Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Seneye en büyük transferimiz Sneijder olacak aslında.Yaz kampını takımla geçirecek bir Sneijder'i bu ligde kimse durduramaz.Takımı ona göre kurmalı ve planlamalıyız hatta.

vallahi drogba eboue tabıkıde acok sevıyorum ama sneıjder oyundan cıkınca cok tuhaf hıssedıyorum kendımı ya.Sankı bana gore takımın ahenkı bozulmus gıbı oluyor.Adamın topu ayagına alısına bıle hastayım.Bu sene topu ayagına aldıgında bırebır yapacak kondısyonu yok seneye takımla yaz kampına gırsın dedıgın gıbı kımse durduramaz sneıjderı.Reale attıgı goller benzerı cok gol atar seneye sneıjder reis

Alper'e 9 milyon verirlerse , ortalik karisir

boyle bir enayilige hic luzum yok bana kalsa 5 milyon da etmez ya neyse

AW: Transfer Nöbeti | Açılış

Sikeciler gene baslamis bizim islerimize comak sokmaya... akillari sira fiyati arttirmak istiyor azize ellam

Gesendet von meinem HTC Vision mit Tapatalk 2

Alper'e 9 milyon verirlerse , ortalik karisir

boyle bir enayilige hic luzum yok bana kalsa 5 milyon da etmez ya neyse

ya 5 neysede sampıyonlar lıgı kaldırmıs real madrıdde oynamıs avrupanın en ıyı 10 numaralarından bırıne 7,5 verıyosun zaten 9 ne yuh

böyle taraftarlık olmaz arkadaş bu nasıl mantık,beynini dağıttığında göbek atıyormuş,insanlığımızı nerde bıraktık acaba,sadece puan farkı dört değil bir dediği içinmi bu nefret,ayrıca gökhan gönülün fenerbahçeye transfer olduğu dönemde galatasarayı tuttuğu bayağı bir yazılmıştı,fenerbahçeden musa sow,salih uçanla birlikte galatasarayda görmek istediğim adamlardan bir tanesi,önceki gün antudan bir alıntı yapılıp ibrahim yazıcının ölümünden sonra sevmezdim bu adamı denildiği için kınama başlığı açılmıştı forumda,şimdi senin ne farkın kaldı bu zihniyetten...

Puan farki 4 degil, 1 deyip, benim takimima saygi göstermeyen birisine bende saygi göstermem. Orhan arkadasimiz biraz abartmis olsada, hakli olduğunu düsünüyorum.

Bu arada o 3 oyuncuda Galatasarayda oynayamaz. 3üde inanilmaz abartiliyor. Sow Turkiye lignde fark yaratiyor ama en yüksek seviyeyi birakalim, yüksek seviye icin bile ne kadar yeterli tartisiir. Bizse en yüksek seviyede rekabet etmeyi istiyoruz.

Sneijder bile 7.5 e geldi. Sadece bunu düşünse bile almaz o fiyata yönetim.

Puan farki 4 degil, 1 deyip, benim takimima saygi göstermeyen birisine bende saygi göstermem. Orhan arkadasimiz biraz abartmis olsada, hakli olduğunu düsünüyorum.

Bu arada o 3 oyuncuda Galatasarayda oynayamaz. 3üde inanilmaz abartiliyor. Sow Turkiye lignde fark yaratiyor ama en yüksek seviyeyi birakalim, yüksek seviye icin bile ne kadar yeterli tartisiir. Bizse en yüksek seviyede rekabet etmeyi istiyoruz.

ya bir futbolcunun fark 4 ken 1 demesi tabiki de hoş birşey değil ama bence gökhan gönül kafasına tekme atıldığı için hiçbir zaman sevinilicek bir oyuncu değil.

Ayrıca sow bence bu takımda banko oynar.Fenerden sowu çıkar bu sene ılk 4e giremezdi fener.

su akademi de kurulacaksa kurulsun , ya da federasyonla orta yol bulunsun

su rezillige bir son verilmeli , 1.5-2 milyonluk oyuncusu olan 10 milyon fiyat cekiyor

böyle taraftarlık olmaz arkadaş bu nasıl mantık,beynini dağıttığında göbek atıyormuş,insanlığımızı nerde bıraktık acaba,sadece puan farkı dört değil bir dediği içinmi bu nefret,ayrıca gökhan gönülün fenerbahçeye transfer olduğu dönemde galatasarayı tuttuğu bayağı bir yazılmıştı,fenerbahçeden musa sow,salih uçanla birlikte galatasarayda görmek istediğim adamlardan bir tanesi,önceki gün antudan bir alıntı yapılıp ibrahim yazıcının ölümünden sonra sevmezdim bu adamı denildiği için kınama başlığı açılmıştı forumda,şimdi senin ne farkın kaldı bu zihniyetten...

Sevmiyorum abicim zorlamı:cool:

GG geliyomuş. fm'de baktım serbest kalma maddesi 13 m euro, garanti maaşıda 1.7 m euro :D

ya bir futbolcunun fark 4 ken 1 demesi tabiki de hoş birşey değil ama bence gökhan gönül kafasına tekme atıldığı için hiçbir zaman sevinilicek bir oyuncu değil.

Ayrıca sow bence bu takımda banko oynar.Fenerden sowu çıkar bu sene ılk 4e giremezdi fener.

Kimi keseceksin? Drogbayi mi? Buraki mi? Sow dediğin adam Lazionun yedek stoperi karsisinda eziliyor. dünyanin en iyi takimlarinin en iyi stoperine karsi fark mi yaratacak? Benfica ağir savunmayla, üstelik beklerini de öne cikararak high line defence oynadi, yine bir sey yapmadi. Turkiye liginde fark yaratiyor diyorum zaten fakat yüksek seviye icin bile ne kadar yeterli tarsilir.

Son teklifimiz neyse o olsun 9 verirlerse alsınlar.Çok elzem değil.Hamit'i keseceği ve ya bizim 4-3-1-2 oynamamız muamma.

Alper Potuk 9 milyon :lol: hemen alsinlar..

Potuk olsun bir mehmet potuz

ben o parayi Kerim Frei yada Robben'a veririm

halil yine yaptı dönekliğini.

Muslera

Eboue Semih Chedjou Adriano

Hamit Melo Selcuk

Sneijder

Burak Drogba

Sampiyonlar ligi kadrosu iste, nesini begenmiyorsunuz anlamiyorum (7 yabanciya takilmayin, biri her hafta bekler)

Suanda 10 yabancimiz var. Bunlardan;

Riera

Elmander

Ujfalusi

kesin gidiyor.

Stoper geldigine göre Dany'nin de kalmasina bir sebep yok.

8.yabanci da amrabat olur

fenev gene pisliğe başladı..alamasalar bile sırf fiyat artırmak için giriyor şeref yoksunları...:mad:

Fenerbahçe elimizden futbolcu kapabilmek için 2 kat fazla para veriyor Stoch'da olduğu gibi. Yazık la :asd:

Alper Potuk 9 milyon :lol: hemen alsinlar..

Potuk olsun bir mehmet potuz

ben o parayi Kerim Frei yada Robben'a veririm

biz teklifimizi yaptik, daha da yukari cikmayiz. alper neyi isterse o olur, eger fenere giderse tamam diyecek birsey yok zaten. eskisehir o fiyatta diretirse gidip gökhan inler'i aliriz sorun olmaz yani..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt