Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

---------------------------------------Muslera--------------------------------------

Eboue-------------------Semih------------------------Ujfalusi----------------Adriano

---------------------------Felipe Melo----------Alper Potuk--------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------

--------Arijen Robben---------------Selçuk İnan----------------Wesley Sneijder-------

-------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------D. Drogba----------------------------------------

Yedekler ; Onur Kıvrak - Umut Bulut - Engin Baytar - Gökhan Zan - Amrabat - Serdar Aziz - Danny

Burak gider, Robben ve Adriano gelir olay biter. Anzhi 30 Milyonluk teklif yapmış diye dedikodular var, bence doğrudur.

Rus bunlar, çılgınlar biraz yaparlar. Ayrıca Ujfa ile uzatılcak diyede Fatih Terim açıklama yapmış diye gördüm burda.

Ujfa sezon başı antrenmanı ile kendine gelicektir diye düşünüyorum ki, Terry gibi Toure gibi Ferdinand gibi adamları yazanlar var

burda Reisin yerine ama sağlam bir Urfalı neler yapabiliceğini çok net gösterdi bize. Ve, Ujfa varkende yedek yada kadro dışında durucağınıda sanmadığım için ilk11'e yazmayı tercih ettim. Çünkü yabancı kontenjanını bu şekilde kullanıcağını sanmıyorum Fatih Hocanın pek fazla.. Dediğim gibi sezon başı antrenmanında kendisine fazlasıyla gelicektir. Avrupada da sıkıntı yaşıcağını sanmıyorum. Tecrübesiyle bu yükün altından rahatlıkla kalkıcaktır diye düşünüyorum. Ve, herkezin belkide merakla beklediği bir diğer isim, Onur Kıvrak. Bence alınıp getirilmeli, yedeğe koyulmalı, bazı maçlarda şans verilmeli, Seneye Muslera kesin gidicek bunu herkez biliyo, sonrasında ise İlk11'e koyulmalı. Neden bu senede alınsın sorusuna ise şöyle cevap veririm, hem takıma kazandırılsın, hem burdaki havayı tatsın, alışsın, düzenini oturtsun, seneyede daha hazırlıklı ve hiç çekingenlik çekmeden 11'de olsun derim. Gelelim şimdi Robben'e.. 20 Milyon gibi bir fiyat biçilmiş Robben'e ki, Aysal'da vermeye hazırmış, oyuncunun kendisiyle görüşülüyomuş falan tabi bunlar benim sağda solda okuduklarım. Eğer doğruysa Robben bu takıma çağ atlatır. Drogba'nın yükünü hafifletir, ona yaptığı asistlerle, attığı ara paslarıyla ve o, müthiş enerjisi bitmeyen koşularıyla.. Drogba'nında tek yapması gereken olan son vuruşuda ustalığıyla yapıcağını düşünüyorum ki Drogba bu konuda rahatlar. Sneijder'e gelelim.. Sneijder ise Robben'in varlığı ile daha fazla rahatlıcaktır. Gerek milli takımdan, gerek Real Madrid'den zaten birbirilerini iyi tanıyorlar. Takım içinde müthiş bir uyum sağlıcaklarınıda düşünüyorum.. Zaten Wesley bu sezon patlama yaşarsa (Robben gelsin veya gelmesin) kimse şaşırmasın. Çünkü sezon başı antrenmanını geçiricek, maç temposuna ulaşmış gibi bir vaziyette.. Seneye bu seneki ortalamasının çok ama çok üstüne çıkıcağı için patlama yakındır diyorum. Ve, Adriano. Bence bu takıma yapılıcak en iyi hamle olur. Çünkü müthiş bindirmelerinin dışında müthiş şutları, klas oyun tarzıyla, tecrübesiyle bu takıma çok ama çok şey katar. Bundanda kimsenin şüphesi olmasın. E, diğer oyuncuları zaten hepimiz biliyoruz. Yedekler'de ise 25-31 yaş arası oyuncular var.. Kadroya giremeyenler ilede sürekli değişebilir, hepsi tecrübe sahibi futbolcular, yetenekleride bence tartışılmaz.. Heleki Engin'i direk silip atanlarıda kınıyorum. Bilmiyorum, aklımda şimdilik böyle bir düzen var ama zaman neleri gösterir bilinmez tabi.

ben yaşlandım giovanni dos santos yaşlanmadı 23 yaşında daha :) bu çocuktan çok umutluydum ahhhh olmadı bee

Giovani dos Santos - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

fft5_mf420715.Jpeg
Amrabatın yerıne 1000 kat daha ıyı olurdu. dahada ucuza gelırdı

Sampiyonlar liginde ceyrek final oynadik, elbet bizim maclari izleyenler olmustur. Bu vesile ile 4-5 milyon teklif gelirse Dany gönderilir daha iyisi alinir bence. Kontenjan harciyoruz ve yetersiz birisi.

Amrabat icin de keza aynisini düsünüyorum.

Sampiyonlar liginde ceyrek final oynadik, elbet bizim maclari izleyenler olmustur. Bu vesile ile 4-5 milyon teklif gelirse Dany gönderilir daha iyisi alinir bence. Kontenjan harciyoruz ve yetersiz birisi.

Amrabat icin de keza aynisini düsünüyorum.

Aksine ben çok beğeniyorum danyi.

Biz hucuma çıktıgımızda beklerde dahil defansta ortasahadan penaltı noktasına kadar boşluk oluşmakta.Kontralarda açıgı hızıyla kapatıcak tek oyuncu bizde.Buna sampıiyonlar ligi maçlarının cogunu örnek gösterebiliriz.Burdakı maçta ronaldoyu çoğu maçta durdurabılcek kadar teknikde.Ama daha hırçın birini alıcaksak ona birsey dıyemem.Cunku semıh de dany de yumusak oyuncular.Semıh ın yanına yapısık ve hırcın bırı lazım yanı semıh ılk hamle degıl son hamlecı bı oyuncu.

Geçen sene ujfa dan arta kalanları süpürüyodu.Süpürme işinide çok iyi yapıyor.Bu sene ilk hamle yapmak zorunda kaldıgı ıcın gecen senekı performansı yok dıyoruz.Semihin yanına mesela böle ujfa tarzında sürekli konuşan,hırcı tarzda adam olması gerek ki semihin süpürücü özelligi olsun

bu ara su ahmet cakara, ne yapilmali?

6-7 hatta 8 adam isteyenler neden bukadar israr ediyor anlamiyorum, kaleciyi bile degistiriyorsunuz.

alper'i kadroya yazabiliriz artik, o transfer bitti bence. hamit'in yerine yaziyoruz tabiki, bu seneki etkisiz hamit galatasaray'da en fazla alternatif oyuncu olur.

Muslera

Eboue Semih Transfer Transfer

Alper Melo Selcuk

Sneijder

Burak Drogba

kalecimiz belli, üst düzey birisi.

eboue yillarca arsenal premier ligde banko oynamis, sayisiz avrupa macina cikmis.

semih en iyi yerli stoperlerden biridir, alt yapidan cikma iki senedir de oynuyor, bozmaya gerek yok.

stoper - sol beke transfer sart.

melo alinir, selcuk-alper-sneijder tartisilmaz.

forvetlerimizde gayet iyi, biri gol krali ve birisi de dünya stari.

yani defansa iki iyi takviye ile 11 tamamlandi sayilir, dany ve amrabat gönderilir buna göre, daha iyi bir kanat oyuncusu alinir, isler ters giderse (form durumu veya sakatlik) 4-2-3-1 veya 4-4-2'ye döneriz.

6-7 hatta 8 adam isteyenler neden bukadar israr ediyor anlamiyorum, kaleciyi bile degistiriyorsunuz.

alper'i kadroya yazabiliriz artik, o transfer bitti bence. hamit'in yerine yaziyoruz tabiki, bu seneki etkisiz hamit galatasaray'da en fazla alternatif oyuncu olur.

Muslera

Eboue Semih Transfer Transfer

Alper Melo Selcuk

Sneijder

Burak Drogba

kalecimiz belli, üst düzey birisi.

eboue yillarca arsenal premier ligde banko oynamis, sayisiz avrupa macina cikmis.

semih en iyi yerli stoperlerden biridir, alt yapidan cikma iki senedir de oynuyor, bozmaya gerek yok.

stoper - sol beke transfer sart.

melo alinir, selcuk-alper-sneijder tartisilmaz.

forvetlerimizde gayet iyi, biri gol krali ve birisi de dünya stari.

yani defansa iki iyi takviye ile 11 tamamlandi sayilir, dany ve amrabat gönderilir buna göre, daha iyi bir kanat oyuncusu alinir, isler ters giderse (form durumu veya sakatlik) 4-2-3-1 veya 4-4-2'ye döneriz.

bence bu dizilis super..Alper, Hamitten daha faydali olur.

bu ara su ahmet cakara, ne yapilmali?

İşte bencede en büyük yapılması gerekn olay bu.Bence transferden bile onemli olan o.

Dün Sürekli okul çocugu aklı sıra bize laf sokma yarısında oldu.Yok Galatasarayın en onemlı gelısme sebebı 3 temmuz mus.Yapılan transferler baskan fatıh hocanın hıcbır etkısı yokmus.

En kotusude dun dunyanın en şerefsız hayvanı aslandır dedi..Onun ben şerefini...

şu kadroları 6 yabancılı yapın beyler Ş.L tamam ama lig için bakalım ne olacak

İşte bencede en büyük yapılması gerekn olay bu.Bence transferden bile onemli olan o.

Dün Sürekli okul çocugu aklı sıra bize laf sokma yarısında oldu.Yok Galatasarayın en onemlı gelısme sebebı 3 temmuz mus.Yapılan transferler baskan fatıh hocanın hıcbır etkısı yokmus.

En kotusude dun dunyanın en şerefsız hayvanı aslandır dedi..Onun ben şerefini...

yayindan atilmali.. yada hep birlikte bunu boykot etmek lazim!

boyle ayip bisey gormedim!

yayindan atilmali.. yada hep birlikte bunu boykot etmek lazim!

boyle ayip bisey gormedim!

Hayır yani konustugu seylerınde alakası yok ya bole kulhanbeyı tarzı yorumlar sacma salak alakasız baglamalar.

Ama dünyanın en serefsız hayvanı aslan demenın cezasını mutlaka vermeli.Yanı bunu ciddi anlamda bır olup boykt etmemız gerek

şu kadroları 6 yabancılı yapın beyler Ş.L tamam ama lig için bakalım ne olacak

savunmadan birini keseriz, koskoca galatasaray 1 oyuncu yüzünden mac kaybetmez. sampiyonlar ligine göre kadro kurmazsan 5 senede bir basarili olursun

fft96mm2291922.jpg

Konu Alper Potuk

Ya su gazeteye kapattirma davasi acamazmi bizim yonetim .. lutfen ya bu kadar yalanci bir kurumun para kazanmasi ne is anlamiyorum ? :SS:

savunmadan birini keseriz, koskoca galatasaray 1 oyuncu yüzünden mac kaybetmez. sampiyonlar ligine göre kadro kurmazsan 5 senede bir basarili olursun

8 yabancı hakkın var ligde 2 tane keseceksin tam tersi yerli oyunculara ağırlık vermezsen 5 senede bir başarılı olursun daha da azalacak değişmezse 5 olacak vir sonraki sene fazla yabancı doldurmanın mantığı yok

KONUYU OKUYAN GS DUSMANLARINA ONLARIN DILINDEN LAF EDECEGIM

cibili cibili cibili şak şak şak şak şak

fft96mm2291922.jpg

Konu Alper Potuk

Ya su gazeteye kapattirma davasi acamazmi bizim yonetim .. lutfen ya bu kadar yalanci bir kurumun para kazanmasi ne is anlamiyorum ? :SS:

yaa beyler şu gazete olayından önce lütfen şu ahmet çakara bi el atılması gerek.Bana klübe mail nasıl atılır bi link atarmısınız.Lutfen ya dünyanın en serefsız hayvanı aslan demek tamda galatasaraydan konusurken ne demek ya belkı klube bır suru maıl atarsak klub bu ıse el atabılır

2 secenek var acikcasi.

1. Mevcut kadroyu tamamen korumak, bu sistemle devam etmek, defansa 2 takviye yapmak (Stoper Türk olur) Alper, Taylan, Frei gibi genc oyunculari da kadro derinligi icin transfer etmek.

2. Muslera, Melo, Burak gibi oyuncularin durumlarina göre takimi ve sistemi biraz degistirmek.

706381_Galatasaray_SK.jpg
706384_Galatasaray_SK.jpg

Karar sizin.

Sistem değişmediği sürece biz sürekli başarıyı yakalayamayız.Avrupada gene hüsran ligdede şampiyonluğu kaptırırız.Artık akıllı olmanın vaktı geldi.

Burak ve Muslera gerçekten iyi bir teklif gelmesi durumunda satılmalı.

Şampiyon olmamaıza rağmen oynadığımız oyun beni ilerisi için hiç umutlandırmıyor.

Biz bu başarıları sürekli kılmak istiyorsak ,şu lige ambargo koymak istiyorsak dünyanın genelinin uyguladığı sistemlerle devam etmeliyiz.

Şu an dünyanın en iyi takı Bayern diyoruz.Adamların kanat adamlarını saymaya gerek yok.Bizde ise bir tane böyle bir kanat yok.Biz hala bir stoper bir sol bek ve aynı sistemle devam edelim diyoruz ki çok enterasan.Drogba gibi ceza sahası canavarınıda sağda solda gol attırması için gezdirelim.Böyle bir mantık yok.

Herşeyden öte yabancı sınırlamasına kesinlikle yönetimin el atması gerekli.Ve bu federasyonu oradan indirmeli.Hiçbirşey unutulmamalı.

Transfer konusunda daha sonra tabiki uzun uzun yazılarımız,analizlerimiz olur .

Fakat şu Di Maria yı alalım sistem ne olursa olsun seneyede şampiyon olmazsak bende hiçbirşey bilmiyorum.:asd:

Hani Realden ayrılacağı söyleniyorda,çok zor olsada yoklamak lazım.

Melo 3,5

Umut 2,5

Alper 5,5

Toure 0

11.5 milyon euro bonservis bedeli diyelim bunlara, en kötü dönemimizde bile 20 milyon harcadik transfere. geri kalani da sol bek desek, adriano 10 milyona olur bence.

ortalama en fazla 25 milyon yapar. en hesapli transfer dönemi bu gibi duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt