Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Yabancı sınırlaması ne işe yarar biri bana açıklayabilirmi? Milli takım içinmi? senelerdir var bu uygulama ne işe yaradı? Bu yüzden avrupada başarı yok yıllardır.Ayıptır.Türk futbolcumu var doğru düzgün.Bu kocakafa bitirdi futbolu

welcome 2 gsc

haziranda bu federasyonun yabanci hususunda tokmagi yedigini dusunursek here's a kadr'ul solid-

708219_Galatasaray_SK.jpg

Hocanin istedigi; Alper, Chedjou ve Carlinhos transferlerini yaptiktan sonra, senelerdir Italyan ekolunde bulunan ve bu sezona kadar genellikle 3-5-2 sistemi icinde yer alan Gokhan Inler'i de kadroya dahil etsek, biz de oynayabiliriz 3-5-2'yi sanki. Melo'yu kurban ediyoruz malesef burada ama sacmaligin dibi kontenjan olayindan da yirtiyoruz ayni zamanda.

------------------Muslera--------------------

--------Semih---Chedjou---G.Zan---------

Eboue----G.Inler-----Selcuk-----Carlinhos

------------------Sneijder--------------------

--------------Burak---Drogba----------------

Eboue-Sener rotasyonu da olabilir Sener ve Melo alinirsa.

nesi olmamis tam olarak

Kendi fikirlerim bu arada yani bana gore olmamis . Soyle ki Kerim Frei'i Robben in kanat partneri olup CL'de ustleri hedefleyen GS'de ilk 11 yapacak bi cevherini ben henuz goremedim . Keza Riera da buyuk hedefleri olan GS'de sol bek yapmak bence olmamis . Ustelik yabanci kontenjanini harcayan bir sol bek . Takimda 4 oyuncunun oyunun tek yonunu oynadigini soylerebiliriz . Riera ve Eboue de defanstan ziyade hucumcu bekler diyebiliriz . Her ne kadar cokca hucuma cikmasa da Riera . Yani sadece Robben cag atlatir bize defans bolgesinde de 7 yabanci kullanip Riera-Toprak-Chedjou-Eboue ile cag atlamis olmayiz . Orta sahamiz ayni ustelik taktik degismis oluyoruz . Ben de kanatli sisteme gecelim isterim ama bana gore bu takimin ilk ihtiyaci solbektir .

Kendi fikirlerim bu arada yani bana gore olmamis . Soyle ki Kerim Frei'i Robben in kanat partneri olup CL'de ustleri hedefleyen GS'de ilk 11 yapacak bi cevherini ben henuz goremedim . Keza Riera da buyuk hedefleri olan GS'de sol bek yapmak bence olmamis . Ustelik yabanci kontenjanini harcayan bir sol bek . Takimda 4 oyuncunun oyunun tek yonunu oynadigini soylerebiliriz . Riera ve Eboue de defanstan ziyade hucumcu bekler diyebiliriz . Her ne kadar cokca hucuma cikmasa da Riera . Yani sadece Robben cag atlatir bize defans bolgesinde de 7 yabanci kullanip Riera-Toprak-Chedjou-Eboue ile cag atlamis olmayiz . Orta sahamiz ayni ustelik taktik degismis oluyoruz . Ben de kanatli sisteme gecelim isterim ama bana gore bu takimin ilk ihtiyaci solbektir .

abicim ben oraya gercekci kadro yazdim getiriyosan coentrao'yu cekeyim riera'yi kulubeye. sag tarafta robben duruyor gordugun uzre sola da iniesta'yi alacaksan lafimiz yok, ama elinde zaten bu sezon basinda 8.5'e aldigin amrabat var + frei. zaten melo'su alper'i robben'i chedjusu topragi frei'si essek yuku bonservis degil mi ? varsa 100 milyon euro butce ona gore kadro yazalim bizde.

ha robben'i alma ozaman normal 4-1-3-2 devam edelim ama solbeke getir coentrao'yu ona fit'iz elbed

abicim ben oraya gercekci kadro yazdim getiriyosan coentrao'yu cekeyim riera'yi kulubeye. sag tarafta robben duruyor gordugun uzre sola da iniesta'yi alacaksan lafimiz yok, ama elinde zaten bu sezon basinda 8.5'e aldigin amrabat var + frei. zaten melo'su alper'i robben'i chedjusu topragi frei'si essek yuku bonservis degil mi ? varsa 100 milyon euro butce ona gore kadro yazalim bizde.

ha robben'i alma ozaman normal 4-1-3-2 devam edelim ama solbeke getir coentrao'yu ona fit'iz elbed

Bana gore sol beki Riera olan takima Robben lukstur . Alti kaval ustu sishane takimlar hic bir zaman basarili olmamistir . Takimin en buyuk problemi sol bekken sol bek disinda her yere pahali transferler yapmak ve solbekte Riera - Balta'ya guvenmek mantiktan uzak bence . Robben'i getirecek paramiz varsa Coentrao olmasa da elle tutulur bir sol bek gelmeli takima en azindan .

Bana gore sol beki Riera olan takima Robben lukstur . Alti kaval ustu sishane takimlar hic bir zaman basarili olmamistir . Takimin en buyuk problemi sol bekken sol bek disinda her yere pahali transferler yapmak ve solbekte Riera - Balta'ya guvenmek mantiktan uzak bence . Robben'i getirecek paramiz varsa Coentrao olmasa da elle tutulur bir sol bek gelmeli takima en azindan .

riera bahsettigin kadar yaramaz bir oyuncu degil. gayet iyi maclar cikardi avrupada, lige ve takima da uyumu ust duzey, harika teknik sahibi gerektiginde orta saha/acik oynayabilen uber kullanisli bi herif. solbek'e vermeyi dusunuyosan 13-15 arasi alabilirsin yoksa luzum yok. carlinhos geldigi vakit te riera'nin yedegi olacak 1 ay icinde buyuk iht.

riera bahsettigin kadar yaramaz bir oyuncu degil. gayet iyi maclar cikardi avrupada, lige ve takima da uyumu ust duzey, harika teknik sahibi gerektiginde orta saha/acik oynayabilen uber kullanisli bi herif. solbek'e vermeyi dusunuyosan 13-15 arasi alabilirsin yoksa luzum yok. carlinhos geldigi vakit te riera'nin yedegi olacak 1 ay icinde buyuk iht.

Carlinhos'u izlemedim bilemeyecegim lakin Riera'yi cokca izledim kisisel gorusum kotu bir sol bek oldugu zira yasi da 31 seneye 32 . 10 milyonndan ucuza alabilecegimiz Riera'dan iyi 50 tane solbek vardir muhtemelen . Suanki taktigimizde takimin en zayif bolgesi acik ara solbekse oncelikle sol bek alinmalidir diye dusunuyorum .

Bence takimin en zayif noktasi defans göbek. Sol bek'ten bile elzem.

Carlinhos'u izlemedim bilemeyecegim lakin Riera'yi cokca izledim kisisel gorusum kotu bir sol bek oldugu zira yasi da 31 seneye 32 . 10 milyonndan ucuza alabilecegimiz Riera'dan iyi 50 tane solbek vardir muhtemelen . Suanki taktigimizde takimin en zayif bolgesi acik ara solbekse oncelikle sol bek alinmalidir diye dusunuyorum .

riera cl'de ceyrek finale cikmis takimin solbeki 10 milyondan ucuza alabilecegin o bolgeye level atlatacak kac solbek bulmayi umuyorsun. solbek tabi var bi suru al getir, riera'dan iyi olacaginin garantisi olan 6 7 adami gecmez still. ayrica seneye 32 degil obur sene basi 32.

takimin en zayif bolgesi solbek degil =>stoper. riera cok iyi sezon gecirdi balta'nin mirasini riera'ya kitleyip haksizlik yapmayalim pls.

riera cl'de ceyrek finale cikmis takimin solbeki 10 milyondan ucuza alabilecegin o bolgeye level atlatacak kac solbek bulmayi umuyorsun. solbek tabi var bi suru al getir, riera'dan iyi olacaginin garantisi olan 6 7 adami gecmez still.

takimin en zayif bolgesi solbek degil =>stoper. riera cok iyi sezon gecirdi balta'nin mirasini riera'ya kitleyip haksizlik yapmayalim pls.

Bundan sonra ben yorum yapmam eyvallah :ayatollah:

Bu takıma acil olarak, defansın göbeğine ve kanata oyuncu şart...

Genki Haraguchi - Player profile - transfermarkt.co.uk

[video=youtube;HASDKeDqfmI]https://www.youtube.com/watch?v=HASDKeDqfmI[/video]

Hala bekliyorum onu:sad007:

Yabancı sınırı kalkmadığı sürece yönetimden potansiyel yabancı yetenek beklemeyin...Hak vermek lazım...Shaqiri kendini kanıtlamış bir potasiyel olduğu için istedik...Garanti oynamassak batarız mantığındalar...Yabancı sınırlaması olmasa herşey daha kolay olurdu...

Bundan sonra ben yorum yapmam eyvallah :ayatollah:

kardesim transfer edebilecegin satis listesinde vs. su an bu kulube gelebilitesi olan kismen PAHALI solbeklerden 6-7 adet var geri kalani da sira bekler riera uzerine level atlatacak bekler degil. ful-bek en zor bulunan mevkidir. bek pazari yok dunyada

riera cl'de ceyrek finale cikmis takimin solbeki 10 milyondan ucuza alabilecegin o bolgeye level atlatacak kac solbek bulmayi umuyorsun.

Valencia, Cissokho'yu 4-5 milyona aldi. Umtiti yine o paralara bitebilir. Adam bol ama Carlinhos'u alacaz gibime geliyor.

Valencia, Cissokho'yu 4-5 milyona aldi. Umtiti yine o paralara bitebilir. Adam bol ama Carlinhos'u alacaz gibime geliyor.

abi hayatimda sisokko kadar 5 para etmez ayi bi adam gormedim yahu. umtitiyi bilmiom ama carlo defansif olarak riera'dan kotu

riera cl'de ceyrek finale cikmis takimin solbeki 10 milyondan ucuza alabilecegin o bolgeye level atlatacak kac solbek bulmayi umuyorsun. solbek tabi var bi suru al getir, riera'dan iyi olacaginin garantisi olan 6 7 adami gecmez still.

nasıl rıeranın bolgesı zayıf degıl antep maçının ılk yarısını ızle bakalım,vasat bı oyuncu bıle gecebılıyor rırerayı,defansın bu kadar savrulmasında rıeranın yanı o bolgenın etkısı cok buyuk

bana ıkı tane adam yardım ettımı bende ıyı oynarım o bölgede,gordugumuz kırmızı jkarttların sebebı hep o bölge

bızım orayı tamamem kaplayacak tek basına emanet edebılecegımız bırı olmalı o bölgeye ,

rıerada oranın adamı degıl elınden geldıgı kadar tum ıyı nıyetı ıle oynamaya calısıyor

ama ayağı top teknıgı oyun kurması,defanstan top çıkarması muazzam hatta harıka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt