Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Şimdi de menajerlere Melo'ya Fener talip mi diye soru falan sormuşlar ya belli oldu basının amacı, çok erkenden başladılar. Var bir iki sitede haberi, yeni çıkmış.

Yazık ya. İğrendim basından. Melo çok korkutmuş demek ki son dönem performansıyla belli.

figen civan ‏@figencivan124 dk

"Ünal Aysal: "30-40 milyon € verip Robben'i alacağımızı düşünenin aklından şüphe ederim"detaylar yarin vatan gazetesinde arkadaşlar.

Vatan'ın haberlerinin çoğu masabaşı işidir. Geçen dönem Aysal'ı çok kızdırmışlardı, bugün Öztürk'ün açıklamalarında Robben için ufak girişimler oldu dedi.. Yapılan haber manidar geldi.

Chedjou ile Fener'de ilgileniyormuş. :asd::asd:

Chedjou ile Fener'de ilgileniyormuş. :asd::asd:

Aziz Yildirim Terim´in ilk döneminde de böyleydi :) Transfer listesi yapmaz, Terim´in listesine bakardi :D

Terim birgün "Preko ve Johnson begendigim iki oyuncu" demisti, ertesi gün gitti transfer etti adamlari :D

Herhalde ondandır ama neden alınması saçma olur?Farz et ki Melo da İnler de olmadı?Hazır Türk kontenjanında oynayabilen bir oyuncu olur işte Alper'le Selçuk'la beraber.

kardeşim Türk diye yurt dışında her oyuncuya saldırmamız gerekmiyor,bence iyi futbolcu değil ve yaşı da yüksek.

Aziz Yildirim Terim´in ilk döneminde de böyleydi :) Transfer listesi yapmaz, Terim´in listesine bakardi :D

Terim birgün "Preko ve Johnson begendigim iki oyuncu" demisti, ertesi gün gitti transfer etti adamlari :D

hocamıza söyleyelimde listemizi kazmalardan oluştursun önce :D

robben tek başına gelecekse olmaz :) sol kanatada arda gelsin o zaman ;) ne o öyle tek kanatı kırık uçak gibi :)

robben tek başına gelecekse olmaz :) sol kanatada arda gelsin o zaman ;) ne o öyle tek kanatı kırık uçak gibi :)

Katılıyorum, ama biz %90 kanatsız uçmaya devam edeceğiz seneye. Robben + Arda demek 50 milyon € falan demek. Ayrıca solbek ve stoper transferleri daha acil.

Muslera

Eboue Semih Transfer Transfer

Transfer

Alper Sneijder Selçuk

Burak Drogba

4 transfer ve U20 Kupası'ndan da 2 gençle biter bu iş.

9M veriyolarsa Fener alsın Alperi kesinlikle o kadar etmez. 5Mnin üstüne çıkılmamalı.

Katılıyorum, ama biz %90 kanatsız uçmaya devam edeceğiz seneye. Robben + Arda demek 50 milyon € falan demek. Ayrıca solbek ve stoper transferleri daha acil.

Muslera

Transfer

Alper Sneijder Selçuk

Burak Drogba

Aynen hamit abi bencede 4-3-1-2 devam ama burak transfer olursa 4-2-3-1 e geçer kanatlara adam alırız.. yoksa sistemi hiç bozmadan terry,clichy,melo,alper + bi iki yerli türk yeterde artar seneye

Seneye en büyük transferimiz Sneijder olacak aslında.Yaz kampını takımla geçirecek bir Sneijder'i bu ligde kimse durduramaz.Takımı ona göre kurmalı ve planlamalıyız hatta.

Muslera

Transfer

Alper Sneijder Selçuk

Burak Drogba

max 15 robben arda'ya da kalan parayı almayıp 5 versek 20 ye biter bence. burak 30m iddası doğruysa yönetim kabul eder kara bile geçeriz :)

muslera

eboue semih transfer transfer

transfer
melo selçuk

sneijder

burak drogba

Takımı bozmazsak üç transferle tamamdır bu iş.

1- Ömer Toprak

2- Adriano

3- Alper Potuk

Muslera ve Burak satılırsa ki Muslera'nın kesinlikle satılmamasından yanayım, Burak 20'ye okutulabilir :D o zaman işler değişir.

Onur

Eboue Semih Ömer Adriano

Melo Selçuk

Robben Sneijder Arda

Drogba​

Bakalım zaman ne gösterecek.

bu muslera yı satıyosunuzda yerıne kımı bayernli noueri fılan mı alıcaz nedir ? Hiç bosuna onur filan demeyin muslere gıdıp onur gelırse yedıgımızın ıkı katını yeriz.Biz dıyoruz kı real de barca da forma gıyecek kalecımız var hala bı gonderme derdınde mıllet.

Gökhan Gönül nefretim Volkan nefretimden daha büyüktür. Dallamanın tekidir. "Puan farkı 4değil 1 nasılsa kendi sahamızda yenicez ehühehü" dedikten sonra Gaitan bunun kafasına uçan tekme atıp beynini dağıttığnda evde göbek atıyordum. En yakın zamanda Gaitan forması alıcam ayrıca:asd:

Bu çok büyük bir yalan haber ihtimal dahi vermiyorum:cool:

böyle taraftarlık olmaz arkadaş bu nasıl mantık,beynini dağıttığında göbek atıyormuş,insanlığımızı nerde bıraktık acaba,sadece puan farkı dört değil bir dediği içinmi bu nefret,ayrıca gökhan gönülün fenerbahçeye transfer olduğu dönemde galatasarayı tuttuğu bayağı bir yazılmıştı,fenerbahçeden musa sow,salih uçanla birlikte galatasarayda görmek istediğim adamlardan bir tanesi,önceki gün antudan bir alıntı yapılıp ibrahim yazıcının ölümünden sonra sevmezdim bu adamı denildiği için kınama başlığı açılmıştı forumda,şimdi senin ne farkın kaldı bu zihniyetten...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt