne laa açıktınmıı :=)
Birakmasina birakmaz da, Muslera konusunda kendisinin cok belirleyici olacagini düsünmüyorum. Muslera´nin düsüncesini tam olarak bilmiyoruz ve gitmek isterse de tutamazsin yabanci oyuncuyu. Ancak Muslera´nin kiymetini ve degerini iyi kavramamiz gerekiyor. Rekor fiyata sattik demek icin de 17-18 Milyon´a birakmamak lazim Muslera´yi. Minimum rakam 25 Milyon Euro olmali. Yoksa tepki büyük olur.
Fatih Terim Burak´in kalmasini isterse kalir. Zaten mutlu oldugunu hep söylüyor Burak. Burak konusunda belirleyici olur Terim. Ama birisi 20-25 Milyon teklif ederse düsünürsün. Bazi firsatlar vardir ki, 1 kere karsina cikar. Bence Burak icin 20-25 Milyon üstü teklif hicbirzaman alamazsin bir daha. 20 yasinda da degil sonucta.
Bakalim ne olacak. Cok merak ediyorum. Ama Muslera ve Burak ikilisinden minimum 40-45 Milyon Euro kazanirsak, piyasayi alt üst ederiz yine bence. Cünkü onun disinda da acayip gelirimiz vardi bu sezon.
CL / Lig (Toplam 70 Milyon Euro)
Arena (Nerden baksan 50-60 Milyon Euro var)
Sponsor falan filan derken, bide Muslera ve Burak´tan 40-45 Milyon Euro kazanirsan, dagitirsin piyasayi. Dogru isler yaparsan tabiki
Bizimkiler şampiyonlugu Burger'de kutluyolar...

taylan kım
İşte Galatasaraylı olmak..Elmander'le Muslera sanırım.. Nasılda Halktan insanlar gibiler, ne kasıyolar kendilerini nede başka birşey. Helal olsun ya vAllaha.. Bu takıma kurban olurum işte ben.
![]()
arkadeslee
fernandes hakkinda ne düsünüyorsunuz
transfer etsek mi
edersek yarar saglarmi
:confused:
fatih hoca seneye kanatlı oyuna dönecek ona göre transferler olacak 4-3-3 olabilir belkırobben frei gervinho denılıyorsa şuankı sistem bunları yedek oturtur
![]()
kısa yazıyorum.
senelerdir biliyoruzki 10 senede ancak 1-2 futbolcu satarız iyi paralara. bu ülkede önemli olan istikrarı korumak..
1 sene daha bence kalmalılar. çünkü asıl vitrin şampiyon ligidir. 2.tur-çeyrek final veya ötesi olursa , değerlerini 2 ye katlarlar.
beklemek lazım. birde dünya kupası var sonuçta.
akıllı futbolcu (yabancı) dünya kupasını ve 1 sene beklerim.