Kamil Meric
Aslan Üye
- 29 Mayıs 2011
- 9.354
- 686
- 1.398
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış
Ben başladı demeden transferler başlamaz. Şimdi başlaın
Ben başladı demeden transferler başlamaz. Şimdi başlaın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arıf drogbaı frıkık kullandımı dun![]()
Melo gibi bi adamı 3 e bırakmazlar,3 e anca kiralarız.
nerden aldın
Taliplisi yok, mecbur bize verecekler. Abartmasinlar 6,5 milyon euro olmaz. 3 milyon ödedik zaten bunlara kiralama bedeli olarak bir 3 daha alsalar 6.5 + maaslarda bizden fazla zarar etmezler.
Alper-Umut-Melo transferlerine 10 milyon euroluk bütce yeterli olacaktir.
Sezonun ortasında bi sistem oturtmaya çalışırsan aksaklıklar olabilir ama fm oynamıyoruz her sene kadrodan 5-6 kişi değiştirmek riskli olur. Geçen sene bunu yaptık ve önceki sezon kaldığımız yerden devam edemedik. Tekrar bir sistem oturtmak zorunda kaldık. Artık elimizdeki oyuncularla oynadığımız sistemi geliştirmeliyiz. Şuan baktığımızda stoperde ve sol bekte eksikliğimiz var onu gidermeliyiz. Katılabileceğim bir nokta var o da kulübede bir tane kanat oyuncusu olması gerektiği. Zaman zaman 4-4-2 ya da 4-5-1'e dönmemiz gerekebilir. Ya da oyunun gidişatına göre kreatif bir oyuncuya ihtiyacımız olabilir. Bu durumda genç potansiyalli oyuna girdiğinde maçın kaderini değiştirebilecek bir oyuncu transfer etmeliyiz diye düşünüyorum. Bunu Amrabat'ın yapamayacağını gördük. Kerim Frei benim ilk adayım bu konuda. Scout ekibisin bu yönde de bir çalışması vardır elbetti. Hiç duymadığımız bir isimde gelebilir.
O değil de Kamil abinin öküz nerde?

aman dıyorum kanat oyununa falan donmeyelım,al sol beke muthıs adam ılerı gerı calısan sov yaparız sov
Burak kalsa da kalmasa da Sneijder'dan verim almak istiyorsak ve iyi futbol oynamak istiyorsak kanatlı oynamak zorundayız.
Fatih Terim 4-3-1-2'de bir oyuncu eksilince hemen Amrabat'i alip 4-4-2 veya 4-2-3-1'e dönüyor. Amrabat'tan daha iyisini isteyecektir. 4,5 milyon falan teklif gelirse Amrabat kalmaz.
Ayrica Umut Bulut, Emre Colak, Yekta Kurtulus gibi isimler 4-3-1-2 oynayamaz.
Formica geldimi![]()
Buraki veya Drogba yi kesecen mi?
Yoksa Buraki kanatda mi oynatcan?
Fatih hoca kiralık giden bütün futbolcularını kampta görmek istemiş ondan sonra satılacak olanlara karar verecekmiş ..alper transferi nasıl olacak anlamadım![]()
emana geldı