Murat Terim
10 Numara!
- 8 Haziran 2011
- 14.941
- 827
- 1.428
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış
şimdi kadro değerlendirmesi yapalım
kaleci (satılmamalı)
sağ bek idare eder. eboue-hamit-sabri
stoper semih-g.zan alternatifli iyiler bence. önemli olan oraya kimin yazılacağıdır. danny ?? işte yan toplarda-bireysel hata oranı çok yüksek.
sol bek riera-h.balta-çağlar. riera varken önündeki adam sadece defans yapacak durumda kalıyor. snejder-amrabat bu yüzden belkide formları kötü oluyor.
senjder-melo-selçuk-hamit-alper-yekta rotasyonlu şekilde iyiler bence.
amrabat-emre çolak sol tarafta sadece koşmaya odaklanmış defans yükleri çok.
sağ tarafta yine bu eksiklik var ama hamit-eboue bu tarafı götürüyor en iyi tarafımız bence.
forvetleri saymıyorum eksiksikler şu anda.
alper orta saha rotasyonu-sakatlık-form düşüklüğü gibi durumlarda çözüm bulur.
amrabat satıp oraya kerim frei almakda fayda var bence.
neden kerim frei geçen senede çok yazdım. kaleye dikine dengeli giden araya oynayan her iki kanatta biten, eski okan buruk-ineasta havasında bu çocuk.
şimdi kadro değerlendirmesi yapalım
kaleci (satılmamalı)
sağ bek idare eder. eboue-hamit-sabri
stoper semih-g.zan alternatifli iyiler bence. önemli olan oraya kimin yazılacağıdır. danny ?? işte yan toplarda-bireysel hata oranı çok yüksek.
sol bek riera-h.balta-çağlar. riera varken önündeki adam sadece defans yapacak durumda kalıyor. snejder-amrabat bu yüzden belkide formları kötü oluyor.
senjder-melo-selçuk-hamit-alper-yekta rotasyonlu şekilde iyiler bence.
amrabat-emre çolak sol tarafta sadece koşmaya odaklanmış defans yükleri çok.
sağ tarafta yine bu eksiklik var ama hamit-eboue bu tarafı götürüyor en iyi tarafımız bence.
forvetleri saymıyorum eksiksikler şu anda.
alper orta saha rotasyonu-sakatlık-form düşüklüğü gibi durumlarda çözüm bulur.
amrabat satıp oraya kerim frei almakda fayda var bence.
neden kerim frei geçen senede çok yazdım. kaleye dikine dengeli giden araya oynayan her iki kanatta biten, eski okan buruk-ineasta havasında bu çocuk.