Onur Şahan
Cezalı
- 4 Haziran 2011
- 13.450
- 1
- 1.053
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış
zaten lfluminense 3 defans gıbı oynuyor bilen bilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam sallamis, Scolari 24 kisi sececekse 17'si brezilya liginden olur demis.
Alves+Luiz+Silva+Marcelo+Oscar+Dante+Cesar+Filipe+Gustavo+Hernanes+Hulk aklima gelenler
Bizim taraftar Keitayı niye bu kadar bayıldıysa onlarda o yüzden seviyor Türk halkı çalımcı adamı sever genel olarak halkta futbolcunun hası rakibin belini kırandır anlayışı olduğundan bu tip adamlar sevilirler.

Iyi oyuncu Carlinhos iyi. Ben begendim. Yanilmam kolay kolay
Süratli, teknik, ortalari saglam, kademe anlayisi da yerinde.
Chedjou ve Carlinhos'a onay verdim ben![]()
Chedjou'yu zaten ben bu forumda uzun süredir yazdim. Gecen transfer dönemlerden beri. Burda o zamanlar Toure konusuluyordu daha.
Chedjou'ya zaten onay verilir.
Carlinhos konusunda süphelerim var, ama defansif anlamda süphelerim var. Ofansta iyi görüntü veriyor, benim izledigim mac özetinde zemin etkisi olabilir, topu sürmekte zorluk cekiyordu.
Su an baska görüntüleri izliyorum, teknik kapasitesi iyi görünüyor.
bu konuda haklısın saydığın adamlar banko gırer kadroya bı sakatlık falan olmazsa
Bu videoda Carlinhos'un hem ofansif hem defansif özellikleri görülüyor.
Defansif özelliklerini 5.55'den sonra izleyebilirsiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=tOAe2W3zGsM&feature=youtube_gdata_player
Chedjou'yu zaten ben bu forumda uzun süredir yazdim. Gecen transfer dönemlerden beri. Burda o zamanlar Toure konusuluyordu daha.
Chedjou'ya zaten onay verilir.
Carlinhos konusunda süphelerim var, ama defansif anlamda süphelerim var. Ofansta iyi görüntü veriyor, benim izledigim mac özetinde zemin etkisi olabilir, topu sürmekte zorluk cekiyordu.
Su an baska görüntüleri izliyorum, teknik kapasitesi iyi görünüyor.
Keita ile Q7 karşılaştıramaz.Biri atl'ye diğeri macabi'ye şov yapar.
Ayrıca adamlarda başka bişey var.Bizde ki Keita gibi değil.Şöyle diyim Selçuk İnan bizden gitse nasıl kahrolur ve futboldan soğuruz o şekil.Adamlar ağlıyor diyorum.
Queresma'yı hiç istemiyordum yalan olmasın forzaya baktıktan sonra bir düşünmeye başladım![]()
yav şu lukaku ne olacak...chelsea 'nin mi oyuncusu hala...koparak o veledi ordan ya