Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Emre Ç. insan ırkının Beyinini kullanmadan yaşayabileceğinin kanıtıdır bilim insanları adına çok önemli bir önem teşkil ediyor

Amrabat, Emre Çolak bunlar çok iyi yedekler. Sadece oyuna girdiklerinde kötü oyuncu oluyorlar :sad007: Hep yedek kalsalar süperler :sad007::sad007:

Renktaş bu Frei İPL'de vasat takım olan Fulham'da kaç maç oynamış da hedefi Avrupa'da top 10 kulüpde 11'e yazıyorsun ? Bence Emre Çolak>Frei. Emre Çolak floryadan çıkmayıp İngiltere,Almanya yada Hollanda'da çıksa şimdi onu yazırduk ilk 11'e.

Aldirma arkadaslarin gereksiz uslubuna. Tespitlerin yerinde. Bir tek Emre > Frei olayina katilmiyorum. Evela bi izlemek lazim ikisini Galatasaray'da. Cunku takiminda fazla sans bulamiyor.

Melo mevkiisinin en iyilerinden bence.Oyuna kendisini verdimi xabi alonsodan farkı yok.İnanılmaz oyunu yönlendirebiliyor orta sahada oyun sıkıştımı rahatlatıyor.Mükemmel bir DM oyuncusu.Kesinlikle alınmalı.Ve seneye hamitle değilde Robben le yola devam edilmeli.Madem dünya kulübü olacağız böyle atılımlarla olunur.Biz hızlı futbol oynayan açık futbol oynayan takımız.Hamit el freni gibi resmen.

Emre colak hakindaki yorumlar hadini aciyor bence. begenmeye bilirsiniz ama hakaret edercisinide degil artik. 21 yasinda ve 2 sampionluk yasamis alt yapi oyuncumuzdan konusurken biraz düsünürek konusup yazalim lütfen. ilk sampionlukda az katkida da bulunmadi emre.

Emre colak hakindaki yorumlar hadini aciyor bence. begenmeye bilirsiniz ama hakaret edercisinide degil artik. 21 yasinda ve 2 sampionluk yasamis alt yapi oyuncumuzdan konusurken biraz düsünürek konusup yazalim lütfen. ilk sampionlukda az katkida da bulunmadi emre.

AI 0 yüzük

Mario Chalmers 1 yüzük

Sabri,Emre,Semih bu takımda en çok arkalarında durmamız gereken oyuncular yemişim Melo'yu yemişim Drogba'yı Burak'ı altyapıdan içimizden gelene sahip çıkamadıktan sonra Gerçi Arda içinde aynısını yapan siz bu gün tapıyorsunuzya ona neyse :ayatollah:

Yabancı Sınırlaması kalkacak deseler ;

------------------------------Muslera-------------------------------

Eboue---------John Terry--------------------Semih------------Clichy

---------------------Felipe Melo--Selçuk İnan----------------------

----------------------------W. Sneijder----------------------------

---------------Robben--------------------------Burak Yılmaz--------

----------------------------Didier Drogba---------------------------

Yabancı Sınırlaması seneye düşücek derlerse hala daha şu kadroyu kurarım ilk 11'e ;

-------------------------------Onur Kıvrak----------------------------------

Eboue--------------Semih-------------------Serdar Taşçı-------------Adriano

-----------------------Felipe Melo--------------------Selçuk İnan------------

-----------Robben--------------------W. Sneijder----------------------------

------------------------------------------------Burak Yılmaz-----------------

-----------------------------Didier Drogba------------------------------------

Pişman değilim dedim ben editlemedim ayrıca.

Sabri,Emre,Semih bu takımda en çok arkalarında durmamız gereken oyuncular yemişim Melo'yu yemişim Drogba'yı Burak'ı altyapıdan içimizden gelene sahip çıkamadıktan sonra Gerçi Arda içinde aynısını yapan siz bu gün tapıyorsunuzya ona neyse :ayatollah:

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Melo ile drogbayı yavaş ye dinçer bey.büyük gelebilir :)

Dincer kardo beynine ütü falan mı bastın nöronlar düzleşmiş

Dislike butonu olsaydı bu arkadaş rekor kırardı :)

Yabancı sınırlaması ne işe yarar biri bana açıklayabilirmi? Milli takım içinmi? senelerdir var bu uygulama ne işe yaradı? Bu yüzden avrupada başarı yok yıllardır.Ayıptır.Türk futbolcumu var doğru düzgün.Bu kocakafa bitirdi futbolu

Burak'tan kanat forvet olmaz. Ben de olur zannediyordum onceleri ama olmuyor. Denedik gorduk. Burak kalacaksa 4-3-1-2'de devam ederiz, etmeliyiz. Ya da 3-4-1-2 gibi bir sisteme gecmeliyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt