Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Ben başladı demeden transferler başlamaz. Şimdi başlaın :)

bence bu senekı en güzel transfer mevcut ilk 11 ve sonradan oyuna giren ılk 4 lü yü asla bozmamaktır.Yani bence 15 oyuncuyu tamamen kadroda tutmamız gerek.Herkes burak filan gidebilir diyor ama o giderse yerine türk alınamaz yok burak gibi bı oyuncu.Yabancı kısıtlamasınıda dusunursek cok zorlanırız gercekten.Tabı bunun yanında alper frei fılan bal kaymak olur

Melo gibi bi adamı 3 e bırakmazlar,3 e anca kiralarız.

Taliplisi yok, mecbur bize verecekler. Abartmasinlar 6,5 milyon euro olmaz. 3 milyon ödedik zaten bunlara kiralama bedeli olarak bir 3 daha alsalar 6.5 + maaslarda bizden fazla zarar etmezler.

Alper-Umut-Melo transferlerine 10 milyon euroluk bütce yeterli olacaktir.

Taliplisi yok, mecbur bize verecekler. Abartmasinlar 6,5 milyon euro olmaz. 3 milyon ödedik zaten bunlara kiralama bedeli olarak bir 3 daha alsalar 6.5 + maaslarda bizden fazla zarar etmezler.

Alper-Umut-Melo transferlerine 10 milyon euroluk bütce yeterli olacaktir.

yetmez dostum yetmez

O değil de Kamil abinin öküz nerde?

Sezonun ortasında bi sistem oturtmaya çalışırsan aksaklıklar olabilir ama fm oynamıyoruz her sene kadrodan 5-6 kişi değiştirmek riskli olur. Geçen sene bunu yaptık ve önceki sezon kaldığımız yerden devam edemedik. Tekrar bir sistem oturtmak zorunda kaldık. Artık elimizdeki oyuncularla oynadığımız sistemi geliştirmeliyiz. Şuan baktığımızda stoperde ve sol bekte eksikliğimiz var onu gidermeliyiz. Katılabileceğim bir nokta var o da kulübede bir tane kanat oyuncusu olması gerektiği. Zaman zaman 4-4-2 ya da 4-5-1'e dönmemiz gerekebilir. Ya da oyunun gidişatına göre kreatif bir oyuncuya ihtiyacımız olabilir. Bu durumda genç potansiyalli oyuna girdiğinde maçın kaderini değiştirebilecek bir oyuncu transfer etmeliyiz diye düşünüyorum. Bunu Amrabat'ın yapamayacağını gördük. Kerim Frei benim ilk adayım bu konuda. Scout ekibisin bu yönde de bir çalışması vardır elbetti. Hiç duymadığımız bir isimde gelebilir.

Kimse kusura bakmasin ama sezon basi bukadar transfer yapmasak suan sampiyon falan olamazdik. Gecen sezondan Tomas Ujfalusi, Hakan Balta, Engin Baytar, Emre Colak, Johan Elmander ve Necati Ates gitti. Takimin yarisi degismeliydi en az. Bütcemizi sonuna kadar zorlayip toplamda 30 milyon euro bonservis bedeli harcadik ve takim iyi kötü yoluna girdi. Kadroyu korumak gibi bir facia olsa Besiktas'la yarisiyor olabilirdik, gecen sezonu sadece mücadele ile kazandigimizi hatirlatirim. Oyuncu kalitesi olarak pek kimseyi tatmin etmeyen ama muazzam bir sekilde mücedele eden takimimiz vardi. Simdi sira bu yola giren kadrodaki eksiklikleri tamamlamak ve ise yaramayan yedekleri adam gibi oyuncularla degistirmek. Stoper-Sol Bek-Melo-Alper-Umut Bulut ve bir kanat oyuncusu yeterli gibi gözüküyor. Her nekadar bu sene idare etselerde Dany Nounkeu, Albert Riera ve Nordin Amrabat gönderilmeli iyi teklifler gelirse. Daha iyi stoper, sol bek ve kanat oyuncusu gerekiyor bizlere. Muslera, Eboue, Melo, Sneijder ve Drogba gibi yabancilara sahip oldugumuz icin ister istemez bunlar yetersiz kaliyor yaninda.

Fatih hoca kiralık giden bütün futbolcularını kampta görmek istemiş ondan sonra satılacak olanlara karar verecekmiş ..alper transferi nasıl olacak anlamadım :o

aman dıyorum kanat oyununa falan donmeyelım,al sol beke muthıs adam ılerı gerı calısan sov yaparız sov

Fatih Terim 4-3-1-2'de bir oyuncu eksilince hemen Amrabat'i alip 4-4-2 veya 4-2-3-1'e dönüyor. Amrabat'tan daha iyisini isteyecektir. 4,5 milyon falan teklif gelirse Amrabat kalmaz.

Ayrica Umut Bulut, Emre Colak, Yekta Kurtulus gibi isimler 4-3-1-2 oynayamaz.

Fatih Terim 4-3-1-2'de bir oyuncu eksilince hemen Amrabat'i alip 4-4-2 veya 4-2-3-1'e dönüyor. Amrabat'tan daha iyisini isteyecektir. 4,5 milyon falan teklif gelirse Amrabat kalmaz.

Ayrica Umut Bulut, Emre Colak, Yekta Kurtulus gibi isimler 4-3-1-2 oynayamaz.

adam gıbı solbek alsınlar ucar bu takım,ornek eboue

kanat oyuncusu ıle pres gucu zayıflar bu takımın ,beklerın ıyı olursa iç tekı adamlar boslugu doldurur

bu takım sneıjder ve buraktan sonra ucuncu bı pres yapmayan adamı kaldırmaz

Fatih hoca kiralık giden bütün futbolcularını kampta görmek istemiş ondan sonra satılacak olanlara karar verecekmiş ..alper transferi nasıl olacak anlamadım :o

Kiralik oyuncular süper lig veya 5.sinif avrupa kulüplerinde bile zorlaniyor. Culio-Yigit-Sercan-Kazim-Ceyhun vs vs vs gibi adamlardan takas veya satis yoluyla kurtulabiliriz ancak. kirala kirala nereye kadar, bonservis almiyoruz. kadroda gereksiz oyuncu görmek istemiyorum ben.

Ufuk Ceylan

Aykut Ercetin

Tomas Ujfalusi

Caglar Birinci

Furkan Özcal

Engin Baytar

Johan Elmander

Kazim Kazim

Emmanuel Culio

Yigit Gökoglan

Sercan Yildirim

Ceyhun Gülselam

Mehmet Batdal

Bunlardan kalsa kalsa biri kalir. Rahat 10 oyuncu gidecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt