Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Fernandes iyi oyuncu ama bizim icin cok cokk ekstra bi adam degil.Bize gelse Jinmastikcilerdeki buranin agasi benim hertop bana gelir ben istedigim gibi oynarim tavrini gosteremez.Hic gerek yok gitsin fenere mi gidiyor nereye gidiyorsa umrumuzda degil:yenieek:

Sırf fener almasın diye ne pahasına olursa olsun almalıyız Fernandes'i. Yeter ki fener'e gitmesin.

Balon abi o adam. Bi kere bile büyük maçlarda iyi oynadığını görmedim. Hele Aykut kalırsa tam felaket olur. 5-6 maç sonra yedek oturtmaya başlar.

Fernandes balon beyler dikkatli izleyın adam hareket yapacam klass olacam diye cıldırıyor :lol:

Turkiye Liginden su anda Galatasarayda direk ilk11e girecek ve en yüksek seviyenin oyuncusu olabilecek tek isim var. O da Alper Potuk. Fizik ve teknik kalitesiyle, presciliğiyle, cabukluğuyla, dikine oynamasi ve adam eksiltmesiyle, savunmasiyla Alpere ihtiyacimiz var. Onun disinda kimse direk ilk11e giremez.Acikcasi seneye Hamitinde cok daha iyi olacağini düsünüyorum. Son 2 sezonda hazirlik dönemi gecirmedi, bize gelmeden önce 1.5 sezon sakatliklarla mücadele etti. Seneye farkli Hamit ve Amrabat bekliyorum. Amrabat özellikle topsuz kosu ve bitiricilik konusunda asama kaydederse, fark yaratan bir oyuncu olur.

Başkan, yabancı sınırıyla ilgili fedarasyonla konuşulacak demiş sanırım.

şahsım adına bizim takım için alperi fernandese 10 kere tercih ederim

Fernandes balon beyler dikkatli izleyın adam hareket yapacam klass olacam diye cıldırıyor :lol:

Yerin dibine sokmayın lig için çok iyi oyuncu kadro derinliğinde Fernandes gibi adamlar olsun. İyi ve teknik bir oyuncu bence sürekliliği yok sadece.

karaktersız adam öte dursun bızden

bende herzaman arkadaşlarımla tartışmışımdır fernandes küçük maçların büyük oyuncusu geldiğinden beri 1 tane derbi kazandırmadı ancak gider mersine şov yapar dalar 3 kişi arasına kaptırıp gol yedirir takımına :)

Fernandes ne ya anca yedek olur bu kadroda

:D

BJnDPx7CEAAhzMD.jpg

Trabzon maçından sonraki hafta patlatırlar Alper'i ardından Melo gündeme gelir

fernandes isteyen gs taraftarının tamamına oranı: %0,01

Fernandes'in lig'de Hurriyet'e, Yigit Incedemir'e yapmak istedigi hareketleri HAGI UEFA Kupasi finalinde Patrick Vieira'ya, Sampiyonlar Ligi'nde Gattuso'ya, Giunti'ye yapiyordu.

Sen ne buyuksun HAGI'm

gspic02.jpg

Abartmayın yahu Fernandes çok iyi topçudur.

Bazı yorumlar baya aptalca.

O değilde Fernandes, Fener'e giderse Beşiktaş kapatsın dükkanı gerçi Fener istedikten sonra taraftar konvoy yaparak götürür Fernandes'i.

Fernandes = ortalama. Fark yaratmaz.

Selamun Aleykum,duyum var mı duyum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt