Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti | Açılış

Dün başqanın konuşmasından Melo alınmaya bilir izlenimi aldım. Carlinhos için müsbet dediyse o iş bitmişdir. Bu Carlinhos nasıl bir oyuncu?

Stopere söylenen lillie oyuncu da bitmiş gibi.

Ayrıca bir iki gurbetçi oyuncuda alınarak ve bir kaç oyuncu gönderdik mi transferi kapatırız.

Çilek milek beklemeyin bence.

Bize Her Sevdadan Geriyə Kalan Sadece GALATASARAY!!!

Galatasaray Carlinhos'u bekliyor! - YouTube

Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

yoksa bunlar melo'yu almayip 10 numarayi arda'ya mi verecekler :o

Transfer Nöbeti | Açılış

Ne kü7 ne arda bence ihtiyaç her Zaman ki önce. Defanssa

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk 2

aurelien-chedjou_381194.jpg

suan Newcastle - arsenal maci izliyorum BEN arfa dokturuyor resmen

Yabanci sayisini düsünmeden kadro kurabilseydik, bu kadroyla CL´de herkese meydan okuyabilirdik acikcasi.

Bu kadro taraftari heyecanlandiracak bir kadro kesinlikle. Ama Türkiye´de bu kadroyu bozacagimiz icin problem yasariz.

Kadro istikrari cok önemli. O hafta oynat, diger hafta oynatma, sonra digerini oynat, öbürünü oynatma, sacma yani.

715745_Galatasaray_SK.jpg

Daha mantikli bir kadro yapmaya kalkarsak da konusulan isimlerin nedenini cözemiyorum. Ne düsünüyorlar, ne yapmak istiyorlar?

Kanat oyunculari konusuluyor. Bu da demek oluyor ki tek forvet oynayacagiz. Peki Burak´i nasil memnun edeceksin?

Adam 85. dakikada oyundan cikarildigi zaman suratini asiyor. "Sik sik rotasyon yapacagiz" nasil diyeceksin ona?

Türkiye´de bu kadro yeterli olur mu? Bazen Eboue Hamit rotasyonu, bazen de Drogba Burak rotasyonu?

715755_Galatasaray_SK.jpg

kusura bakmada bu kadro ile sampiyonlar liginde paspasa ceviriler,en azindan üc topcunun lifi atar yeminlen her mac:b5:

daha dogrusu maclar tek tarafli pingpong macina döner yeminle

Şeref Aydın foruma uğramayacak mı ?

Ara transferde en son Sneijder için resmi siteden açıklamayı bekleyin dediğini hatırlıyorum.

Forum ne coşmuştu be.:cool::cool::cool:

sayin baskanimiz ünal aysal dün fatih hoca isterse hem alperi hemde meloyuda aliriz dedi,lütfen carpitmayalim baskanin söylediklerini:yenieek:

Ynt: Transfer Nöbeti | Açılış

sayin baskanimiz ünal aysal dün fatih hoca isterse hem alperi hemde meloyuda aliriz dedi,lütfen carpitmayalim baskanin söylediklerini:yenieek:

Alper için ederinden fazla vermeyiz dedi. Eses e bir uyarı dı bence. Meloyu da başkan istemiyor

Bize Her Sevdadan Geriyə Kalan Sadece GALATASARAY!!!

tek forvete dönersek Burak Yılmaz oynar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt