Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

gidecekler

ufuk

aykut

caglar

dany

ambramat

culio

ceyhun

yigit

kazim

aydin

sercan

umut

elmander

uifa kalacak hoca söyledi

hakan ve sabri ile sözlesme yenilendi

engin kalmali

hayırlı olsunn ya laaa..

sonunda beklenen konu açıldı.

transferden öncee şu konulara değinicem.

farkında olmadığımız ama dün dile getirelen konular.

1-300 milyon dolarlık borç 210 milyon dolara indi (bu kadar battı,bu transferler çöküş yaşatır vss ) bir sürü lafa rağmen. bunun nedeni doğru ekonomik adımlar yapılandırılmaya gidilmesi.

2-mecideköydeki eski storenin bulunduğu arazinin değelendirilmesi ( yıllık geliri 4-4,5 milyon dolar olacak deniyor emir sarıgül tarafından) bu gelirde diğer branşlara aktarılacak sanırım.

3-kıbrısta alıncak arazi. nasıl antalya gelen takımlar vs ile göz bebeği oluyorsa. kıbrısta alıncak ve kurulcak spor tesisleri-okul-otellerle avrupa takımlarını oraya çekme hevesindeler. burdan ufak bir de şey söyleyiyim. yıllardır yavru vatan dediğimiz yerlere yatırım sadece kumar masaları olmamalı işte böyle olmalı. güney kıbrıs bu yüzden ilerde.

4-hiçbir öz varlığın satılmadan borç azaltılması.

5-borsada yapılan işlemler

sonuç.

transfer nöbetini tutarken eskiden para yok-borç çok diyorduk.

şimdi ekonomik olarak doğru adımları atan başkan ve ekibi var.

şampiyonlar ligi-gelir-kombine-forma-sponsorluklar vs. dışında artık markalaşma yolundayız. onun için kimse gelmez muhabbeti eskidi. büyük hayaller değil ama gerçekçi olacak isimlerin gelmeme nedeni eskiden 10 ise şimdi 1-2 dir.

kısaca...

eleştiri yine olacak yönetime. zaman-isim-birşeyleri uzatılması yine sıkıntı yaşayacağız. farklı beyanatlar olacak. ama şunu biliyoruz ki yönetim-teknik ekip ve futbolcular elinden geleni gelecek sene için yapacakdır.

umarım bu nöbet şampiyon ligi kupasını almasında katkı olacak konulara-oyunculara yorum yapmamızı sevinmemizi-çılgınlaşıp başkan çıldırdı- imparatorun geri dönüşünü (avrupa fatihi) sözlerler-yorumlarla burda görmemizi nasip eder.

tartışmanın olduğu ama kırıcılıktan uzak bir nöbet diliyorum.

uzun olduğu içinde kusuruma bakmayın..

bu arada eski nöbet kalmamış duyum yok mu?

eski tayfa nerdesiniz ya la..

genç oyuncu videosu koyunda youtube oyuncu beğenek.:lol:

Arjen Robben zu Galatasaray? [SUP]:ayatollah:
stern_forum_start_1.png
[/SUP]

Eğer Muslera giderse ( İnşallah gitmez.) Türk kaleci almak lazım yabancı hakkını kaleciden yana kullanmamak gerek . Onur Kıvrak alınacak en iyi TÜRK kaleci benim gözümde .

Hala yok mu bi gelisme??:SS:

Yönetim Istifa!

muslera bi yere gitmemeli.

gidecekler belli.

elmander-riera-ujfa-amrabat-danny

şunu unutmayalım.

yetenek vs değil. tecrübe işi bazı şeyler soğuk kanlılık.

riera geçen sene yattı dedik adam son maçta hakan balta yerine oynadı ve hala orda. soğuk kanlılık tecrübe.

onun için dünya piyasasına bakalım.

nerdeyse iyi bir kaleci için büyük takımlar büyük paralar veriyor ama kaleci işini doğru yapamıyor.

sonuçta avrupanın en büyüğü olmak istiyorsak. elimizdekini tutup, genç alıp yetişitirip satmalı.

almanya bu yüzden futbollda ilerledi. tecrübe ile gençliği bir arada yaptılar.

alper potuk işinede hayırlı olsun demek gerekli..

alper bu takıma lazım. geniş kadro vs ile.

yedekmi oynar direkmi bilemem ama bu takımda çıkanla giren arasında fark 5-6 değil 1-2 level olmalı..

yanlız dün sanırım birçok kişi kaçırdı.abdurrahım albayrağa sordular telegolde çilek tarzı bir transfer varmı diye.albayrak şu anda bunlara girmeyelim yada bilmiyorum falan demedi.başkan açıklar artık onu dedi.yani gene bomba bir transfer geliyor kesin.

yanlız dün sanırım birçok kişi kaçırdı.abdurrahım albayrağa sordular telegolde çilek tarzı bir transfer varmı diye.albayrak şu anda bunlara girmeyelim yada bilmiyorum falan demedi.başkan açıklar artık onu dedi.yani gene bomba bir transfer geliyor kesin.

başkan bomba almış bu kezzz :) kuşlar telef olduuu

fener ağlamaaaaaaaaa:lol:

super transferler geliyorrr

en son duyum ????????????????ß

Duyum var, açıklıyorum birazdan, hazır olun

Twittercılar nerede.:sad007:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt