Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

İnler kötü oyuncu değil. Ama Melo ile tam olarak aynı bölgenin oyuncusu değiller. İkisini aynı anda da almayız herhalde. Melo-Selçuk-İnler süper olur ama bu kez hem Alper hem Hamit yedek kalır.

Bende bu düşünce tarzına kızarım.. Neden almayalım ?

Melo 5-6

İnler 8-10

Sol bek 6-8

Stoper 6-8

Alper 5

Artı takviyeler : 6

Toplamda harcanacak para 30-40 arası birşey olur ama mükemmel hale geliriz..

Taş gibi bir ortasahamız olur..

Seneye muhtemelen fener yine ön elemeyi geçemez ordan da gelecek parayı da düşünerek Şampiyonlar Liginden alacağımız KURU PARA 30-40 arası birşey olacak..

Şimdi soruyorum değmez mi ?

Yabancı sınırından dolayı Melo mu gitsin Muslera mı deseler benim cevabım net. Ama Melo son 5-6 haftadır oynadıı oyunu sürekli kılsa gitmez bir yere zaten.

bizim geçen sezon alacağımız biri vardı da taraftar kim bu la falan deyip istememişti, yönetim de vazgeçmişti

hatta taffarel brezilyaya gidip bizzat görüşmüştü, fotoğrafı da vardı

kimdi o :D

Melo'yu aldıktan sonra Gökhan'ı alsak nasıl olur sizce?Hem rotasyon şansımız doğar orta sahada hem Selçuk-Melo-Gökhan-Alper-Sneijder gibi 5 tane 11de oynayabilecek oyuncumuz olur.Sadece hayal tabi biliyorum çok uzak bir ihtimal olduğunu

Bende bu düşünce tarzına kızarım.. Neden almayalım ?

Melo 5-6

İnler 8-10

Sol bek 6-8

Stoper 6-8

Alper 5

Artı takviyeler : 6

Toplamda harcanacak para 30-40 arası birşey olur ama mükemmel hale geliriz..

Taş gibi bir ortasahamız olur..

Seneye muhtemelen fener yine ön elemeyi geçemez ordan da gelecek parayı da düşünerek Şampiyonlar Liginden alacağımız KURU PARA 30-40 arası birşey olacak..

Şimdi soruyorum değmez mi ?

Bence alalım abi. Sadece almayız dedim:)

Simdi görüyorum da, o Fenerbahce kürek sporcusu ne yazmis la öyle twitter'da :D

fft30mm2289926.jpg

Alakası yok renktaş..

Gökhan İnler defansif ortasaha oyuncusudur.. Melo ile aynı bölgelerin oyuncusudur..

Gökhan İnler'in bir tık üzeri Melo onun da bir tık üzeri Alonso onun da bir tık üzeri Yaya Toure'dir..

Her ayni bolgede oynayan eleman ayni tarz futbolcu olcak degil renktas.Benzer taraflari tabiki cogunlukta olacak sonucta o bolge oyuncusundan beklenenler aynidir ama bu demek degil ayni gorevleri var hepsinin, tipki forvetler gibi,Selcuk'ta defansif ortasaha klasmanina girer ama tam degil fark var.

Selcuk-Alonso-Gokhan Inler-Pirlo v.s..Bu oyuncular ecnebi deyimiyle Deep Lying Playmaker'lardir.Geriden oyun kurarlar oyun yonunu degistirirler,paslasmayi organize ederler.Ortasaha olduklari icin tabiki belli bi mucadele gucu beklenir ama asil gorevleri teknik oyundur.Top kapma,sertlik,kademe,caydiricilik,stoperlerin arasina girme v.s + beklenen seylerdir ,1.planda beklenen degildir.

Melo ise teknik olmasina ragmen bolgesine bu cok buyuk avantajdir, ilk beklenenler yukarda saydigim durumun tam tersidir,Deep Lying Playmaker degildir.Melo'dan en cok sertlik,top kapma,caydiricilik,kademe,stoperlerin arasina girme beklenir,diger ozellikleri +'dir..

Yani Melo ile Selcuk'un oyun icinde nasil gorevleri fark ediliyorsa ayni sey Gokhan Inler icinde gecerli.He bu demek degil ki Selcuk-Gokhan oynamaz.Oynarlar ama arkalarinda Melo ile oynarlar:yenieek:

amrabat > out

Kerim Frei>IN

Hamit > out

Potuk < IN

defansi Ujfa toparlar..

sebep yok kanat oyuncuları geçiyor hep transfer gündeminde boşa gecmıyordur herhalde

Valla bence boşa geçiyor ama bakalım bi başlasın transferler belli olacaktır seneye hangi sistemde oynayacağımız. Kimse bilemez şuan bunu. Ama Burak satılmadığı sürece büyük ihtimal aynı sisteme devam ederiz. Burak kanat oyuncusu alınır. Ben böyle düşünüyorum.

Gökhan İnler, teknik direktörü ile kavga ettiği için satış listesine konmuş. 1 numaralı hedef olmalı, yoksa Matic'i çok beğendim, onu isterim.

Gökhan İnler, teknik direktörü ile kavga ettiği için satış listesine konmuş. 1 numaralı hedef olmalı, yoksa Matic'i çok beğendim, onu isterim.

Bir numaralı hedef ortasaha merkezi olmamlı bence...Melo kalırsa şayet...Alper'de geldi sayılır...İnler'in ne Melo'dan ne Selçuk'tan bir fazlası yok diye düşünüyorum...Artık 25-24 yaş altı oyunculara yönelme zamanıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt