Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Bayern Münih çok acil ihtiyacı olduğundan mı Götze'yi aldı ?

Melo-Selçuk gibi oyuncular oyundan çıktığında kaliteyi aşağıya düşürmemek adına veya rakiplerin eline geçmemesi adına alınması gerekir..

Kenarda Yekta oturacağına Gökhan İnler otursun..

Bütcemiz 500 Milyon olmadi kardes daha :) Gökhan Inler´i alacaksin ve yedek mi oturtacaksin? :) Öyle sey olmaz.

Herhangi biri degil Gökhan Inler. Hep gözdeydi Italya´da. 17-18 Milyon bonservisi var adamin.

ben yaşlandım giovanni dos santos yaşlanmadı 23 yaşında daha :) bu çocuktan çok umutluydum ahhhh olmadı bee

Giovani dos Santos - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

fft5_mf420715.Jpeg

Ceyhun Gülselamı neden kullanamadık ..Kayseri'de gayet iyi oynadı keza gelemden önce Trabzon'da da önemli bir rolü vardı...Fiziği de müsait mevkiisi için..Bence defansfi orta saha olarak rotasyonda ilk tercih Ceyhun olmalı tabi kalırsa..

ben beğeniyorum ceyhunu yeri geldimi stoper bile oynatırsın inşallah sezon başı kampını iyi geçirip takımda kalır

Bütcemiz 500 Milyon olmadi kardes daha :) Gökhan Inler´i alacaksin ve yedek mi oturtacaksin? :) Öyle sey olmaz.

Herhangi biri degil Gökhan Inler. Hep gözdeydi Italya´da. 17-18 Milyon bonservisi var adamin.

Şampiyonlar Liginde ilk 8 , ilk 4 ne derseniz deyin buralarda kalıcı olmak istiyorsan Sneijder ve Selçuk oyundan çıktığında yerlerine Yekta ve Emre GİRMEYECEK..

Bu kadar basit..

Son maçtaki ilk 11 den giden olmasın yeter gerisini imparator halleder.

------------Muslera-----------

Eboue--Semih--Ö.Toprak--F. Coentrao

-------------Melo-------------

--------Alper---Xelçuk

Burak-------------------------Arda

------------Drogba---------------

Yada ;

--------Alper---Xelçuk------------

Burak-----Sneijder---------Arda

----------Drogba---------------

Sisteme göre Artık. ilk 11 Lik 3 transfer yaparsak burda çok zor kadrolar kurarız :) Kalitede bu olsa gerek.

[h=3][/h]

^Burak 15 metrekarede oynuyo zaten, kanatta oynayamaz. 4-2-2-2 olsa daha iyi.

--------Alper---Xelçuk

Yada ;

Sisteme göre Artık. ilk 11 Lik 3 transfer yaparsak burda çok zor kadrolar kurarız :) Kalitede bu olsa gerek.

Arda geri dönsün ben stoper de solbek'de istemiyorum..

Şampiyonlar Liginde ilk 8 , ilk 4 ne derseniz deyin buralarda kalıcı olmak istiyorsan Sneijder ve Selçuk oyundan çıktığında yerlerine Yekta ve Emre GİRMEYECEK..

Bu kadar basit..

Bayern, Real Madrid gibi düsünürsen haklisin. Mutlaka öyle olmali. Ancak bu bir sürec. Öyle kolay degil.

Gökhan Inler´i 10-15 Milyon´a alip yedek oturtacak kadar güclenmedik ekonomik anlamda.

Yedegin Hamit olabilir, Alper olabilir, Umut olabilir, Amrabat olabilir. Ama Gökhan´i aliyorsan oynatmak icin alirsin.

Ben hep diyorum zaten, Melo´nun yerine sadece Gökhan Inler´i kabul ederim diye. Hicbir yabanciyi kabul etmem.

Bu kadar basit..

Yanlız karakterini bilmiyorsun. Belki de yedek olduğu için takım içinde huzursuzluk yaratacak. Çok büyük takımlarında yedekte oturtmak için 10-15 milyon€ verdiğini sanmıyorum. Veriliyorsa da 18-19 yaşında çok büyük potansiyelli çocuklar için veriliyordur.

Ben de benchten gelen oyuncunun çok daha kaliteli olmasını isterim ama 30 yaşına basmış ve bu kadar maliyeti olan bir adam realitede yedekte oturmaz.

Hoca'nın dün Burak için gelecek sene sürprizim var demesi ilginç geldi. 11 km'den az koşmayacak dedi. Kanat forvet mi deneyecek acaba onu? 4-2-3-1 gibi.

Fatih hoca yeni düzene gidecek burak bazen çok bencilleşiyor ..

--------Alper---Xelçuk

Yada ;

Burak'ı sağ kanatta oynatacağına hiç oynatma. Sırf Burak 11 de olsun diye sağ kanada Burak'ı koyarsan çok büyük yanlış yaparsın. Diyeceksiniz ki Burak sağ kanatta oynadı. Bende diyeceğim ki sağ kanatta oynadığı her takımdan kovuldu. Dün akşam Burak herkesin bir yeteneği var bende ayak içimi iyi kullanıyorum deyince, Selçuk zaten bir bunu yapabiliyor diye takıldı Burak'a. Ama gerçektende durum böyle.

Melo alinmazsa ve yerine 8-9 Milyon´luk yabanci alinirsa, o zaman senin gibi düsünürüm.

Ama Gökhan Inler Türk. Stratejik önemi var. O yüzden öyle düsünemem, cünkü cok iyi bir futbolcu Gökhan.

Zaten Baskan dün söylemis Melo icin görüsmelerin sürdügünü ve kisa zamanda bitmesini bekledigini.

Melo'nun ayarında değil kardeş. Tamam Türk ama Türklük oynamıyor sahada. Melo'nun ayarında bir Türk yok maalesef. Aynı seviyedeki veya daha üst yabancıların da ücreti malum. Burada Melo'ya riskli deniyor ama bence İnler daha büyük bir risk. Melo 2 yıldır takımda ve kalitesi ortada. Antrenman dönemini bizde geçirirse ilk sezonki performansının fazlasını verecektir. Ayrıca forumdan bir arkadaşın dediği gibi seneye dünya kupası var deli gibi oynayacaktır Melo.

Ayağımıza kurşun sıkarız..

Melo takımın bel kemiği bunu görmeyen varsa futbol bilgisinden ve Galatasaraylılığından bile şüphe ederim..

Melo 2 sene daha dursun zaten ondan sonra Yaya Toure'yi alırız..

2 sene sonra Yaya Toure 32 yaşını doldurmuş olacak o zamana ne delikanlılar çıkar piyasaya :)

Drogba kanat oynar burak oynamaz korkmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt