Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

kalite yerine istikrar farki deseydin. kalite olarak cümlen biraz komik olmus acikcasi. Q7 top diye oynar hamitle kalite olarak bakarsak. ama tam terside isine saygi ve istikrar bakimindan hamit uzak ara önde Q7 ye göre.

Bilerek kalite dedim. kaliteyi toplam olarak görüyorum. Hamit savunma yapar, top saklar, şut atar, asist yapar, bu sezonki şanssızlığını saymazsak 5-6 gol atar(Quaresma da bu kadar atıyor zaten). Quaresma Hamit'den iyi sadece çalım atar. Başka yok.

Payet diyorum başka birşey demiyorum. Hazır Lille ile görüşmelere başlamışken şu adamı da alıp gelseler.

Keşke Bastos'u alsak bize ilaç olur ekonomikde bonservisi.

Hamit'in kariyerine laf yok tabi ki , ben çok umutluydum aldığımız da.. ama koca sezon boyunca 3-4 maç dışında hiç bir katkı vermedi.. aksinde zarar verdi , yaptığı abuk subuk pas hataları . kontra-atakları ustalıkla bitirişi cabası

O beğenilmeyen Hamit Almanya'nın üst düzey takımlarında her sezon kaç maça çıkmış açın bir bakın Quaresma'yı Hamit'e tercih edenler. Bir de porto dışında Quaresma kariyerine bakın.

Futbolu trivela ve futbol olarak görmüyorsanız aradaki kalite farkını görebilirsiniz.

hamitin topu taça doğru sürüp kıçını rakibe dönmesi, ardındandat aç yaptırmasından başka marifeti varmı ? Trivelası yeter Q7'nin.gelsinde gözümüz kanat oyuncusu görsün.sezon başından beri hamitin bir tane isabetli ortası varmı acaba.daha doğrusu ortası var mı

hamitin topu taça doğru sürüp kıçını rakibe dönmesi ardındanda taç yaptırmasından başka marifeti varmı ? Trivelası yeter Q7'nin.gelsinde gözümüz kanat oyuncusu görsün.sezon başından beri hamitin bir tane isabetli ortası varmı acaba.daha doğrusu ortası var mı

Tamam bende beğenmiyorum Hamit'i ama Cluj maçında 2,Kayseri maçında 1 ortası var.3 üde gol oldu.Orta açıyor yani o kadar değil.

Tek forvet Burak olur.

Tek forvetin burak olduğu yerde Galatasaray hiç bir kulvarda başarılı olamaz.

Yemin ederim hani gol atıyor ya başka hiçbir şey görmüyorsunuz.

Herşeyi geçtim birde Drogba gibi adam varken hala Burakı tek forvet olarak koy diyorsan pes yani.Bizim taraftarın genelide bu konularda bize gelen yönetimler gibi iş bilmez.Çok daha başarılı transfer dönemleri geçirmemiz lazım iken,bu takım bende potansiyel var diye bağırırken illaki beceriksizliğimizi gösterip transfer dönemlerini çorbaya çeviriyoruz.Ondan sonra kadıköyde neden kazanamıyoruz diyoruz.

Tamam bende beğenmiyorum Hamit'i ama Cluj maçında 2,Kayseri maçında 1 ortası var.3 üde gol oldu.Orta açıyor yani o kadar değil.

cluj maçındaki ilk gol burağın inanılmaz becerisi kardeşim.ceza sahasının dışından kafayı o pozisyonda çakan çok az forvet gördüm.zaten ikinci goldede topu debeleyip durdu clujluların salaklığına top arkaya sarktı.koca Galatasaray takımının kanat oyuncusu hafızada kalan 3 orta yapmış işte.

cluj maçındaki ilk gol burağın inanılmaz becerisi kardeşim.ceza sahasının dışından kafayı o pozisyonda çakan çok az forvet gördüm.zaten ikinci goldede topu debeleyip durdu clujluların salaklığına top arkaya sarktı.koca Galatasaray takımının kanat oyuncusu hafızada kalan 3 orta yapmış işte.

Orası öyle tabii.

1.Kerim Frei

2.Melo

3.Gervinho

4.Chedyou

5.Chadli

Arkadaşlar iyi bir kanat oyuncusu yeterli onun dışında orta saha özellikleri olan Hamit gibi bir kanat oyuncusu orta sahada oynayabilen adam çok lazım şampiyonlar liginde. Bu açıdan öyle Hamit'i yazmayıp Quaresma'yı yazarsanız komik olur kevgire döner o kadrolar.

neden kevgire dönüyor anlamiyorum? Bayern de 2 tane tam ofansif kanatla oynuyor, rakipler kevgir. senin dedigin kanatlarin ofansif olmasiyla alakali degil takim savunmasiyla alakali.

Tek forvetin burak olduğu yerde Galatasaray hiç bir kulvarda başarılı olamaz.

Yemin ederim hani gol atıyor ya başka hiçbir şey görmüyorsunuz.

Herşeyi geçtim birde Drogba gibi adam varken hala Burakı tek forvet olarak koy diyorsan pes yani.Bizim taraftarın genelide bu konularda bize gelen yönetimler gibi iş bilmez.Çok daha başarılı transfer dönemleri geçirmemiz lazım iken,bu takım bende potansiyel var diye bağırırken illaki beceriksizliğimizi gösterip transfer dönemlerini çorbaya çeviriyoruz.Ondan sonra kadıköyde neden kazanamıyoruz diyoruz.

Forvet oyuncusu asli görevi gol atmak adam takımımızın gollerinini yarısını attı bu adamın hakkını bu kadar yemeyin.He kendi düşüncen olabilirde insanlara iş bilmez falan diyemezsin herkesin düşüncesi kendine göredir.Kendini kadıköy galibiyetine sınırlıcak kadar küçük düşünüyorsan düşünmeye devam et.

melo kesn gelck yada onun yerine bi ön libero alınck alper melonn yernde oynaması için alınmıo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt