Aydın Dayıoğlu
10 Numara!
- 3 Temmuz 2010
- 15.542
- 2
- 1.363
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nolursa olsun bir insanin sagligi herseyden daha önemlidir
yakismiyor bence kardes![]()
figen civan @figencivan124 dk
"Ünal Aysal: "30-40 milyon € verip Robben'i alacağımızı düşünenin aklından şüphe ederim"detaylar yarin vatan gazetesinde arkadaşlar.

Chedjou ile Fener'de ilgileniyormuş.![]()
Chedjou ile Fener'de ilgileniyormuş.![]()
Herhalde ondandır ama neden alınması saçma olur?Farz et ki Melo da İnler de olmadı?Hazır Türk kontenjanında oynayabilen bir oyuncu olur işte Alper'le Selçuk'la beraber.
Aziz Yildirim Terim´in ilk döneminde de böyleydiTransfer listesi yapmaz, Terim´in listesine bakardi
![]()
Terim birgün "Preko ve Johnson begendigim iki oyuncu" demisti, ertesi gün gitti transfer etti adamlari![]()
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten15 dk
Ünal Aysal: "Alper Potuk'ta limitimiz 5 milyon €.. F.Bahçe talipmiş, daha çok para veriyorlarsa aynı yere 5'nci adamı da alsınlar n'apalım!"
robben tek başına gelecekse olmazsol kanatada arda gelsin o zaman
ne o öyle tek kanatı kırık uçak gibi
![]()
Katılıyorum, ama biz %90 kanatsız uçmaya devam edeceğiz seneye. Robben + Arda demek 50 milyon € falan demek. Ayrıca solbek ve stoper transferleri daha acil.
Muslera
Eboue Semih Transfer Transfer
Transfer
Alper Sneijder Selçuk
Burak Drogba
4 transfer ve U20 Kupası'ndan da 2 gençle biter bu iş.
Katılıyorum, ama biz %90 kanatsız uçmaya devam edeceğiz seneye. Robben + Arda demek 50 milyon € falan demek. Ayrıca solbek ve stoper transferleri daha acil.
Muslera
Eboue Semih Transfer Transfer
Transfer
Alper Sneijder Selçuk
Burak Drogba
4 transfer ve U20 Kupası'ndan da 2 gençle biter bu iş.
Gökhan Gönül nefretim Volkan nefretimden daha büyüktür. Dallamanın tekidir. "Puan farkı 4değil 1 nasılsa kendi sahamızda yenicez ehühehü" dedikten sonra Gaitan bunun kafasına uçan tekme atıp beynini dağıttığnda evde göbek atıyordum. En yakın zamanda Gaitan forması alıcam ayrıca
Bu çok büyük bir yalan haber ihtimal dahi vermiyorum:cool: