Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

muslera

eray

ufuk

sabri

eboue

chedjou

semih

g.zan

dany

h.balta

carlinhos

alper

selçuk

g.inler

yekta

hamit

arda

quaresma

e.çolak

sneijder

kazım

amrabat

burak

umut

drogba

sanırım seneye kadromuz bu şekilde olacak. yeterli mi? ölüm grubuna düşmezsek son 16 yine görürüz şampiyonluğu yine alırız.

Bindirmeleri sürekli mi abi kademe anlayışı falan var mı ?Yenildikleri maça denk geldinmi lakayıt bir tip mi yoksa hırslı mı?

fluminensin sampion oldugu senesinde izledim baya maclarini ve sol tarafi tek basina otobana cefiriyordu 90 dk boyunca. ortalari muthis. teknigi cok iyi. hirsli diye biliriz ki bazen asiri sert giriyor adama. savunmasi ama gelismesi lazim biraz daha ki buda fiziki durumundan kaynaklaniyor biraz.

daha cok gücelnemesi gerekir avrupa icin. scot pirilik is buda. bide devamli ileri gid gel olunca son dakilarda malesef geriyede gelmedigini gördüm bir kac kez ki bu durumda ya kondisyon daha cok yükleceksin yada okadarda ileri gel git olmayacak. cok asiri derecede yapiordu orda cünkü bunu.

Bank Asya play off özetlerini izliyorum bende ama iyi solbek bulamadım :D

kolarov harbi bomba olurdu ama arastirmislardir kesin...

bu arada baskan 2 dünya yildizi gelecek demisti ama chedjou ve carlinhos'u kast etmedi herhalde..

kolarov'u dünya yildizi olarak sayarim mesela

Beni test'mi etmek istedin.

Vermiyorum, merak ediyorsan 2 dk. da bulursun.

bende istedim ama seni test etmekle ile alakali degildi vallahi. ben bir cok macini izledim zaten canli olarak da ama bütün maclarinida izlemedim. her macda da ayni perfomans gösterecek hali yok zaten ki benim izleidigim maclarin arasinda da 1-2 macda iyi degildi. ama genelinde cok iyi izlenim birakmisdi bana acikcasi. hangi maci oldugunu söylede ona göre bakalim bizde :D

kolarov harbi bomba olurdu ama arastirmislardir kesin...

bu arada baskan 2 dünya yildizi gelecek demisti ama chedjou ve carlinhos'u kast etmedi herhalde..

kolarov'u dünya yildizi olarak sayarim mesela
nani onlardan birisi..robben de olabilir tabi.daha geçen adnan öztürk ilk adımları attık demişti robben için..

Hic kimseye link vermiyorum, özel mesaj da kabul etmiyorum.

Ve diyorum ki

Tremoulinas > Carlinhos

Kimseye birsey ispatlamak zorunda degilim (ki forumda 100000000000000000 kez paylasildi). Cok kIrIldIm!

tumblr_mn1mkfe23f1rtu71xo1_500.gif

Tremoulinas > Assou-Ekotto

Izliyorum diyorum su an, neyi anlamadim?

Assou-Ekotto f/p açısından en iyi tercihlerden olur bence Tottenham fazla bonservis istemez diye düşünüyorum.

Ha para harcayacaksak Luke Shaw gelsin, 15 sene sol bek aramayalım.

Hic kimseye link vermiyorum, özel mesaj da kabul etmiyorum.

Ve diyorum ki

Tremoulinas > Carlinhos

Kimseye birsey ispatlamak zorunda degilim (ki forumda 100000000000000000 kez paylasildi). Cok kIrIldIm!

ama sen böyle davranirsan hakan kimse seni cidiye almaz ki :D sanki bir sey gizliyormusun gibi hava yayiyorsun ortaliga. yani karsindaki böyle düsünür ister istemez. ne varki bir linkden yahu.

Son gelişmeleri özetleyen olursa memnun olurum. Bugün gazetelerden poster veren var mı ?

ama sen böyle davranirsan hakan kimse seni cidiye almaz ki :D sanki bir sey gizliyormusun gibi hava yayiyorsun ortaliga. yani karsindaki böyle düsünür ister istemez. ne varki bir linkden yahu.

Gizliyorum birseyler. Aslinda su an FIFA macin tekrarini izliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt