Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

zaten lfluminense 3 defans gıbı oynuyor bilen bilir

Adam sallamis, Scolari 24 kisi sececekse 17'si brezilya liginden olur demis.

Alves+Luiz+Silva+Marcelo+Oscar+Dante+Cesar+Filipe+Gustavo+Hernanes+Hulk aklima gelenler

Iyi oyuncu Carlinhos iyi. Ben begendim. Yanilmam kolay kolay :)

Süratli, teknik, ortalari saglam, kademe anlayisi da yerinde.

Chedjou ve Carlinhos'a onay verdim ben :)

carlinhosu en iyi brezilya ligini çok iyi takip eden alper öcal bilir.

''Carlinhos atletik özellikleri, sürati, tempolu bindirmeleri, devamlılığı, mücadele kalitesi ve dripling becerisiyle takımın bankosu oldu. Fluminense'yi sezon sonunda şampiyonluğa taşıyan isimler arasında da yadsınamaz bir yere sahipti.

Kusursuz bir tekniği, çok yumuşak bilekleri, doğaçlama bir yaratıcılığı yok belki ama yabana atılmayacak ve fark yaratacak toplam tekniğe sahip.

Galatasaray'ın gündemindeki oyuncu, hali hazırda ülke içindeki en iyi, hazır ve komple sol bek. Avrupa'da rahat tutunmasını sağlayacak, Türkiye'deki sertlikten yılmayacak bir oyun karakteri var.

Amrabat'ın topsuz oyunda yaratacağı zaafları kapatacak defansif bilince sahip. Fatih Terim agresif tarzına uygun. Sık ve uzun süreli sakatlanmaz, antrenman standardı yüksek, performans aralığı dar ve istikrarlı bir profil çizdi. Fluminense'de 100 maçı devirdi. Galatasaray'a gelir de aynı şekilde devam ederse 28-32 yaş arasını elit bir ligde geçirmesi işten bile değil.''

bu taa geçen yazdan değerledirmesi..

4 3 1 2 oynayacaksak ki oynayacağız kesınlıkle istedıgımız bek

Bizim taraftar Keitayı niye bu kadar bayıldıysa onlarda o yüzden seviyor Türk halkı çalımcı adamı sever genel olarak halkta futbolcunun hası rakibin belini kırandır anlayışı olduğundan bu tip adamlar sevilirler.

Keita ile Q7 karşılaştıramaz.Biri atl'ye diğeri macabi'ye şov yapar.

Ayrıca adamlarda başka bişey var.Bizde ki Keita gibi değil.Şöyle diyim Selçuk İnan bizden gitse nasıl kahrolur ve futboldan soğuruz o şekil.Adamlar ağlıyor diyorum.

Queresma'yı hiç istemiyordum yalan olmasın forzaya baktıktan sonra bir düşünmeye başladım:asd:

Iyi oyuncu Carlinhos iyi. Ben begendim. Yanilmam kolay kolay :)

Süratli, teknik, ortalari saglam, kademe anlayisi da yerinde.

Chedjou ve Carlinhos'a onay verdim ben :)

Chedjou'yu zaten ben bu forumda uzun süredir yazdim. Gecen transfer dönemlerden beri. Burda o zamanlar Toure konusuluyordu daha.

Chedjou'ya zaten onay verilir.

Carlinhos konusunda süphelerim var, ama defansif anlamda süphelerim var. Ofansta iyi görüntü veriyor, benim izledigim mac özetinde zemin etkisi olabilir, topu sürmekte zorluk cekiyordu.

Su an baska görüntüleri izliyorum, teknik kapasitesi iyi görünüyor.

Chedjou'yu zaten ben bu forumda uzun süredir yazdim. Gecen transfer dönemlerden beri. Burda o zamanlar Toure konusuluyordu daha.

Carlinhos konusunda süphelerim var, ama defansif anlamda süphelerim var. Ofansta iyi görüntü veriyor, benim izledigim mac özetinde zemin etkisi olabilir, topu sürmekte zorluk cekiyordu.

chedjou çok dillemiştin gerçekten ama mıllet nasıl hala kapalı kutu dıyor onu anlamıyorum

ohhhhh hayırlısı:D makina gibi bi takım olacaz inşallah:D

bu konuda haklısın saydığın adamlar banko gırer kadroya bı sakatlık falan olmazsa

Tabi hakliyim, haksiz oldugumu nerde gördün Onur.

Dedigimin herseyi cikiyor iste.

Amrabat dedik, Toure eskisi gibi degil dedik (bir cok kisi istiyordu), Chedjou daha iyi dedik, Dany pos bilgisi zayif dedik, de Bruyne'yi alalim dedik. Yani ben dedim havalarina giriyorum su an, cok güzel bi duygu.

Katiliyorsundur bana kardesim.

Hangi yabancıyı keseceğiz acaba.Bence Melo alınıcak.Ama full kadrı olduğumuz lig maçlarda mecburen Alper oynayacak.Tabi yedek kulübesinde Melo büyük sorun.

yav şu lukaku ne olacak...chelsea 'nin mi oyuncusu hala...koparak o veledi ordan ya

Bu videoda Carlinhos'un hem ofansif hem defansif özellikleri görülüyor.

Defansif özelliklerini 5.55'den sonra izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=tOAe2W3zGsM&feature=youtube_gdata_player

bu video yu yapana tesekür etmek gerekir acikcasi. ben böyle tanitim videosunu görmedim daha önce bir oyuncu hakinda :D

bütün özeliklerini gösteriyor resmen eksiksiz. canli izlemeyede gerek yok bu videoyu izeldikden sonra acikcasi.

Carlinhos'un peste ki top sürüş tekniğini çok hoşuma gidiyor.Ama adamlar içinden geçiyor:sad007:

tabi yine peste:D

Keita ile Q7 karşılaştıramaz.Biri atl'ye diğeri macabi'ye şov yapar.

Ayrıca adamlarda başka bişey var.Bizde ki Keita gibi değil.Şöyle diyim Selçuk İnan bizden gitse nasıl kahrolur ve futboldan soğuruz o şekil.Adamlar ağlıyor diyorum.

Queresma'yı hiç istemiyordum yalan olmasın forzaya baktıktan sonra bir düşünmeye başladım:asd:

Bence gayette karşılaştırılır hatta quaresma Keitanın bir üst modeli.Keita o zamanki kadromuzdan gidince bende dahil herkes Adnanlara sövdü Q7 de o zamanki berbat kadronun en yetenekli adamı olduğu ve yönetim tarafından çok para alıyor diye sürüldüğü için bunların olması normal bak bizde bile Keitanın gidişi öyle bir etki yarattıki 2011 den beri her nöbette Keita özledik be popito aslında alınsa iyi olur tarzı mesajlaar görmek mümkün.

Wellington da fena oyuncu degıl yani fluminsede

yasıda çok uygun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt