Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Forvet oyuncusu asli görevi gol atmak adam takımımızın gollerinini yarısını attı bu adamın hakkını bu kadar yemeyin.He kendi düşüncen olabilirde insanlara iş bilmez falan diyemezsin herkesin düşüncesi kendine göredir.Kendini kadıköy galibiyetine sınırlıcak kadar küçük düşünüyorsan düşünmeye devam et.

Herkezin kendi görüşü muhakkak vardır.Saygıda duyarız.Ama Burak tek forvet oynaması konusunun sana göresi bana göresi yoktur.Israrla gerçekleri görmek istemiyorsunuz ve ısrarla aynı şeyleri yazıyorsunuz.Sadece biraz mantık.

Kadıköy galibiyeti benim anlatmak istediğim kavram içerisinde sadece basit bir detaydır.Bu yüzden örnek olarak verdim.

Ama gene basite indirerek anlayıp öyle yazmışşsın.

Ben bir taraftar olarak her iki dönemde şikeciler beni yensin ben şampiyon olayım diyen taraftayım.Ama sen olaya gene dar açıdan bakarak yorumunu yapmışsın tabiki.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti | Açılış

Mamadou Sakho çok kaliteli bir oyuncu. PSG artık gözünü çok daha yükseklere diktiği için sözleşme bitimini de göz önüne alırsak transfer edebilme ihtimalimiz yüksek ama ilgilenmiyoruz bile :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kulübe önerelim bu oyuncuları.

Sakho,Menez,Matuidi,Digne :ayatollah:

bu yıl en iyi oyuncumuz Burak Yılmaz dır. Burak Yılmaz en son eleştirilecek isimdir. rakip takımların taraftarlarına Galatasaray kimi kaybederse büyük güç kaybeder diye sorsalar çoğunluğu Burak Yılmaz der. Burak yılmaz her yıl kendini geliştiren bir oyuncu. 2 yıl önce hava toplarında etkisizdi ama bu sene kendini geliştirdi birçok kafa golu attı. bu formuyla Burak yılmaz Drogba nın da önündedir. Tek forvet Burak yılmaz oynar.

ku7,Necati,Umutun kalması falan fiyasko transfer haberleridir.

Heleki şu Necatinin bizim takımla anılması bile başlı başına bir iş bilmezliktir.

Ama yok kardeşim kimseden tepki yok.Gerçekten inanılır gibi değil.

Her hangi bir iş yerinde bu kadar basit hatalar yapsan anında kapı önüne koyulursun.(bu girişimlerin gerçek olduğunu varsayarak yazıyorum).

Mesela umut yerine git Ereni al veya Muhammet demir olmadı Cenk Tosunu al.

Biraz mantık yahu.Hem yaş olarak genç isimler hemde kesinlikle oynanılan oyunu olumsuz etkilemezler.

Doğru futbol diyoruz,iyi futbol oynamak istemiyormuyuz.Yahu hiç mi izlemediniz Umutu.

Takılı kalmayın şu gollere yahu.Futbolcudaki Oyun zekası ve top kontrolü,saklaması gibi özellikleri ciddiye alın yahu.

ku7,Necati,Umutun kalması falan fiyasko transfer haberleridir.

Heleki şu Necatinin bizim takımla anılması bile başlı başına bir iş bilmezliktir.

Ama yok kardeşim kimseden tepki yok.Gerçekten inanılır gibi değil.

Her hangi bir iş yerinde bu kadar basit hatalar yapsan anında kapı önüne koyulursun.(bu girişimlerin gerçek olduğunu varsayarak yazıyorum).

Mesela umut yerine git Ereni al veya Muhammet demir olmadı Cenk Tosunu al.

Biraz mantık yahu.Hem yaş olarak genç isimler hemde kesinlikle oynanılan oyunu olumsuz etkilemezler.

Doğru futbol diyoruz,iyi futbol oynamak istemiyormuyuz.Yahu hiç mi izlemediniz Umutu.

Takılı kalmayın şu gollere yahu.Futbolcudaki Oyun zekası ve top kontrolü,saklaması gibi özellikleri ciddiye alın yahu.

Senin mantığına göre Eneramo dünyanın en iyi forvetidir.

hayalcilik yaparsak;

stopere chedjou ve aykut demir'i alalim (ujfalusi ve dany gönderilsin)

sol beke kolarov'u alalim (albert riera gönderilsin)

orta sahaya melo ve alper'i alalim

forvete umut bulut ve eren derdiyok'u alalim (elmander ve sercan gönderilsin)

quaresma bonservissiz olarak kadroya dahil edilsin

giderler;

kolarov 10

chedjou 6,5

alper 5.5

melo 4.5

aykut 3

umut 3

eren 1-2

quaresma 0

toplam gider: 34 milyon

gelirler;

Ufuk/Aykut 0

Caglar 0

Engin 0

Aydin 0

Ujfalusi

Batdal 100 bin

Ceyhun 1 milyon

Culio 500 bin

Kazim 1 milyon

Yigit 500 bin

Furkan 500 bin

Riera 1 milyon

Rlmander 1 milyon

Sercan 500 bin

Dany 5 milyon

toplam gelir: 11 milyon euro

toplamda 23 milyon zarar

8 gelen 15 giden

her sene 20 harcayip gelirimizin neredeyse 0 oldugunu düsünürsek tam bizim bütceye uygun bir planlama

nani transfer listemizde bence.dün başkan geçen sezon almaya çalıştığımızı ama alamadığımızı söyledi di mi?şimdi naniyi almak için bi fırsat varken,bi imkan varken niye değerlendirmeyelim?nani kesinlikle o listede.naniyi şimdi almamak büyük aptallık olur.

Haluk YÜREKLİ ‏@Haluk_Yurekli 20 sa

Başkan Nani listemizde yok dedi mi sizce ?

Murat Oz ‏@gsmuddigs

@Haluk_Yurekli sence var mi listede abi? gecen sene ilgilendik alamadik dedi sade

Saygilar haluk abi:D

Haluk YÜREKLİ ‏@Haluk_Yurekli

@gsmuddigs bence var

Bilal DURMUŞ #SBF ‏@BiLaLDURMUS

@Haluk_Yurekli baskani birak abi sen ne diyon gelir mi:)))

@BiLaLDURMUS gelir mi bilmem ama ilgilenildiğini biliyorum

Kadromuz buna yakın olacak.7 yabancı var ama ligde genelde Sabri oynar Eboue'nin yerine.

Çağlar,Aykut,Engin,Ujfalusi,Batdal,Ceyhun,Culio,Yigit,Furkan,Riera Elmander ve Sercan vs. ya gönderilir ya da kiraya verilir.Aydın,Yekta ve Kazım da ayrılmaya yakın 3 oyuncu.Melo'ya alternatif ve kanada 1 yabancı alınır.Ekstra olarak da Kerim Frei olabilir ve Fatih Terim 4-3-1-2'den genel olarak vazgeçmez ama bazı maçlarda tek forvete döner.

EJ3sJJU.png

nani transfer listemizde bence.dün başkan geçen sezon almaya çalıştığımızı ama alamadığımızı söyledi di mi?şimdi naniyi almak için bi fırsat varken,bi imkan varken niye değerlendirmeyelim?nani kesinlikle o listede.naniyi şimdi almamak büyük aptallık olur.

Haluk YÜREKLİ ‏@Haluk_Yurekli 20 sa

Başkan Nani listemizde yok dedi mi sizce ?

Murat Oz ‏@gsmuddigs

@Haluk_Yurekli sence var mi listede abi? gecen sene ilgilendik alamadik dedi sade

Saygilar haluk abi:D

@gsmuddigs bence var

Bilal DURMUŞ #SBF ‏@BiLaLDURMUS

@Haluk_Yurekli baskani birak abi sen ne diyon gelir mi:)))

@BiLaLDURMUS gelir mi bilmem ama ilgilenildiğini biliyorum

nani gercekci bir hedef degil suan 20-30m€luk transfer yapacak seviyede degiliz

orası sağ kanat mı renktaş, bu dizilişle oraya quaresmayı koyalım da bak ne olur takımın hali, alper gelecek

haklısında hamit yüzünden sağ kanatsız oynadığımız için bunları söyledim.q7 mi olur robbenmi olur bilemem ama sağ kanat oyuncusuna kesinlikle ihtiyacımız var.Kanatsız doldur boşaltlarla kimi zaman okadar zorlandıkki.

Eboue defanstan fazla çıkmayacak orayada orta üçlüden birisi bakacak.

Kadromuz buna yakın olacak.7 yabancı var ama ligde genelde Sabri oynar Eboue'nin yerine.

Çağlar,Aykut,Engin,Ujfalusi,Batdal,Ceyhun,Culio,Yigit,Furkan,Riera Elmander ve Sercan vs. ya gönderilir ya da kiraya verilir.Aydın,Yekta ve Kazım da ayrılmaya yakın 3 oyuncu.Melo'ya alternatif ve kanada 1 yabancı alınır.Ekstra olarak da Kerim Frei olabilir ve Fatih Terim 4-3-1-2'den genel olarak vazgeçmez ama bazı maçlarda tek forvete döner.

EJ3sJJU.png

Dostum güzel bir diziliş güzel kadro.Eline sağlık.Ancak demem o ki başkanın dünkü söylemlerine göre melo artık bizlerle olmayacak.Melosuz bir kadroya gidiyoruz.Melonun yerine bir yerli ve de sağ kanat ekledikmi bence bu daha reel olacak.

Kanat sıkıntısı çok büyük bizim takımda çünkü.Doldur boşaltlarla yada ara paslar ile gol arıyoruz.Kimi zaman bunda başarılıda oluyoruz amma velakin kanatlarda 0'a inecek muz orta yapacak,içeriye deplase olacak(robben'i tarif ediyorum resmen:))iyi bir kontratak oyuncusuna kesinlikle ihtiyacımız var.

Dostum güzel bir diziliş güzel kadro.Eline sağlık.Ancak demem o ki başkanın dünkü söylemlerine göre melo artık bizlerle olmayacak.Melosuz bir kadroya gidiyoruz.Melonun yerine bir yerli ve de sağ kanat ekledikmi bence bu daha reel olacak.

Kanat sıkıntısı çok büyük bizim takımda çünkü.Doldur boşaltlarla yada ara pasla ile gol arıyoruz.Kimi zaman bunda başarılıda oluyoruz amma velakin kanatlarda 0'a inecek muz orta yapacak,içeriye deplase olacak(robben'i tarif ediyorum resmen:))iyi bir kontratak oyuncusuna kesinlikle ihtiyacımız var.

Teşekkür ederim.Başkanın Melo'yu istemediği belli ama ben Fatih Terim'in Melo'yu aldıracağını düşünüyorum.Ayrıca kanat alacağımızı tahmin ettiğimi yazdım zaten.Q7 olur,Chadli olur,Robben olur,Nani olur bilemem ama bir kanat alacağız bence.Dediğin gibi kesinlikle lazım kanat.

Gelip burda oynatmadan karakterini ve uyum sağlayıp sağlayamayacağını anlamak çok zor. Bu da bir risk olacaktır. Sonuçta biz sezon boyunca oynatacağımız sol bek'i transfer ediyoruz.

Riski azaltma olayı her alanda geçerlidir.

Alma şansımız varsa eğer ki, Kolarov,Clichy,Adriano gibi ne yapacağı belli bir adamı almak mı daha iyidir yoksa Carlinhos'u mu?

Teşekkür ederim.Başkanın Melo'yu istemediği belli ama ben Fatih Terim'in Melo'yu aldıracağını düşünüyorum.Ayrıca kanat alacağımızı tahmin ettiğimi yazdım zaten.Q7 olur,Chadli olur,Robben olur,Nani olur bilemem ama bir kanat alacağız bence.Dediğin gibi kesinlikle lazım kanat.

Seneye 4-1-3-2 ile devam ederiz diyordum ama şampiyonluktan sonra Burak ve Selçuk'un konuk olduğu LigTV programına telefon ile bağlanan Terim, "Seneye Burak'a bir sürprizimiz var." dedikten sonra seneye çok daha fazla koşması gerektiğinin altını çizdi, bu da 4-3-3 oynama ihtimalini güçlendiriyor bence. İsmi geçen Quaresma/Arda/Nani vb. isimler de bu taktikle örtüşüyor.

Alper Sneijder Selçuk

Drogba Burak Arda/Nani/Quaresma

Bizim Alparslan Buca'da oynuyormus ya la, sol bek olan

Sezon bitti duyumlar su gibi akmaya başladı :D

Kusura bakmayın tahir kum'un sitesinden haber atacağım ama duyum duyumdur.

SPORX.COM @sporx 5 dk

ÖZEL | Ünal Aysal ile Halil Ünal, 20 Mayıs'ta İstanbul'da Alper Potuk'un transferine nokta koymak için görüşecek.

Hadi inşallah başlayalım artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt