Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

g.inleri alırsan inletir o kadar...

melo dışında alınabilcek ve yerli tek isim.

bişeyleri yapmak istiyorsak, bişeylerden vazgeçeceksin. iyi tabiki..

g.inler istikarlı bir adam.

melo gibi golde atar-ateşlerde-uzun çapraz topda atar... ayrıca daha sakin biri..

melonun en büyük zafıı aşırı hırs besleyip sinir ve stresden oyununu kötü oynaması bazenn..

Canım zaten bu özelliğide olumlu olsaydı, şuanda Barça'nın 11'inde değişilmez isimlerden olurdu.

yüksek ihtimal 7 as yabancı ve ıskartada dany amrabat ile yabancı sayısını 9 olarak bitireceğimiz transfer nöbetindeyiz. ne melo ne muslera gitmeyecek. ligdeki maçlarda eboue yerine sabri melo yerine alper hamit jem paul lim olursa artık. drogba yerine umut. yabancı stoper yerine gelirse aykut ya da gökhan değişmeli olarak oynayacaklar işte.

:D Benim hayatım maç izlemekle geçiyo bilader kime anlatıyosun :D Belli ki yeterince izlememişsin Gökhan'ı ki Melo'nun ayağı etmez gibi telegol programı ayarında yorumlar yapıyosun. Git bi bir iki maçını izle öyle konuş. :*

Aynen Ki melo çok istikrarlı biride değil. Tamam ölümüne seviyoruz Meloyu o ayrıda. Gökhan gelipde oynadığı 2. gün melo falan unutulur gider. İnş öyle bi ihtimal vardır.

:D Benim hayatım maç izlemekle geçiyo bilader kime anlatıyosun :D Belli ki yeterince izlememişsin Gökhan'ı ki Melo'nun ayağı etmez gibi telegol programı ayarında yorumlar yapıyosun. Git bi bir iki maçını izle öyle konuş. :*

Bizim de hayatımız maç izlemekle geçiyor.

Gayet de izledim gökhanı.

Yaya Toure seviyesinde bir adam gelmedikçe Melo'nun gitmesi saçma olur.

Gökhan asla bir Melo değil.Olamaz da.

Meireles vakası yaşar oturursunuz aşağıya.

Macera aramayın.

Gokhan Inler ,Melo'dan cok Selcuk Inan'la karsilastirilir.Bolge,oyun stili,saha icinde yapmasi beklenenler herseyiyle Selcuk tarzi bi oyuncudur Gokhan.Melo'nun yaptiklarini ondan beklemek aldatici olur kesinlikle tarz olarak ayni adam degiller:yenieek:

maçın 90 dakka tekrarı basladı ligtv

İnler bu sene gecen seneki cizgisinden uzak, İnler Udinesedeyken de onun istikrarsiz bir oyuncu olduğunu düsünürdüm. Hala da böyle olduğunu düsünüyorum. Napoli birakirsa, Milana falan gider diye düsünüyorum. Bizim de elimiz güclü, ilk10 projesi, elit td, en yüksek seviyede rekabetci bir takim, büyük isimler, Cl futbolu vs derken elimiz güclü.

Gokhan Inler ,Melo'dan cok Selcuk Inan'la karsilastirilir.Bolge,oyun stili,saha icinde yapmasi beklenenler herseyiyle Selcuk tarzi bi oyuncudur Gokhan.Melo'nun yaptiklarini ondan beklemek aldatici olur kesinlikle tarz olarak ayni adam degiller:yenieek:

Futboldan gerçekten anlayan biri.

Çok yaşa umut.

Sabahtan beri ben anlatamadım,sen anlat arkadaşlara.

Bence Fenerbahce de Selcuk Inan kiskancligindan dolayi Gökhan Inler´i almak isteyecektir.

Imkan varsa sartlar zorlanmali bence. Defansi rahat rahat 2 top class yabanciyla takviye edersin.

Ayrica Gökhan idarelik bir futbolcu da degil. Gayet klas ve önemli bir oyuncu. O da artik CL´de oynamak isteyecektir.

[video=youtube;3Iv--LcOE88]https://www.youtube.com/watch?v=3Iv--LcOE88[/video]

Alakası yok renktaş..

Gökhan İnler defansif ortasaha oyuncusudur.. Melo ile aynı bölgelerin oyuncusudur..

Gökhan İnler'in bir tık üzeri Melo onun da bir tık üzeri Alonso onun da bir tık üzeri Yaya Toure'dir..

İnler kötü oyuncu değil. Ama Melo ile tam olarak aynı bölgenin oyuncusu değiller. İkisini aynı anda da almayız herhalde. Melo-Selçuk-İnler süper olur ama bu kez hem Alper hem Hamit yedek kalır.

kimler bitmiş? Eto? Doğru mu oktay?:D

Arkadaşlar bu sezon Melo'nun rezalet bi performans ortaa koyduğu gerçeğini neden görmek istemiyorsunuz? Melo'yu hepimiz seviyoruz ama o zaman Sabri reis'i oynatalım çok seviyoruz diye Eboue'nin yerine?

Bizim sistemimizde ön libero inanılmaz kilit bir pozisyon ve Melo bu pozisyonun gereklerini yerine getiremiyor. O sürekli övülen oyununu sadece DURARAK oynayabiliyor. Bize Melo'dan çok daha ciğerli bir adam lazım Şampiyonlar Ligi için.

Deplasmandaki ManU maçında Melo'nun 50. dakikadaki halini hatırlayın, adam Sinan Engin'in futbolu bırakırkenki hali gibiydi. Resmen sahada süründü, takımın en zayıf oyuncusuydu. CL maçlarında da Lig maçlarında da onun durdurması gereken ama tembelliği ve kondisyonsuzluğu yüzünden durduramadığı birçok gol yedik, en son örneği Schalke maçı.

Gerçek ile gerçek olmasını istediğiniz şey arasında fark var. Kalırsa, tabii ki sonuna kadar destekleriz. Ancak M'Vila-İnler-Song gibi adamlar çok daha fazla katkı yapacaktır Melo'dan.

Gökhan gayet savaşçı ve top çalma özelliği yüksek bir oyuncudur.Yine Melo gibi top tekniği de iyi olan bir orta saha oyuncusudur.İmkan varsa transfer edilmeli,Melo yerine kadroya yazılmalıdır.Böylece yabancı kontenjanından kurtulup dilediğimiz gibi sol bek + stoper takviyesi yapabiliriz.Yabancı sınırlaması diye bir olay olmasa Melo kalsın derdim.

Melo'nun yerine Gökhan gelirse Muslera'yı da satmak zorunda kalmayı büyük ihtimalle. Bir de bu açıdan düşünün.

Tamam Melo'nun son dönemki formu inanılmaz, hakikaten mükemmel top oynuyor. Ama Gökhan da onun yerini doldurabilecek bir oyuncu.

Gökhan, Alper, Selçuk, Semih, Burak 5 tane gözün kapalı 11'e yazabileceğin yerli demek. Kontenjan açısından çok rahatlatır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt