Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

çocuk gibi yapboz yapmayın arkadaşlar kadroyu en fazla 3 kişi degistirin hem böylesi daha dogru hem bostan yere hayal kırıklıgına ugramayın

[video=youtube;vGxD1uv9_HI]https://www.youtube.com/watch?v=vGxD1uv9_HI&feature=youtu.be[/video]

Beyler Omurga Kaleci-Defans-OS-Forvet

Misal Omurgalar belli Coentrao-Selçuk-Sneijder-Robben takım omurgası yanına rol oyuncuları serpiştirir önünede XXL bir forvet attın mı takım yenilmez.

Eğer hücümumuz güçlü olursa Defansif anlamda sıkıntı yaşamayız.

başarısız diyemem ama özellikle cl için daha iyi olmamız gerekli diye düşünüyorum.

CL için hücum hattımız yetersiz değildi, savunma hattımız yetersizdi. Stoper ve sol bek aldığımız takdirde daha başarılı oluruz.

robben 10 stoper 10 solbek 10 melo 5 alper 5 gideceklerden gelen para ile frei + arda geri alınırsa efsane kadro olabilir

Klasik kadromu yazayım yine :D
Burak Drogba

Sneijder

Selçuk Melo Alper

Clichy Terry Semih Eboue

Muslera

+: Onur, Ziya Erdal, Aykut Demir, Sefa Yılmaz, Kerim Frei, Ömer Şişmanoğlu

++: Yabancı forvet
(devre arası da olabilir)

7 yabancı olduğunu biliyorum altta yazdığım yedek oyunculardan biriyle değiştir istediğin bölgeyi form durumuna göre.

CL için hücum hattımız yetersiz değildi, savunma hattımız yetersizdi. Stoper ve sol bek aldığımız takdirde daha başarılı oluruz.

bu sistemle büyük fark yaratmaz gibi geliyor bana tek forvet + iki kaliteli kanat ile hem hucum gücümüz artar hemde ilerde top tutmamız kolaylaşacağı ve kanatlardan boşluk vermeyeceğimiz için defansif anlamda güçlenebiliriz. hucum gücü olarak güçlü görünsekte bazı maçlarda hala sorun yaşıyoruz

Bu takim Gervinhoyla falan 4-2-3-1 oynayamaz. En ideal formasyon ve sistem 4-3-1-2. Savunmaya seviye atlamamiz gerek, daha sonra pres ve takim savunmasinda cok daha iyi olmaliyiz. Dünya futbolunda kanat diye bir terim artik yok, kenar forvet var. Eğer El Shaarwy ve Robben gibi 2 kenar forveti alirsak, o zaman 4-2-3-1 oynariz. Fakat Gervinhoyla Kerimle falan olmaz. Üstelik 4-2-3-1e yabanci sinirlamasi da engel, Drogba, Sneijder, 2 üst düzey kenar forvet, Melo derken 5 yabanci hakki gidecek, Kaleci ve geri 4lü icin tek yabanci hakkimiz kalacak, CLde basari hedefi olan bir takim icin imkansiz bir durum bu.

çocuk gibi yapboz yapmayın arkadaşlar kadroyu en fazla 3 kişi degistirin hem böylesi daha dogru hem bostan yere hayal kırıklıgına ugramayın

Aynen. Şu kadroya 5-6 kişi eklemek çok saçma. Bir sol bek bir stoper ve birde kanat yeter bence

Gökhan inler kadro dışı kap gel

gökhan inler dediğimiz adam ı çok büyütüyo olmayın melo yu biliyoruz en azından büyük maçlarda özellikle insan üstü oynayabiliyor adam asmayın bu kadar kolay ilk yarıda iyi değildi evet ama selçukta çok formda değildi ikinci yarı ikiside toparladı ki melo 2014 e gitmek için seneye daha da iyi olabilir bence gereksiz melonun yerine adam almak

Melo'da alınsın fazla orta sahadan ne çıkar :D

Bence inler olablir neden olabilir kaliteli takım olma yönünde ilerliyoruz inleri herkes 11 diye düşünyor ama o gelse bile sneijder durabilir Neden bunu dedim kanatlı sisteme bence dönmiycez kanat oyuncusuda almıycaz benim görüşüm şimdi kadro kurardımda cogu kisi elestirir

EDİT:Melonun geçen yıl ve bu yıl son 15 maçta oynadıgı oyunu dünyada şuan bize gelip takır takır oynayabilecek uyum sorununu falan atlatacak bi oyuncu bilmiyorum ve taraftarı ateşleyen !

Muslera ve Burak satilacak olursa böyle bir kadro isterdim acikcasi. Robben olmazsa da o ayarda birini buluruz herhalde.

705813_Galatasaray_SK.jpg

Muslera ve Burak takimda kalirsa da ayni sistemle devam ederiz diye düsünüyorum. Melo kalirsa da sadece defansa takviye yapilir.

Alper, Taylan gibi oyuncular disinda tabiki. Cok degisiklik olacagini sanmam bu 3 oyuncu kalirsa. Gerek de kalmaz zaten.

Alalım Alalım Meloyuda Alalım Alperide alalım Gökhan İnleri de alalım Tolga Zengini de alalım Onur Kıvrakıda alalım hepsini alalım alalım alalım alalım

Robbeni de alalım Kakayı da alalım Benzemayı Higuain'i Adrianoyu Coentraoyu da alalım :D

İtalyan haber portallarina bakiyorum, google italiayi da aradim, Gökhan İnlerle alakali böyle bir haberi hic bir yerde bulamadim. İnlerle alakali tek haber twitter adresinden Cavaniyi tebrik etmis, baska da bir sey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt