Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AW: Transfer Nöbeti | Açılış

4312 ile 4231/433 e nazaran daha AZ transfer gerekir.

Yoksa 2 kanat gerekli.

Arda/Frei+yabanci.

Hamit nolacak?

Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Ateşleyici yanını boşver, her futbolcu ateşlemek zorunda değil. Ki işini disipliniyle yapan adam beni daha çok ateşler. Ama Melo'ya göre daha yumuşak olduğu doğru İnler'in...

Bazı geriye düşülen maçlarda işe yarıyor o durum hele ki bizim futbolumuzda

Sanane yahu ne yazacağımızı sana mı soracağız ?

Kimsin sen ?

Transfer Komitesi başkanımısın

Hayalimede mi karışacaksın ?

renkdas hakli

ben simdi pesinen sölim bana sallayan olmasin

transfer nöbeti boyunca

100 defa kadro yazacam bozup yazacam bozup yazacam

kafama göre takilacam

bir dedigim öbürün tutmayabilir

bazengercekci olacam

bazen FM oynicam

bazen Fantasia Land olacak

ama emin olun

Muslera

Eboue

SemihK.

Melo

Inan

Colak

Engin

Snider

Drogba

Burak i

hep yazacagim

bilginize:asd::asd::asd::asd::asd:

Kimse kusura bakmasin ama sezon basi bukadar transfer yapmasak suan sampiyon falan olamazdik. Gecen sezondan Tomas Ujfalusi, Hakan Balta, Engin Baytar, Emre Colak, Johan Elmander ve Necati Ates gitti. Takimin yarisi degismeliydi en az. Bütcemizi sonuna kadar zorlayip toplamda 30 milyon euro bonservis bedeli harcadik ve takim iyi kötü yoluna girdi. Kadroyu korumak gibi bir facia olsa Besiktas'la yarisiyor olabilirdik, gecen sezonu sadece mücadele ile kazandigimizi hatirlatirim. Oyuncu kalitesi olarak pek kimseyi tatmin etmeyen ama muazzam bir sekilde mücedele eden takimimiz vardi. Simdi sira bu yola giren kadrodaki eksiklikleri tamamlamak ve ise yaramayan yedekleri adam gibi oyuncularla degistirmek. Stoper-Sol Bek-Melo-Alper-Umut Bulut ve bir kanat oyuncusu yeterli gibi gözüküyor. Her nekadar bu sene idare etselerde Dany Nounkeu, Albert Riera ve Nordin Amrabat gönderilmeli iyi teklifler gelirse. Daha iyi stoper, sol bek ve kanat oyuncusu gerekiyor bizlere. Muslera, Eboue, Melo, Sneijder ve Drogba gibi yabancilara sahip oldugumuz icin ister istemez bunlar yetersiz kaliyor yaninda.

Geçen seneki kadro ve oyunun ben kötü olduğunu düşünmüyorum. Ne oynadığımız çok net belliydi. Özellikle 4-4-2'ye geçtikten sonra Türkiye liginin çok üstünde bir oyun oynadık. Bunu sadece mücadeleyle açıklayamayız. Ujfa, Elmander, Necati çok verimli oynadılar. Necati'yi ilk yarıda özellikle Es es'te gösterdiği performanstan sonra herkes aradı. Engin keza öyle. Elmander sakatlık yaşamasaydı belki de Drogba transfer edilmeyecekti o bölgeye ki geçen sene benim kadroya yazacağım Selçuk'tan sonra ilk isimdi. Bu değişikliklerden sonra takımın bu sene ikinci yarının ortalarına kadar iyi oynadığı maç sayısı çok azdı. Yani sistemin ve oyuncu tandeminin bir sezonda yarısının değişmesi her zaman olumlu yansımayabilir. Belli bir sistem oturtmuşken bunu korumalıyız. Benim söylemeye çalıştığım da zaten oyunculardan ziyade sistemin oturması. En önemlisi bence bu ki Fatih Terim'de hiç bir zaman oyuncuları öne çıkartan bi antrenör olmamıştır takım oyununa önem vermiştir her zaman.

Lig TV'de Selçuk ve Burak var canlı..

Kolarov ayrılığı kafasına koydu

[TD="class: gig-button-td"]
awesome_up.png

[TD="class: gig-button-td"]
dislike_up.png
0

[/TD]

0

[/TD]

Manchester City'nin başarılı sol bek oyuncusu Aleksandar Kolarov, sezon sonunda takımdan ayrılarak daha fazla forma şansı bulabileceği bir takıma gitmek istiyor. Sırp oyuncu İtalya'ya geri dönebilir...

Kaynak: Daily Mail

alalım bunu direk :yenieek:

Umarım dusunuluyordur. Clıchy,kolarov,adriano,Coentrao buayarda bır adam gelsın carlınhosla falan ugrasmayalım

Kiralik oyuncular süper lig veya 5.sinif avrupa kulüplerinde bile zorlaniyor. Culio-Yigit-Sercan-Kazim-Ceyhun vs vs vs gibi adamlardan takas veya satis yoluyla kurtulabiliriz ancak. kirala kirala nereye kadar, bonservis almiyoruz. kadroda gereksiz oyuncu görmek istemiyorum ben.

Ufuk Ceylan

Aykut Ercetin

Tomas Ujfalusi

Caglar Birinci

Furkan Özcal

Engin Baytar

Johan Elmander

Kazim Kazim

Emmanuel Culio

Yigit Gökoglan

Sercan Yildirim

Ceyhun Gülselam

Mehmet Batdal

Bunlardan kalsa kalsa biri kalir. Rahat 10 oyuncu gidecek.

engin disinda :yenieek:

AW: Transfer Nöbeti | Açılış

Bence 4312 kalicak.

Skrtl/Rami/verthongen klas'da stoper

Kolarov/Criscito/C'traeo klas'da sol bek..Adriano da olabilir.

+ Alper ve Frei

Yeterli

Pres futbolu saçma zaten umarım gelecek sezon uygulamayız kanser olduk bu sene

pres yapmadan nasıl baskı kuracagız sankı butun adamların hepsı adam gecıyor bırebırı ıyı takımda drogba ,melo belkı rıreadan baska adam gecn adamımız yok

pres yapmadan nasıl baskı kuracagız sankı butun adamların hepsı adam gecıyor bırebırı ıyı takımda drogba ,melo belkı rıreadan baska adam gecn adamımız yok

amrabat var

bir nebzede burak

sneijder ı nasıl unuttun :D

taraftar desteği olunca sabri bile adam geçiyor.

Presle adam gecmenin ne alakası var.

Aksine takım oyununa agırlık verip takım savunması yapıp acıkları kapatmalıyız öyle pat pressle umut bassın burak adam kovalasın önde topu kapalım rakip hata yapsın bunlar ligde olur 40 yılda 1 ama avrupada çok zor

Drogba ateşlesin aga, kenardaki hoca ateşlesin.

Olabilir. İnler -Selçuk -Laper ortasahasıda çok dınamık olabılır. Bu ıkısının yanıda olurda Arda da gelırse yerlı sıkıtınmız kalmaz. efsane bır kadro olusturulabılır.

Onu bunu bilmem bilader,savunma ağırlıklı bir transfer dönemi olmazsa 2012-2013 sezonunun bir benzeri olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt