Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

tüm zamanlarin en efsane transfer dönemine girecez

kolo toure çok ağırlaşmış.sürekli sakatlık sıkıntısıda var.ve yaşıda biraz geç.bence daha genç biri lazım..

Kolo'yu en cok isteyen kisi bendim bu sezon basi. Hatta devre arasinda. Ama bir sezon daha yaslandi Kolo. Siyahi oyuncularda bir sene bir senedir. Mesela; 2005 ve 2006 Song ile 2007 ve 2008 Song arasindaki fark gece ile gunduz kadardi. Gucumuz var, ismimiz var ve fazla sayida yabanci transferine gerek yok. Daha uzun vadeli bir transfer yapmamamiz icin hic bir neden goremiyorum.

Show'u acin beyler Taksim delisi GS taraftarinin arasina dalmis muhabirin yaninda :D

Kolo'yu en cok isteyen kisi bendim bu sezon basi. Hatta devre arasinda. Ama bir sezon daha yaslandi Kolo. Siyahi oyuncularda bir sene bir senedir. Mesela; 2005 ve 2006 Song ile 2007 ve 2008 Song arasindaki fark gece ile gunduz kadardi. Gucumuz var, ismimiz var ve fazla sayida yabanci transferine gerek yok. Daha uzun vadeli bir transfer yapmamamiz icin hic bir neden goremiyorum.

aynen fazla yabancı kotası var.bu yüzden ince eleyip sık dokumalı en iyisi alınmalı.kalede muslera sağda eboue orta sahada melove senijder forvette drogba varsa defansa da bu kalite biri gerekir diye düşünüyorum.

Hayir, Garay'in teknigi cok iyi. Luisao'yu ben hic dikkatlice izlemedim. Ama Fener macinda babam da surekli su defanstaki kel cocuk cok iyi topcu diyordu.

Mete yasin kac bilmiyorum ama önerdiğin oyunculari en yüksek seviyedeki rakiplere karsi izlemeye calis. Gercek seviyeleri hakkinda daha sağlikli bilgi sahibi olursun.

Sow yada Webo ligde fark yaratan isimler fakat en yüksek seviyeyi bir kenara birakalim, yüksek seviye icin bile ne kadar yeterliler, tartisilir. Cianide önerilmisti. Halbuki Lazionun 4 yada 5. tercih stoperi. Diakhite sözlesme yenilemedi icin kadro disi birakildi, bosman. Dias liderleri, yasi ilerledi, gecmis yillardaki cizgisinde degil. Biava formsuzdu. Buna ragmen Ciani hala yedek. Bu hafta Cana ve Dias basladi ilk11de. Söyledim gibi, Sow ve Weboya karsi oynayan oyun yaniltici olabilir, oyuncuyu T.Silva olarak görürsünüz.

Ynt: Transfer Nöbeti | Açılış

Çilek mevsimi gelmiş, özlemiştik nöbeti.:D

Garayı almak zor. Benfica ile UEFA finali oynayacak. Luisao zaten dünyanın sayılı stoperlerinden.

Zapata daha akılcı hedef.

İtalya liginden gelecek ortalama bir stoper bile bizim işimizi görür.

Zapata iyi adam ama aradığımız oyuncu değil. Tekniği, oyun görüşü, topu kullanması iyi olan bi stoper almalıyız. İsmi geçenlerden Chedjou buna çok uygun, yine Terry, Lescott, Adil Rami gibi isimlerde düşünülebilir.

Hayir, Garay'in teknigi cok iyi. Luisao'yu ben hic dikkatlice izlemedim. Ama Fener macinda babam da surekli su defanstaki kel cocuk cok iyi topcu diyordu.

Luisao biraz genç olsa alalım derdim ama 32 yaşında yanılmıyorsam. Gerçekten her açıdan çok iyi bi stoper.

Culio+Yiğit+5,5= Alper Potuk. haluk yürekli. çok iyi iş...

Ultramegapiksel cilek !
strawberry.jpg

AMK'de yazdı. Hayırlı olsun.

Anadolu piyasasındaki en iyi yerli oyuncuyu aldık.

cluo+yiğit 1m yani :D

Ynt: Transfer Nöbeti | Açılış

Bence pahalıya geldi.

Yerli bir oyuncuya 10 çok, tamam alper iyi oyuncuda fakat 10 milyon euro etmez.

Zapata iyi adam ama aradığımız oyuncu değil. Tekniği, oyun görüşü, topu kullanması iyi olan bi stoper almalıyız. İsmi geçenlerden Chedjou buna çok uygun, yine Terry, Lescott, Adil Rami gibi isimlerde düşünülebilir.

Zapata dunyanin sayili teknik stoperlerinden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt