Ercan Hayta
Parçalı Üye
- 19 Mart 2010
- 2.588
- 135
- 1.333
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış
Mesajım bulunsun.
Mesajım bulunsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
g.inleri alırsan inletir o kadar...
melo dışında alınabilcek ve yerli tek isim.
bişeyleri yapmak istiyorsak, bişeylerden vazgeçeceksin. iyi tabiki..
g.inler istikarlı bir adam.
melo gibi golde atar-ateşlerde-uzun çapraz topda atar... ayrıca daha sakin biri..
melonun en büyük zafıı aşırı hırs besleyip sinir ve stresden oyununu kötü oynaması bazenn..
Benim hayatım maç izlemekle geçiyo bilader kime anlatıyosun
Belli ki yeterince izlememişsin Gökhan'ı ki Melo'nun ayağı etmez gibi telegol programı ayarında yorumlar yapıyosun. Git bi bir iki maçını izle öyle konuş. :*
Benim hayatım maç izlemekle geçiyo bilader kime anlatıyosun
Belli ki yeterince izlememişsin Gökhan'ı ki Melo'nun ayağı etmez gibi telegol programı ayarında yorumlar yapıyosun. Git bi bir iki maçını izle öyle konuş. :*
Gokhan Inler ,Melo'dan cok Selcuk Inan'la karsilastirilir.Bolge,oyun stili,saha icinde yapmasi beklenenler herseyiyle Selcuk tarzi bi oyuncudur Gokhan.Melo'nun yaptiklarini ondan beklemek aldatici olur kesinlikle tarz olarak ayni adam degiller:yenieek:
Gokhan Inler ,Melo'dan cok Selcuk Inan'la karsilastirilir.Bolge,oyun stili,saha icinde yapmasi beklenenler herseyiyle Selcuk tarzi bi oyuncudur Gokhan.Melo'nun yaptiklarini ondan beklemek aldatici olur kesinlikle tarz olarak ayni adam degiller:yenieek:
kesinlikle fener alacak tonla para yığacaktır
birşey soracam diğer adminlerin avatarları büyük senin şeyin niye küçük kardeş :confused:

Neyden sebep ?